Details of guests reviews: Casa Vacanze in de buurt Firenze in Toscana, Bagno a ripoli


9 Beoordelingen Accommodatie

  • 9

    beoordelingen, globale score

  • 8.4

    Match beschrijving

  • 9.3

    Comfort / Wellness

  • 9.1

    Waar voor je geld

  • 9.3

    Schoonmaak

  • 8.4

    Infrastructuur diensten

  • 9.3

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (2)
Gezin met oudere kinderen (4)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Anonymous (Netherlands)

  • August 2015

    “”

    7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    7

  • Anonyme (France)

  • July 2015

    “pratique et bien situé”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    logement pratique bien situé /Florence propriétaires accueillants et disponibles

    les propriétaires vous indiquent volontiers , ballades et conseils pratiques échanges culturels intéressants

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    8.4

  • Anonyme (France)

  • July 2014

    “IDEALEMENT SITUE PAR RAPPORT A FLORENCE; JOLI VILLAGE TRES BIEN AMENAGE : PARCS... LE LOGEMENT EST TRES AGREABLE,spacieux , ideal pour famille”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    proche florence commerces de proximite presence de parcs pour promenade

    logement tres proche d'une rue passante

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8

  • Anonyme (France)

  • November 2013

    “Agréable séjour dans ce gîte”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Accueil formidable, propriétaires très sympathiques Belles chambres très confortables

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Thank you, it was a real pleasure to meet you. See you soon!

    9.7

  • isabelle Benassi de Grasse (France)

  • July 2012

    “lieu de séjour agréable , très bon emplaçement pour rayonner sur Florence et ses environs tout en étant dans une petite localité tranquille et pratique,très bon accueil du propritaire.”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ANDERS

    9.1

  • canonne mael de L\'hermitage (France)

  • July 2010

    “Propriétaires forts sympathiques / très bon rapport qualité / prix. Studio neuf, espace de cuisine impeccable. terrasse avec mobilier de jardin pour déjeuner / Bagno a Ripoli: à 10 min de Florence (en voiture).”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • CULTUREEL

    10

  • ERBA de l\'isle sur la sorgue (France)

  • June 2009

    “A deux pas de Florence”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Appartements très propres, situés à proximité de Florence. à 10mn par bus toutes les 1/2 heures, petits restos sympa dans la localité. Parking securisé. Tarifs corrects

    rien à signaler

    les propriétaires sympathiques sont de bons conseils pour tout ce qui est à visiter en toscane

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    10

  • Ma\'anit Israel

  • April 2009

    “The proximity to florence is great giving you a relaxing feeling so close to the city. The owners were very helpful and the apartment was well equiped, clean and fancy.”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    The apartment beautiful, well equiped The area is beautiful and close to florence The woners were friendly and helpful

    non

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ANDERS

    9.4

  • Jake & Malgosia from Cambridge, England (Germany)

  • October 2008

    “This place was a perfect choice! Surroundings are beautiful, villa was well equiped and romantically welcoming, owners were very helpful and very very very nice!!!”

    0 Lees hier de complete beoordeling

    We were particulary pleased with how the kitchen and bathroom were equiped- everything you need and more! The apartment was so clean as if it was newly done a minute before we arrived- SPOTLESS!

    I can't think of any negative aspects!

    If you ask the owner about local shops you can turn into a true italian chef in the apartment in just few minutes- kitchen is very welcoming and cooking in the evenings there is easy and successful!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    0

(9)
9

July 2015

“logement pratique bien situé /Florence propriétaires accueillants et disponibles ”

A
Anonyme van France

July 2014

“proche florence commerces de proximite presence de parcs pour promenade”

A
Anonyme van France

November 2013

“Accueil formidable, propriétaires très sympathiques Belles chambres très confortables”

A
Anonyme van France

June 2009

“Appartements très propres, situés à proximité de Florence. à 10mn par bus toutes les 1/2 heures, petits restos sympa dans la localité. Parking securisé. Tarifs corrects”

E
ERBA de l\'isle sur la sorgue (France) van

April 2009

“The apartment beautiful, well equiped The area is beautiful and close to florence The woners were friendly and helpful”

M
Ma\'anit Israel van