Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Firenze in Toscana, Barberino val d'elsa


Hoeve-appartement
Onmiddellijke boeking
Barberino Val d'Elsa 2230 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

6 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.9

    beoordelingen, globale score

  • 8.7

    Match beschrijving

  • 8.3

    Comfort / Wellness

  • 9

    Waar voor je geld

  • 9.7

    Schoonmaak

  • 8.7

    Infrastructuur diensten

  • 9.3

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (3)
Groep mensen (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Anonymous (United States)

  • May 2013

    “”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ETEN EN WIJN

    7.7

  • Sylvie Lindemann de Paris (France)

  • August 2011

    “Séjour agréable.”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Le cadre, l'accueil.Bons restaurants autour du domaine.

    Une des chambres était très petite et manquait de clarté, bien que cela évitait la grosse chaleur.L'absence de vue pour les deux chambres côté cour est dommageable.Difficile de ranger ses affaires pour une semaine. Moustiques à partir de 18h autour de la piscine.

    Je conseillerais ce très bel endroit pour découvrir la Toscane.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    9

  • Leclerc Marc-Andre from Chilliwack (Canada)

  • October 2010

    “”

    7.6 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    MIDDELMATIG

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    7.6

  • Ravandoni from Ittigen (Switzerland)

  • August 2010

    “Qwners were very nice and helpful”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Give a short description of any item or service that particularly pleased you friendliness,we felt pleased

    non

    friendli and warm

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • CULTUREEL

    10

  • Altro (Canada)

  • May 2009

    “This was a highlight of our trip to Italy. ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    The location was fabulous between Sienna and Florence - a great spot to day trip from. Roberta was lovely and very helpful. Would strongly recommend this wonderful spot.The common rooms were lovely with a great view from the Kitchen of the vineyards. The bedroom we had was large with a spacious bathroom by European standards. A great spot to relax and enjoy the Tuscan sunsets after tours in Florence and Sienna. Breakfast was really good with fresh baked bread.

    There was nothing negative at all

    One of our favourite restaurants was in San Donato LaConda. Day trip to San Gimmignano is a must.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Thank you very much for your wonderful words. Comments help our little and new B&B to be presented to new guests. All the best.

    10

  • Steph et Lio (France)

  • August 2008

    “Un havre de paix !”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Le cadre est idyllique, la piscine surplombre les vignes. La maison est laissée à l'entière disposition des hôtes avec partage possible la cuisine, dans laquelle on a accès à tout pour se mitonner des petits plats. On se croirait chez soi.

    Des moustiques très agressifs même en journée(prévoir des répulsifs). Absence des propriétaires qui ne cherchent pas le contact, ce qui peut être décevant pour ceux qui cherchent la convivialité d'un B&B. Ne parlent que l'italien

    A recommander. Nous reviendrons.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Merci pour Votre tres bonne presentacion de notre maison. Soulament pour clarifier le probleme de les moustiques, pour résoudre le problème aux fenêtres il y a les moustiquaires, mais nous ne pouvons pas faire rien pour l'extérieur, aussi la désinfe

    9.3

(6)
8.9

August 2011

“Le cadre, l'accueil.Bons restaurants autour du domaine.”

S
Sylvie Lindemann de Paris (France) van

August 2010

“Give a short description of any item or service that particularly pleased you friendliness,we felt pleased”

R
Ravandoni from Ittigen (Switzerland) van

May 2009

“The location was fabulous between Sienna and Florence - a great spot to day trip from. Roberta was lovely and very helpful. Would strongly recommend this wonderful spot.The common rooms were lovely with a great view from the Kitchen of the vineyards. The bedroom we had was large with a spacious bathroom by European standards. A great spot to relax and enjoy the Tuscan sunsets after tours in Florence and Sienna. Breakfast was really good with fresh baked bread.”

A
Altro van Canada

August 2008

“Le cadre est idyllique, la piscine surplombre les vignes. La maison est laissée à l'entière disposition des hôtes avec partage possible la cuisine, dans laquelle on a accès à tout pour se mitonner des petits plats. On se croirait chez soi.”

S
Steph et Lio van France