Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Perugia in Umbria, Bettona


Hoeve-appartement
Onmiddellijke boeking
Bettona 2597 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

13 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.3

    beoordelingen, globale score

  • 7.7

    Match beschrijving

  • 7.8

    Comfort / Wellness

  • 8.3

    Waar voor je geld

  • 8.3

    Schoonmaak

  • 8.5

    Infrastructuur diensten

  • 9.1

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (8)
Jong gezin (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Brigitte et David (France)

  • April 2018

    “Un endroit agréable et pratique”

    6.5 Lees hier de complete beoordeling

    Notre hôtesse a été très serviable et disponible. Ravissant petit village juste au dessus. Très bon resto pas cher recommandé par le Routard Sino à environ 10km

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    MIDDELMATIG

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    6.5

  • Anonymous (Netherlands)

  • July 2012

    “”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    7.7

  • Altro (France)

  • July 2012

    “cadre agréable, peu de locataires ont rendu notre séjour agréable”

    8.6 Lees hier de complete beoordeling

    sonorité de la location, heureusement pas de voisins immédiat lors de notre séjour bien placé pour les visites touristiques

    location bruyante en raison de la proximité de la route

    ou n'hésitez pas à vous faire indiquer par le propriétaires des promenades hors des sentiers battus pour une expérience cyclotouristique inoubliable.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ANDERS

    8.6

  • Anonymous (United States)

  • June 2012

    “”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    7.7

  • Ussher from Nelson (New Zealand)

  • May 2012

    “The owners were friendly and helpful. There were certain things lacking that could make a difference to this property - see negative aspects.”

    6.4 Lees hier de complete beoordeling

    The property is in a relatively quiet, secure location and is ideally situated for day trips to many villages and tourist attractions.

    The hot water system! When having a shower, the water was only warm for 30 seconds, then cold - we like a hot shower. A kettle should be provided to make tea or coffee. Wine glasses should be provided - two were provided on request - this should be standard.

    We would recommend the owners update the information on the property - we were expecting washing facilities on site, as stated. This was not the case, we had to use a public laundry - we don't have a problem with that, but it's nice to know accurately what is being provided and what is not. The information also states that TV's are in each apartment - we did not have a TV.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    MIDDELMATIG

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    6.4

  • Dennis den Otter from Papendrecht (Netherlands)

  • September 2011

    “Oweners are very helpful. very nice house en beautiful places. ”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Dogs are allowed, nice owners, Delicious wines and olio, The house was very beautiful with a nice swimmingpool

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    8.7

  • Bauer aus Innsbruck (Austria)

  • August 2011

    “Ausgesprochen positive Atmosphäre ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    sehr freundliche, zuvorkommende aber unaufdringliche Vermieter, sehr saberes, ordentliches Appartment.

    Die Nähe zu Assisi und Perugia ist gegeben und doch ist man am Land

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • SARALEGUI Martin de Villeneuve d\'Ascq (France)

  • August 2011

    “Accueil parfait!”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    La disponibilité de responsables. La piscine

    Trop chaud (mais ceci n'est pas leur faute!)

    Pratiquez le rafting proposé (pas compliqué est très rafraîchissant. Ne ratez pas la Sagra de la Oca Visitez Bettona et son musé.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    10

  • cockell from auckland (New Zealand)

  • September 2010

    “Very central for travelling to places of interest.Gubbio,Bevagne,Spello.Lovely country to drive through”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Each unit has it's own outside eating area and the swimming poll was well used.

    We bought local food for most evening meals but there is a good restaurant nearby

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ETEN EN WIJN

    9.6

  • Koroleva Zhanna from Moscow (Russian Federation)

  • June 2010

    “”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ECOTOERISME

    9

  • PUECH JEAN PIERRE de LE CRES (France)

  • April 2010

    “EXCELLENTE SITUATION GÉOGRAPHIQUE POUR VISITER L'OMBRIE PROPRIÉTAIRE ACCUEILLANTE ET SERVIABLE ”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    LOGEMENT UVA SPACIEUX et PROPRE (sauf quelques insectes ) Belle vue sur BETTONA

    Équipement ménager sommaire (mais suffisant) - pas de micro-ondes - pas d'accès wi-fi

    ATTENTION : Votre séjour peut devenir désagréable si les autres locataires sont bruyants envahissants ou mal polis ( ce qui ne fut pas le cas pour notre séjour )

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    8

  • John Stocks from Newport-on-Tay (United Kingdom)

  • September 2009

    “Good on the whole.”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Owners very pleasant. Attractive outlook. Well placed for Assisi, Perugia, Todi.

    1. One bedroom leads off the other. 2. Kitchen not well equipped. 3. Busy road.

    Bevagna is a charming little town quite near.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    8

  • jurgensen roslyn from SANCROX (Australia)

  • May 2009

    “The owners were just wonderful,we felt like we were staying with family. The lady picked us up from the bus terminal as we had to wait 3 hours for a bus.Everything was perfect.”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    It was just beautiful, close to Assisi and lots of other beautiful villages, supermarkets etc.

    nothing

    Can't say anything else i was just great.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    7.7

(13)
8.3

July 2012

“sonorité de la location, heureusement pas de voisins immédiat lors de notre séjour bien placé pour les visites touristiques”

A
Altro van France

September 2011

“Dogs are allowed, nice owners, Delicious wines and olio, The house was very beautiful with a nice swimmingpool”

D
Dennis den Otter from Papendrecht (Netherlands) van

August 2011

“sehr freundliche, zuvorkommende aber unaufdringliche Vermieter, sehr saberes, ordentliches Appartment. ”

B
Bauer aus Innsbruck van Austria

August 2011

“La disponibilité de responsables. La piscine”

S
SARALEGUI Martin de Villeneuve d\'Ascq (France) van

September 2010

“Each unit has it's own outside eating area and the swimming poll was well used.”

c
cockell from auckland (New Zealand) van

April 2010

“LOGEMENT UVA SPACIEUX et PROPRE (sauf quelques insectes ) Belle vue sur BETTONA ”

P
PUECH JEAN PIERRE de LE CRES (France) van

September 2009

“Owners very pleasant. Attractive outlook. Well placed for Assisi, Perugia, Todi.”

J
John Stocks from Newport-on-Tay (United Kingdom) van