Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Arezzo in Toscana, Castiglion Fiorentino


20 - Hoeve-appartement

6 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.4

    beoordelingen, globale score

  • 9

    Match beschrijving

  • 9.7

    Comfort / Wellness

  • 9.3

    Waar voor je geld

  • 9.7

    Schoonmaak

  • 9

    Infrastructuur diensten

  • 9.3

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (2)
Gezin met oudere kinderen (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Névtelen (Hungary)

  • September 2014

    “”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    9

  • schultz gregory from boulder (United States)

  • June 2014

    “A great place to relax or use as a base to explore Tuscany”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Clean, nice sized units, friendly owners, amazing places to relax on the property, nice views.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Dear Greg, thank you very much for your nice feedback. I hope everything is ok and Greetings to all the Family. Max.

    10

  • Anonyme (French Southern Territories)

  • August 2013

    “un endroit agreable.”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    appartement agréable, propre. garage privé très pratique, lieu bien entretenu.Personnel très sympathique et serviable connait les bons endroits. Environnement calme et agréable.

    une télé un peu petite, mais apres tout on est pas venu pour ca!

    un endroit à recommander pour celui qui veut visiter la région en sachant qu'au retour il peut mettre les pieds dans l'eau.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    8.4

  • Anonymous (Ireland)

  • September 2011

    “lovely accommodation in a particulalrly central location to explore the Arrezzo region. Accomodation very clean”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    location and really great poool

    Only negative as we travelled with a baby was that there was no electric kettle

    If travelling with a baby bring a travel kettle. If your baby is on Aptamil formula - then the chemist is the place to purchse it - we expected to be able to get it in Eurospar - but they did not stock it in Castiglion. IF children free the spa at Raplolano Terme was a highlight of a prior holiday in the area. All the towns are doable with a buggy!!!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • Peter Smurthwaite from sesta godano(SP) (Italy)

  • October 2009

    “Relaxing break in the Tuscan countryside”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    The apartments are very large, well equiped and the owner is very friendly and helpful. The agriturismo is well placed and handy for so many attractions

    I can think of no negative points, it was perfect.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    9

  • Fiona Thornton from Hunters Hill, Sydney (Australia)

  • October 2007

    “Delightful accommodation in a convenient, yet secluded location..”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Helpfulness of owner; quality of accommodation, landscaped garden and facilities; beautiful surroundings; proximity to local villages / amenities.

    None - loved every aspect

    If driving, we recommend you invest in a detailed and up-to-date road map or use Satellite Navigation to find both this accommodation and to navigate your way around Tuscany and the many gorgeous villages as we found the roads to be a mystery at times..

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    10

(6)
9.4

June 2014

“Clean, nice sized units, friendly owners, amazing places to relax on the property, nice views.”

s
schultz gregory from boulder (United States) van

August 2013

“appartement agréable, propre. garage privé très pratique, lieu bien entretenu.Personnel très sympathique et serviable connait les bons endroits. Environnement calme et agréable.”

A
Anonyme van French Southern Territories

September 2011

“location and really great poool”

A
Anonymous van Ireland

October 2009

“The apartments are very large, well equiped and the owner is very friendly and helpful. The agriturismo is well placed and handy for so many attractions”

P
Peter Smurthwaite from sesta godano(SP) (Italy) van

October 2007

“Helpfulness of owner; quality of accommodation, landscaped garden and facilities; beautiful surroundings; proximity to local villages / amenities.”

F
Fiona Thornton from Hunters Hill, Sydney (Australia) van