Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Roma in Lazio, Frascati


8 - Hoeve-appartement

7 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.1

    beoordelingen, globale score

  • 9.1

    Match beschrijving

  • 8.6

    Comfort / Wellness

  • 9.1

    Waar voor je geld

  • 9.4

    Schoonmaak

  • 8.3

    Infrastructuur diensten

  • 10

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (3)
Gezin met oudere kinderen (3)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Franck (France)

  • July 2019

    “Very hospitable owners.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Alba, the owner, is very helpfull. She does all her best in order to have her customers experiencing the best stay as possible. She gives very good advice, too.

    None.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Thank you for your opinion: it was very pleasant to meet your beautiful family.

    10

  • VINCENT QUOIDBACH de Nivelles (Belgium)

  • March 2016

    “Accueil très agréable. Endroit parfait”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Merci pour votre belle revue. Je suis heureux avoir fait votre connaissance. à bientôt Alba e famille

    9

  • Anonyme (France)

  • August 2015

    “Propriétaire très accueillante Bonne solution pour visiter Rome sans prendre la voiture ”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Petit Dejeuner le premier jour Fruits à disposition dans le frigo Très bon conseil pour les trattorias

    Aucun

    Ne manquez pas d'aller manger al ponticello

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ECOTOERISME

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Merci pour votre compliment: que votre évaluation soit une grande satisfaction pour nous. sincères salutations. Alba

    9

  • Catherine (France)

  • July 2015

    “Très bon accueil”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Logement avec moustiquaires et climatisiation, très utile avec la chaleur cet été. La propriétaire avait préparé le plan du métro et des renseignements pour les visites des musées. Elle a été très disponoble chaquee fois que nous avons eu des questions. Très bon séjour.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Nous vous remercions de votre appréciation; son jugement est très important pour nous. Nous avons été très heureux de rencontrer votre belle famille.

    9.7

  • Monique & Marc Pluchon de vienne en val (France)

  • April 2015

    “Excellent séjour - ”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Alba est aux "petits soins" pour ses pensionnaires.

    Attention un peu éloigné de Rome - Mais ALBA a la solution.... donc pas de souci

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Merci Monique & Marcpour votre appréciation. Tu étais invités merveilleux. Cordiales salutations. Alba & Peppe

    9.3

  • Anonyme (France)

  • July 2013

    “”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    8.4

  • CHRISTIAN ROLLAND de gisors (France)

  • July 2013

    “Excellent séjour”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Très bon accueil. Excellent confort, mobilier et accessoires très complets Proche de Rome

    Logement un peu sombre Douche difficilement accessible pour une personne à mobilité réduite!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    8.4

(7)
9.1

July 2019

“Alba, the owner, is very helpfull. She does all her best in order to have her customers experiencing the best stay as possible. She gives very good advice, too.”

F
Franck van France

August 2015

“Petit Dejeuner le premier jour Fruits à disposition dans le frigo Très bon conseil pour les trattorias ”

A
Anonyme van France

July 2015

“Logement avec moustiquaires et climatisiation, très utile avec la chaleur cet été. La propriétaire avait préparé le plan du métro et des renseignements pour les visites des musées. Elle a été très disponoble chaquee fois que nous avons eu des questions. Très bon séjour.”

C
Catherine van France

April 2015

“Alba est aux "petits soins" pour ses pensionnaires.”

M
Monique & Marc Pluchon de vienne en val (France) van

July 2013

“Très bon accueil. Excellent confort, mobilier et accessoires très complets Proche de Rome”

C
CHRISTIAN ROLLAND de gisors (France) van