Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Grosseto in Toscana, Gavorrano


41 - Hoeve-appartement

9 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.8

    beoordelingen, globale score

  • 8.7

    Match beschrijving

  • 8.9

    Comfort / Wellness

  • 8.4

    Waar voor je geld

  • 9.3

    Schoonmaak

  • 8.9

    Infrastructuur diensten

  • 8.4

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Gezin met oudere kinderen (7)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Cavalli Carmelo (Italy)

  • August 2019

    “Posto eccellente, sobrio, comodo, tutto molto curato , gli appartamenti comodi e ben arredati.rnSiamo stati una settimana, lo consiglio è un posto tranquillo a due passi dal mare e da tanti bei borghi, con lo sfondo della splendida campagna maremma”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Spazi ampi, verde, piscina , appartamenti puliti e curati, ubicazione ideale per mare, collina ed turismornd'arte. Tranquillità.

    Non ho trovato aspetti negativi.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.6

  • teresina (France)

  • July 2019

    “sejour en Toscane”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    propriétaires agréables, serviables et discrets et à l'écoutes de nos attentes.

    Aucuns

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.7

  • Altro (France)

  • August 2018

    “Un séjour en Toscane”

    8.9 Lees hier de complete beoordeling

    Calme et très bien entretenu, logement spacieux et propre, propriétaire agréable (vente huile olive et vin sur place), à une distance raisonnable des villes comme Sienne, Florence, Pise et traversée pour Elbe. Les premières plages sont à 30 min en voiture

    Parfait pour faire les plages dans le golfe de Follonica et de l'ile d'Elbe (traversée en bateau à Piombino) Sienne est à 1H, Florence et Pise à de 2H en voiture Allez aussi au termes de Saturnia !! Je recommande cette propriété

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8.9

  • MARIE-FRANCE DELEMARLE de (France)

  • August 2018

    “Cadre magnifique. Logements très soignés. Propriétaires très rigoureux.”

    6 Lees hier de complete beoordeling

    Propreté

    Piscine trop petite par rapport au nombre de logements. Pas de terrasse privée.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ANDERS

    6

  • Anonyme (France)

  • July 2016

    “Repos”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Grand appartement, cuisine très bien aménagée, calme,

    25 min de la mer

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8

  • DEMON arnaud de wasquehal (France)

  • August 2015

    “ un lieu agréable non loin de la mer , au milieu des vignes et des oliviers . des villages typiques au sommet de petites montagnes . un moment authentique ou' le temps s' arrête . ”

    8.9 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8.9

  • Anonimo (Italy)

  • August 2013

    “ottima ambientazione”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    pulizia e riservatezza

    nessuno

    ottimi ristoranti nei dintorni sopratturro a Gavorrano

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ETEN EN WIJN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Grazie !

    9

  • Anonym (Denmark)

  • July 2008

    “”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.1

  • Robert, Sweden

  • June 2008

    “”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Beautiful view. Very nice bathroom. Very friendly staff. Wonderful view from the pool.

    Small kitchen

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.7

(9)
8.8

August 2019

“Spazi ampi, verde, piscina , appartamenti puliti e curati, ubicazione ideale per mare, collina ed turismornd'arte. Tranquillità.”

C
Cavalli Carmelo van Italy

July 2019

“propriétaires agréables, serviables et discrets et à l'écoutes de nos attentes.”

t
teresina van France

August 2018

“Calme et très bien entretenu, logement spacieux et propre, propriétaire agréable (vente huile olive et vin sur place), à une distance raisonnable des villes comme Sienne, Florence, Pise et traversée pour Elbe. Les premières plages sont à 30 min en voiture”

A
Altro van France

July 2016

“Grand appartement, cuisine très bien aménagée, calme, ”

A
Anonyme van France

August 2013

“pulizia e riservatezza”

A
Anonimo van Italy

June 2008

“Beautiful view. Very nice bathroom. Very friendly staff. Wonderful view from the pool.”

R
Robert, Sweden van