Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Perugia in Umbria, Gubbio


Hoeve-appartement
Onmiddellijke boeking
Gubbio 2507 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

14 Beoordelingen Accommodatie

  • 9

    beoordelingen, globale score

  • 8.9

    Match beschrijving

  • 8.6

    Comfort / Wellness

  • 8.6

    Waar voor je geld

  • 9.4

    Schoonmaak

  • 9

    Infrastructuur diensten

  • 9.3

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (3)
Gezin met oudere kinderen (5)
Jong gezin (4)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Cefaloni Francesca da Gubbio (Italy)

  • July 2017

    “2 giorni di relax ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Gli appartamenti sono immersi nella natura e forniti di tutto, la piscina e il giardino sono curatissimi. La struttura è a conduzione familiare e l'accoglienza ottima.

    Se proprio devo esprimere un parere negativo...gli appartamenti non sono provvisti di asciugacapelli!

    Consiglio la struttura a gruppi di famiglie che vogliono condividere un viaggio di relax immersi nella natura in un posto sicuro per i bambini

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonyme (France)

  • August 2015

    “”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    8.3

  • Serge Hugard de Jodoigne (Belgium)

  • August 2015

    “propriétaires très courtois, serviables et sympathiques. Appartement agréable et pas trip éloigné de Gubbio”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Appartement propre et habitation bien entretenue. endroit calme. propriétaires très serviables

    pas de terrasse pour cet appartement .

    organiser un service de petit déjeuner .

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    9

  • Anonymous (Europe)

  • August 2014

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    all was perfect and the owners were very pleasant and available.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonymous (Belgium)

  • August 2014

    “Visits, sports & jacuzzi In famillly.”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Every famillly must have a part of intimity. Very nice and confortable. Jacuzzi and swimming pool In perfect state.

    Some accessories for cooking.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    8

  • Anónimo (Spain)

  • July 2014

    “Tranquilo y bien comunicado”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Actividades para niños Tranquilidad

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.3

  • Anonyme (France)

  • July 2013

    “Des propriétaires aux petits soins pour leurs hôtes !”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Accueil châleureux, des propriétaires qui ont envie de faire connaître leur région, sont à la dispositions de leurs hôtes !Nous avons apprécié tous les jeux à dispositions pour les enfants

    aucun point négatif

    Idéal comme point de chute pour découvrir la région, en pleine nature, avec pleins de possibilités pour les enfants ! Accueil très sympathique !

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • Anonymous (Australia)

  • March 2013

    “Very helpful owners, our kids enjoyed the play areas and bikes. ”

    8.6 Lees hier de complete beoordeling

    Very clean accommodation, generous play areas outside.

    We found the kitchen and living area too small to be comfortable.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Mi ha fatto piacere conoscere la simpatica famiglia Burgess e i loro 4 bambini.

    8.6

  • Jean-Michel Guitton de Blain, France

  • August 2012

    “Des vacances reposantes mais aussi culturelles.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Des propriétaires très sympathiques, un gîte très propre avec des équipements, piscine, tir-à-l'arc, ping-pong très appréciable. Nous avons passés de très belles vacances.

    Vraiment aucun points négatifs concernant le gîte, le seul point gênant de nos vacances concerne la manière de conduire en Italie, stressante et dangereuse à mon goût.

    Nous recommandons le gîte à nos amis, c'est la meilleure publicité...

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    10

  • Anonymous (Australia)

  • May 2012

    “Owners were very helpful and Wonderful, peaceful surroundings! ”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Peaceful and quiet Plenty of kitchen equipment including a kettle Outdoor furniture and BBQ was handy Bikes were a nice free extra!

    Owners were very friendly and gave us plenty of information about Gubbio, including nice restaurants to eat at! Pool and spa would be great in warm weather (too cold when we visited).

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ANDERS

    9.7

  • N. Maesfrom Mol (Belgium)

  • August 2011

    “very fine people who came twice /day, so you can always count on them. Good accomodations and fine place to be. Excellent place to visit the region. Swimming pool verry clean and relaxed. The other visitors were never a problem. The respect for the o”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.3

  • Dieter Schwarzer from Embrach (Switzerland)

  • July 2011

    “We spent a perfect summer holiday in a very pretty area”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    quiet, not too touristic, the number of guest-flats is ideal(not too big and not too small), the swimming-pool is just perfect

    it was not possible to make a safe ride by bicycle to gubbio (dangerous street until mocaiana)

    once we had the opportunity to buy olive oil from a farmer that presented his products directly in the holiday area

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Sono lieta che la Famiglia Schwarzer abbia passato una piacevole vacanza nella nostra struttura. Volevo soltanto precisare che il collegamento wi-fi di Internet non ha funzionato bene, nel periodo in cui i Signori Schwarzer hanno soggiornato presso di noi, a causa di lavori che la Telecom stava facendo sulla nostra linea telefonica.

    8.3

  • Anonim (Poland)

  • July 2011

    “Właściwie wszystko nam się podobało, gospodarstwo jest bardzo dobrze zorganizowane, właściciele dbali o gości, byli do ich dyspozycji. Piękne apartamenty, super wyposażone. Ładne otoczenie w postaci ogrodu, basen. ”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    komfortowo, czysto, mili właściciele, basen, możliwość rozpalenia grilla, bardzo ciekawa architektura budynku

    - niebezoieczny i wąski zjazd do gospodarstwa - jeżeli w jednych apartamentach są młode małzeństwa bez dzieci i lubiące spokój, a w innych - rodziny z krzyczącymi i biegającymi dziećmi, okupującymi basen może być to uciązliwe dla tych pierwszych... - nie da się pójść do najbliższego miasta i sklepu, gdyż wyjazd z gospodarstwa jest wprost na ruchliwą szosę z ciężarówkami, a nie ma pobocza czy chodnika. Konieczność podróżowania samochodem. Rowerem nie radzimy - bardzo niebezpiecznie.

    Byłoby optymalnie, gdyby grupować gości, tak, by sobie nie przeszkadzali - pary bez dzieci, indywidualni turyści + starsze malżeństwa z jednej strony oraz rodziny z dziećmi - z drugiej. Mieszanie tych dwóch grup zazwyczaj nie spłzyja wypoczynkowi którejś ze stron... Ponadto dobrze byłoby poszerzyć wjazd do gospodarstwa (teraz jest ukryty w lesie), zrobić jakiś najazd, oświetlić odpowiednim znakiem - zawsze mieliśmy wrażenie, ze nas jakaś ciężarówka sprzątnie z szosy, jak nie skręcimy tak prędko jak to możliwe.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    9.1

  • Agnès & Pierre from Wepion (Belgium)

  • July 2009

    “fantastic and relaxing.”

    0 Lees hier de complete beoordeling

    friendly welcome. Perfect organisation and accomodation.

    Nothing.

    This place was even better than what we were expecting from the web site.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    0

(14)
9

July 2017

“Gli appartamenti sono immersi nella natura e forniti di tutto, la piscina e il giardino sono curatissimi. La struttura è a conduzione familiare e l'accoglienza ottima.”

C
Cefaloni Francesca da Gubbio (Italy) van

August 2015

“Appartement propre et habitation bien entretenue. endroit calme. propriétaires très serviables”

S
Serge Hugard de Jodoigne (Belgium) van

August 2014

“all was perfect and the owners were very pleasant and available.”

A
Anonymous van Europe

August 2014

“Every famillly must have a part of intimity. Very nice and confortable. Jacuzzi and swimming pool In perfect state.”

A
Anonymous van Belgium

July 2014

“Actividades para niños Tranquilidad”

A
Anónimo van Spain

July 2013

“Accueil châleureux, des propriétaires qui ont envie de faire connaître leur région, sont à la dispositions de leurs hôtes !Nous avons apprécié tous les jeux à dispositions pour les enfants”

A
Anonyme van France

March 2013

“Very clean accommodation, generous play areas outside.”

A
Anonymous van Australia

August 2012

“Des propriétaires très sympathiques, un gîte très propre avec des équipements, piscine, tir-à-l'arc, ping-pong très appréciable. Nous avons passés de très belles vacances.”

J
Jean-Michel Guitton de Blain, France van

May 2012

“Peaceful and quiet Plenty of kitchen equipment including a kettle Outdoor furniture and BBQ was handy Bikes were a nice free extra!”

A
Anonymous van Australia

July 2011

“quiet, not too touristic, the number of guest-flats is ideal(not too big and not too small), the swimming-pool is just perfect”

D
Dieter Schwarzer from Embrach (Switzerland) van