Details of guests reviews: Bed and Breakfast in de buurt Pistoia in Toscana, Monsummano Terme


12 - Bed & Breakfast

11 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.3

    beoordelingen, globale score

  • 9.1

    Match beschrijving

  • 9.3

    Comfort / Wellness

  • 8.5

    Waar voor je geld

  • 9.6

    Schoonmaak

  • 9.3

    Infrastructuur diensten

  • 10

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (4)
Gezin met oudere kinderen (3)
Ouder stel (3)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Yasmina Burgy de Châtel-St-Denis (Switzerland)

  • July 2015

    “Magnifique maison”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    La climatisation dans la chambre et la gentillesse des propriétaires

    Vous pouvez y aller les yeux fermés

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ETEN EN WIJN

    10

  • Gee Robert from London (United Kingdom)

  • August 2014

    “We hadn't booked anywhere and got in touch at a days notice. Silvia was really quick to respond and helped with all our questions. ”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Enjoyable meals in the garden.

    Try out the sea water pool and ask for the tiramisu.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    9.3

  • Anonimo (Italy)

  • September 2012

    “Proprietari gentilissimi ottima accoglienza”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    posto bellissimo rilassante ben curato con un ottima pulizia

    nessunp

    consiglio per un week end o ancora meglio una settimana in totale relax a due minuti dalle fantastiche terme grotta giusti

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonyme (France)

  • August 2012

    “chambre d'hôte très conofortable et propice au repos. bâtisse en pierre avec bcp de charme. propriétaire et employés au top! piscine et jacuzzi dans la piscine: un délice!”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    tout

    le wifi est accessible uniquement vers la piscine. notre chambre était accessible par un escalier en colimaçon étroit

    allez y!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • Benedetto Guido from Dousman (United States)

  • August 2012

    “The owner Sylvia and her helper Elaina were a special treat on our four day visit. They cooked wonderful meals for us, baked fresh bread in the outdoor oven, and did a fantatic job of laundering our clothes. We simply loved them and our stay. ”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    The food and wine and accomodations were just perfect.

    We recommend having a good map to find this site. Navigating in Italy is a challenge with or without GPS.

    This is a great location to get to surroundings communities for sightseeing...plan ahead.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.4

  • Anonymous (Netherlands)

  • August 2012

    “Very basic room, no view. Very basic breakfast. ”

    5.3 Lees hier de complete beoordeling

    The swimming pool was nice.

    Shower partly defective, refrigerator in room was uncomfortably loud. Parking on the propery is tight.

    If you are not looking for anything else than a room for the night, than this would be it.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    MIDDELMATIG

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Siamo dispiaciuti di questo commento, poichè chiediamo sempre se va tutto bene e signori hanno detto di si. Certo solo una notte è un pò poco per poter dare giudizi su una struttura, e comunque si sa niente è al 100% nella vita, ma siamo contenti che la maggior parte dei nostri ospiti è contenta di noi. Noi ce la mettiamo tutta e accettiamo cercando di migliorare anche questo tipo di giudizi

    5.3

  • (Canada)

  • August 2012

    “”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ETEN EN WIJN

    9.7

  • Belgian Team (Belgium)

  • July 2011

    “Perfect place to feel unique, and pergect location to visit many famous sites (Firenze, Pisa, Lucca, Montecatini Alto) without spending to much time on the road !”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    having the nice swimming pool only for us 3 was really a treat !!! Had the feeling we were at home8

    WIFI would be great ...

    Don't miss the pizzas at Riccardo & Anda ! Really perfect italian !

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8.4

  • bocchi alessandra da parma (Italy)

  • June 2011

    “”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    9.3

  • martine pingaut de fleurus (Belgium)

  • September 2010

    “Propriétaire très courtois ; très belle chambre ;”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    très belle chambre ; repas bien sympathiques ;

    plus d'accès à la piscine

    prenez une carte routière hyper détaillée de la région et ou un GPS .

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    9.1

  • irene (Italy)

  • April 2007

    “bello!”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    bellissima casa, bella vista, bella la piscina e ele camere, deliziosi i proprietari

    nessuno

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    9.4

  • Anonimo (Italy)

  • April 2006

    “Accoglienza eccezionale”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Le capacità dei proprietari di instaurare velocemente un clima familiare e cordiale.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8.4

(11)
9.3

July 2015

“La climatisation dans la chambre et la gentillesse des propriétaires”

Y
Yasmina Burgy de Châtel-St-Denis (Switzerland) van

August 2014

“Enjoyable meals in the garden.”

G
Gee Robert from London (United Kingdom) van

September 2012

“posto bellissimo rilassante ben curato con un ottima pulizia ”

A
Anonimo van Italy

August 2012

“tout”

A
Anonyme van France

August 2012

“The food and wine and accomodations were just perfect.”

B
Benedetto Guido from Dousman (United States) van

July 2011

“having the nice swimming pool only for us 3 was really a treat !!! Had the feeling we were at home8 ”

B
Belgian Team van Belgium

September 2010

“très belle chambre ; repas bien sympathiques ;”

m
martine pingaut de fleurus (Belgium) van

April 2007

“bellissima casa, bella vista, bella la piscina e ele camere, deliziosi i proprietari”

i
irene van Italy

April 2006

“Le capacità dei proprietari di instaurare velocemente un clima familiare e cordiale. ”

A
Anonimo van Italy