Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Ancona in Marche, Morro d'Alba


5 Beoordelingen Accommodatie

Onmiddellijke boeking
  • 9.2

    beoordelingen, globale score

  • 8.4

    Match beschrijving

  • 9.2

    Comfort / Wellness

  • 8.8

    Waar voor je geld

  • 9.2

    Schoonmaak

  • 9.6

    Infrastructuur diensten

  • 9.6

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (3)
Jong gezin (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Anonyme (France)

  • October 2016

    “Propriétaire très courtoise,gentillesse naturelle”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    tout est parfait. Nous étions déjà passés

    rien

    c'est le calme et le repos. Le restaurant tenu par la même famille est très bien.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonyme (France)

  • September 2015

    “Propriétaire très courtois.”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    Grande chambre. Jolie piscine. Parking. Cadre extérieur agéable.

    Bac à douche trop petit. Télévision beaucoup trop ancienne. Lit trop bas. Poubelle cassée. Chambres non insonnorisées.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    7.4

  • charlotte bibring de paris (France)

  • August 2014

    “Merveilleuse escale sur la route d'Ancône.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    La situation de l'Hotel, en pleine campagne, jouxtant le village de Morro d'Alba. La piscine et l'appartement où nous avons très bien dormi. Confort et propreté.

    aucun!

    Excellent point de chute pour ceux qui doivent prendre un bateau à Ancône le lendemain. reposant et tout confort. Diner sur la place du village à quelques mètres de là.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Janssen Ellen from Den Bosch (Netherlands)

  • July 2013

    “A warm, energetic staff who runs the comfortable place”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    The level of service is very high: " mi casa est su casa" ! And with a lot of nice treatments you feel very welcome and at ease as a guest. The breakfast was very tasty and great. You can sit where ever you want: inside or outside,The swimming pool is fine and the beds and hammock invite you to relax completely.

    we did not have any .

    Do not forget to eat at the restaurant Almaga in the village and taste the good and famous red wine of the village.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • Anonyme (Switzerland)

  • July 2013

    “”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.7

(5)
9.2

October 2016

“ tout est parfait. Nous étions déjà passés”

A
Anonyme van France

August 2014

“La situation de l'Hotel, en pleine campagne, jouxtant le village de Morro d'Alba. La piscine et l'appartement où nous avons très bien dormi. Confort et propreté.”

c
charlotte bibring de paris (France) van

July 2013

“The level of service is very high: " mi casa est su casa" ! And with a lot of nice treatments you feel very welcome and at ease as a guest. The breakfast was very tasty and great. You can sit where ever you want: inside or outside,The swimming pool is fine and the beds and hammock invite you to relax completely.”

J
Janssen Ellen from Den Bosch (Netherlands) van

September 2015

“Grande chambre. Jolie piscine. Parking. Cadre extérieur agéable.”

A
Anonyme van France