Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Trapani in Sicilia, Piano neve


Hoeve-appartement
Onmiddellijke boeking
31 - Hoeve-appartement

6 Beoordelingen Accommodatie

Onmiddellijke boeking
  • 7.1

    beoordelingen, globale score

  • 6.7

    Match beschrijving

  • 7

    Comfort / Wellness

  • 6.7

    Waar voor je geld

  • 7.3

    Schoonmaak

  • 6.3

    Infrastructuur diensten

  • 8

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (3)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Claudio (France)

  • October 2019

    “Expensive”

    4.1 Lees hier de complete beoordeling

    Calme

    Payer en liquide, accueil , très très cher pour la qualité de service.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    MIDDELMATIG

    Comfort / Wellness

    MIDDELMATIG

    Waar voor je geld

    ONVOLDOENDE

    Schoonmaak

    MIDDELMATIG

    Infrastructuur diensten

    MIDDELMATIG

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Sono stati una sola notte. Li ho accompagnati dal ristorante alla struttura. Hanno mangiato la nostra frutta ed apprezzato le cassatelle. Durante la colazione hanno solo espresso pareri positivi sia sulla colazione che sulla struttura. Hanno acquistato il nostro olio. Ho dato la massima disponibilità.

    4.1

  • Johan & Annemarie (Netherlands)

  • July 2019

    “Close to sicilian countrylife.”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Simple, pleasant and peaceful countrylife away from tourism and with the 'luxury' of a swimming pool. Very friendly and helpful host.

    None.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    7.7

  • Suu00e1rez Matallana Jacobo de (Spain)

  • August 2018

    “”

    7.3 Lees hier de complete beoordeling

    Lo

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    7.3

  • Fru00e9du00e9ric RAMBLIERE de (France)

  • July 2018

    “Cadre reposant loin des spots touristiques ”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Le cadre de vie Caractère authentique du logement Piscine

    Accès un peu difficile (20mn de la vite et pas évident à trouver)

    La piscine (non éclairée) à minuit sous les étoiles !

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8.4

  • Anonymous (Switzerland)

  • June 2018

    “It was okay! ”

    5.1 Lees hier de complete beoordeling

    The owners are really nice and they make you feel welcome. The rooms are cute and clean. Overall it was a nice stay! The place is a bit run-down, but it somehow adds to the charm.

    The WiFi is (I think permanently) broken. The hot water is very hit and miss. It's overpriced for what you get.

    I would recommend getting the WiFi working, figure out the hot water and don't recycle the breakfasts. But overall the stay was good!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    MIDDELMATIG

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    MIDDELMATIG

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar The problem of WIFI depends by telecom. Now is OK. Hot water is ok. Perhaps it was necessary to raise the grades. Fabio

    5.1

  • Claire et François Papy de Vanves (France)

  • May 2017

    “Une maison de campagne tranquille et bien située pour visiter plusieurs sites très intéressants”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Le calme et l'accueil,la qualité des petits déjeuner

    La grosse difficulté à trouver la maison quand on vient du nord. Le plan qui nous a été donné n'était pas compréhensible et la signalisation est insuffisante

    Allez dîner chez U Pittuso, à Ballata, qui figure sur la liste des restaurants donnée par la maison. L'accueil et la cuisine y sont très bons (excellent rapport qualité/prix)C'est très

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    9.7

(6)
7.1

July 2018

“Le cadre de vie Caractère authentique du logement Piscine ”

F
Fru00e9du00e9ric RAMBLIERE de van France

May 2017

“Le calme et l'accueil,la qualité des petits déjeuner”

C
Claire et François Papy de Vanves van France

July 2019

“Simple, pleasant and peaceful countrylife away from tourism and with the 'luxury' of a swimming pool. Very friendly and helpful host.”

J
Johan & Annemarie van Netherlands