Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Siena in Toscana, Siena


Hoeve
Onmiddellijke boeking
Siena 4679 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

10 Beoordelingen Accommodatie

  • 8

    beoordelingen, globale score

  • 8.2

    Match beschrijving

  • 8.7

    Comfort / Wellness

  • 7.6

    Waar voor je geld

  • 8

    Schoonmaak

  • 8.4

    Infrastructuur diensten

  • 9.1

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (3)
Ouder stel (6)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Anonyme (France)

  • August 2018

    “”

    8.8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    8.8

  • Peransi Valeria de (Argentina)

  • July 2018

    “Excelente todo un placer”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ECOTOERISME

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Grazie grazie grazie

    10

  • Anonyme (Switzerland)

  • June 2018

    “Très bon accueil”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Magnifique vue sur Sienne; cadre exceptionnel; personnel charmant; très proche de Sienne et d'accès facile.

    Le chien du propriétaire aboie trop souvent! Impossible de capter une chaîne TV en français.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    7.7

  • Phil & Heidi van Dam (from New Zealand) (New Zealand (Aotearoa))

  • June 2018

    “Our room was pretty and spacious. Bed was comfortable. Rainfall shower was lovely with great water pressure. Breakfast was outstanding, note it is an extra charge, but very worth it.. The staff were all wonderful, friendly, and very attentive. Th”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    English was understood. Quiet aspect. Only 5 minute drive from Siena. Swimming pool was lovely. Wine making tour is free but make a booking. On site restaurant is gorgeous, but make a booking.

    None.

    There is no elevator so luggage needs to be carried up 3 flights of stairs if staying in the castle wing. This is to be expected, the villa is medieval built after all. Not a negative, just something to note.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • Gu00e9rard Cavalier de (France)

  • June 2018

    “En campagne ”

    4.7 Lees hier de complete beoordeling

    Christina charmante et cordiale et la campagne

    La campagne

    Si vous aimez la campagne...allez-y !

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    MIDDELMATIG

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    MIDDELMATIG

    Infrastructuur diensten

    MIDDELMATIG

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    4.7

  • Anonyme (France)

  • May 2018

    “Séjour culturel dans un cadre d'exception”

    7.1 Lees hier de complete beoordeling

    Cadre très agréable, silencieux, chambre confortable, petits déjeuners très complets. Personnel très courtois et disponible.

    Ménage approximatif, insectes morts en nombre non négligeable. Aboiements du chien de la propriété. Restaurant un peu prétentieux, menu restreint pour qui séjourne plusieurs jours. Nécessité de préparer son trajet avec google map pour éviter de se perdre à l'arrivée.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    MIDDELMATIG

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    7.1

  • Anonymous (United States)

  • February 2018

    “”

    6 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    6

  • Anonyme (France)

  • August 2017

    “”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • CULTUREEL

    7.7

  • Laurence MORAND de SEVRES (France)

  • July 2017

    “Excellent séjour”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Endroit magnifique, belle demeure avec vue splendide sur Sienne et les vignes qui entourent la propriété. Gentillesse du personnel. Jolie chambre. Proximité de Sienne : 3 Kms

    Chambre un peu petite

    Une adresse que nous recommandons vivement où nous avons passé un merveilleux séjour.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar

    9.4

  • Rodríguez Lacrouts Juan Martín de (Argentina)

  • February 2017

    “Una atención sobresaliente”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    El lugar y su historia son maravillosos

    Aprovechar la oferta de degustar vinos y estar atentos a la variedad de productos de primera calidad que producen

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Thank you a lot for your feedback; We hope to have you again in the future in your life! Stella

    9.1

(10)
8

June 2018

“English was understood. Quiet aspect. Only 5 minute drive from Siena. Swimming pool was lovely. Wine making tour is free but make a booking. On site restaurant is gorgeous, but make a booking.”

P
Phil & Heidi van Dam (from New Zealand) van New Zealand (Aotearoa)

July 2017

“Endroit magnifique, belle demeure avec vue splendide sur Sienne et les vignes qui entourent la propriété. Gentillesse du personnel. Jolie chambre. Proximité de Sienne : 3 Kms”

L
Laurence MORAND de SEVRES van France

February 2017

“El lugar y su historia son maravillosos”

R
Rodríguez Lacrouts Juan Martín de van Argentina

June 2018

“Magnifique vue sur Sienne; cadre exceptionnel; personnel charmant; très proche de Sienne et d'accès facile.”

A
Anonyme van Switzerland