Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Terni in Umbria, Amelia


6 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.5

    beoordelingen, globale score

  • 8

    Match beschrijving

  • 8

    Comfort / Wellness

  • 8.3

    Waar voor je geld

  • 8.7

    Schoonmaak

  • 8.7

    Infrastructuur diensten

  • 9.3

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (2)
Gezin met oudere kinderen (2)
Ouder stel (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Rakhmanov Petr из (Russia)

  • September 2018

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ECOTOERISME

    10

  • Gwenaelle Vidal-Trecan de COURBEVOIE (France)

  • August 2017

    “Organisation à deux étages un propriétaire et un gérant”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Gentillesse de Marco toujours disponible pour notamment des conseils de ^promenade Cuisine locale ombrienne de la demi pension excellente Convivialité des repas la situation

    la difficulté de la réservation seuls deux batiments sont conformes à ceux qui sont montrés, les autres sont des chambres exigues batiment souhaité obtenu trop tardivement

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    MIDDELMATIG

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    7.7

  • Anonyme (France)

  • August 2017

    “”

    6.7 Lees hier de complete beoordeling

    Il est dommage que la camionnette du propriétaire fut garée tous les soirs contre notre terrasse nous bouchant donc la jolie vue

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    6.7

  • Aude et Thierry (Belgium)

  • August 2016

    “Un moment merveilleux”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Tout nous a plu!!! On se sent comme à la maison!!

    Aucun...

    Il faut y aller et profiter de cet endroit, un couple charmand, un accueil chalereux..Vous aurez vite trouvé une nouvelle famille! Se préparer à prendre quelques kilos!!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Vincent de Nivelles (Belgium)

  • July 2016

    “personnel charmant”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • GEZOND

    8.7

  • Reinhold Kl. / Augsburg (Germany)

  • June 2016

    “”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Ruhe, Natürlichkeit, Möglichkeit zum Runterkommen

    Viele besuchenswerte Orte in der näheren Umgebung, schön zum Radfahren (Empfehlung Elektrobike oder geübt)

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    8

(6)
8.5

August 2016

“Tout nous a plu!!! On se sent comme à la maison!!”

A
Aude et Thierry van Belgium

June 2016

“Ruhe, Natürlichkeit, Möglichkeit zum Runterkommen”

R
Reinhold Kl. / Augsburg van Germany

August 2017

“Gentillesse de Marco toujours disponible pour notamment des conseils de ^promenade Cuisine locale ombrienne de la demi pension excellente Convivialité des repas la situation”

G
Gwenaelle Vidal-Trecan de COURBEVOIE van France