Details of guests reviews: Bed and Breakfast in de buurt Catania in Sicilia, Acireale


Bed & Breakfast
Onmiddellijke boeking
9 - Bed & Breakfast

14 Beoordelingen Accommodatie

Onmiddellijke boeking
  • 8.8

    beoordelingen, globale score

  • 8.3

    Match beschrijving

  • 8.6

    Comfort / Wellness

  • 9.1

    Waar voor je geld

  • 8.6

    Schoonmaak

  • 8.6

    Infrastructuur diensten

  • 9.3

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (7)
Gezin met oudere kinderen (2)
Jong gezin (2)
Groep mensen (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • David (France)

  • August 2019

    “Great in general”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Simone, the owner is fine, helpful and arrangeant. We can have breakfast at the time we want. We unluckly arrived at 2:30 am and he was waiting for us with smiling.

    Neighbor was a little loudy. Access is touchy with a car. Beds are not very comfortable.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar We're sorry for the neighbor noise. Usually all the environment is very calm and silent. Unfortunately the very first morning you arrived he was fixing the border wall and this was not delayable for legal reasons. It does not depend on us, and the n

    9

  • Dalger (France)

  • April 2019

    “Tout était parfait! ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Tout était parfait! Le lieu, l'hôte, les prestations. Nous recommandons sans hésitation.

    Aucun

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Merci beaucoup Genevieve, nous vous attendons encore ici. Au revoir!

    10

  • Danielle Roset de (France)

  • October 2018

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • VRIJGEZELLEN
    • ECOTOERISME

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Merci beaucoup Danielle, speriamo di rivederci quando decidera di tornare per visitare l'Etna. À bientôt !

    10

  • Hans (Netherlands)

  • May 2018

    “Comfortable place”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    The house was really comfortable and Simone is a very nice host.

    -

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Thank you Hans

    10

  • Caroline (France)

  • October 2017

    “Bon séjour, Simone est très gentil !”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Gentillesse de Simone Rapport qualité/prix

    Le centre ville d'Acireale est vraiment mignon !

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Merci beaucoup Caroline. A bientot

    9

  • Frederic DEROCHE de ternay (France)

  • October 2017

    “bien situé et calme”

    7.8 Lees hier de complete beoordeling

    Se trouve proche de l'Etna et du bord de mer .Le propriétaire est très sympa et l'endroit est calme.

    aller manger sur le bord de mer à Aci trezza ( petit port )

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • --------

    7.8

  • Sylvie LAVENNA de SAINT LUPICIN (France)

  • October 2017

    “Propriétaire prévenant et discret - Endroit très calme - Site idéal pour visiter toute la côte Est de la Sicile ”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Petit déjeuner copieux et varié + voir commentaires ci dessus

    Accès voiture par petite ruelle parfois encombrée

    Ne pas manquer le petit déjeuner

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Merci beaucoup Sylvie. A bientot!

    8

  • Anonymous (Netherlands)

  • September 2017

    “Owner is very kind and helpfull.”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Thank you very much Jos for your review. Great pleasure to have you as guest. Hope to have you back soon

    8

  • isabelle guichard de vaulx-en-velin (France)

  • April 2017

    “très calme mais être motorisé car un peu loin des commerces !”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    possibilité cuisiner petit déjeuné dans le jardin

    attention route d'acces étroite mais parking privé fermé.ne pas louper le carnaval

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ECOTOERISME

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Merci beaucoup Isabelle, Au revoir!

    9.3

  • Guillaume DESCHAMPS de Bois-Colombes (France)

  • July 2016

    “Nous avons été très bien accueillis à notre arrivée et nous avons passé un très agréable séjour de trois nuits avec de très bons conseils pour les lieux a visiter aux alentours.”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Maison calme décorée avec goût et spacieuse

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Merci, ce fut un réel plaisir de vous avoir comme invité , toi et ta familles chez nous. Nous espérons de vous revoir bientôt.

    8

  • Anonyme (France)

  • September 2015

    “”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    7.4

  • Anonyme (France)

  • December 2013

    “”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • GEZOND

    8.4

  • BG Haute-Marne (France)

  • October 2013

    “Un cadre très agréable et un accueil discret et efficace.”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Un jardin très agréable (petit déjeuner) et un intérieur chaleureux.

    aucun.

    Un endroit idéal pour rayonner sur l'Etna, Taormina, Acireale et la côte.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    8

  • hughes from Perth (Australia)

  • September 2008

    “Accomodation very clean,comfortable and private. Simone is the perfect host.”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Good location for visiting towns/cities along the coast,to which travel by train is easy. Located well for travel to Mt Etna.

    Not all trains stop at local rail station. Need car to get to reasonable restaurants--3Kms?

    Visit Acireale a must for lovers of baroque. Excellent small restaurant Scuro on Piazza Lionardo Vigo Visit Taomina when no cruise ship there.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ETEN EN WIJN

    9.7

(14)
8.8

August 2019

“Simone, the owner is fine, helpful and arrangeant. We can have breakfast at the time we want. We unluckly arrived at 2:30 am and he was waiting for us with smiling.”

D
David van France

April 2019

“Tout était parfait! Le lieu, l'hôte, les prestations. Nous recommandons sans hésitation.”

D
Dalger van France

May 2018

“The house was really comfortable and Simone is a very nice host.”

H
Hans van Netherlands

October 2017

“Gentillesse de Simone Rapport qualité/prix”

C
Caroline van France

October 2017

“Petit déjeuner copieux et varié + voir commentaires ci dessus”

S
Sylvie LAVENNA de SAINT LUPICIN van France

April 2017

“possibilité cuisiner petit déjeuné dans le jardin”

i
isabelle guichard de vaulx-en-velin van France

July 2016

“Maison calme décorée avec goût et spacieuse ”

G
Guillaume DESCHAMPS de Bois-Colombes van France

October 2013

“Un jardin très agréable (petit déjeuner) et un intérieur chaleureux.”

B
BG Haute-Marne (France) van

September 2008

“Good location for visiting towns/cities along the coast,to which travel by train is easy. Located well for travel to Mt Etna.”

h
hughes from Perth (Australia) van