Details of guests reviews: Casa Vacanze in de buurt Firenze in Toscana, Barberino del Mugello


Barberino del Mugello 2469 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

9 Beoordelingen Accommodatie

  • 9

    beoordelingen, globale score

  • 9.3

    Match beschrijving

  • 9.1

    Comfort / Wellness

  • 9.1

    Waar voor je geld

  • 9.1

    Schoonmaak

  • 8.4

    Infrastructuur diensten

  • 8.7

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (2)
Groep mensen (3)
Gezin met oudere kinderen (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Anonymous (Netherlands)

  • September 2013

    “”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • Couple senior FRANCE (France)

  • July 2013

    “Très bel endroit en pleine nature, batisse en vieilles pierres magnifiques, piscine très agréable et très propre ; c'est un lieu propice à la relaxation et ressourçant. ”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Très bon accueil, personnes très aimables et toujours prêtes à rendre service.

    Manque de rideaux occultants. Nous avons été génés par la clarté du jour le matin. Il pourrait aussi y avoir un peu plus d'équipement en cuisine (casseroles, poêles,etc...)et ce serait parfait!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    8

  • Altro (France)

  • April 2013

    “Avec nos deux enfants adultes, nous avons passé un excellent séjour à Barberino del Mugello 2469, une ancienne ferme renovée avec grand soin et gout. Barberino del Mugello 2469 se trouve dans la campagne proche de Barberino dans un endroit très calme”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Qualité générale du site, propriétaires sympathiques, proximité d'autoroute pour visiter la Tosacane, restaurants dans les environs, dîner organisé à Barberino del Mugello 2469

    Des murs épais ne permettent pas toujours d'avoir une liaison internet de qualité. Elle est fermée la nuit .. mais est-ce un problème ?

    Nous avons été très satisfait de notre séjour à Barberino del Mugello 2469. Nous avons beaucoup apprécié les visites de Florence, Sienna, Pise, San Gimignano, Volterra, Monteriggioni, Lucca et du Chianti. Même si une petite gare se trouve à 15 minutes pour joindre Florence, la voiture est nécessaire.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    8.7

  • BAZILE André de Bobigny (France)

  • August 2012

    “ LIEU TRÉS AGRÉABLE, TANT POUR LA VUE, LA PRESTATION DU LIEU,LES PROPRIÉTAIRES AGRÉABLES, LE CALME....”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    INFORMATIONS PRATIQUES SUR L'ENVIRONNEMENT DIRECTE,VILLE, SERVICE DE TRANSPORT, COURSES, MARCHÉS....

    PAS DE POINTS NÉGATIFS, NÉANMOINS, UNE REMARQUE SUR L'ISOLEMENT PHONIQUE ENTRE LES DIFFÉRENTS LOGEMENT LOUÉS.

    LE MARCHÉ DE BARBERINO PERMET DE SE PLONGER DANS L'ITALIE TOSCANE, POUR DES ÉTRANGERS.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    8.3

  • Helen Smither from Perth (Australia)

  • June 2011

    “ beautiful surroundings. lake and pool wonderful”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Friendly staff and locals very helpful and welcoming. Dined at some great restaurants and cafes.

    No fan or air conditioner in rooms got very warm.

    You need your own transport either car or motorbike. Able to ride push bikes to locsl village or barberino

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • SPORTIEF

    9.7

  • CAMERON from saint-Augustin-de Desmaures (Canada)

  • September 2010

    “Perfect”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Everything : site ,( in the countryside) appartment, cleanliness.Hostess was really helpful and thoughtful. Make you appreciate more the hospitality of Italian people

    None at all

    Nice place to stay fot those who love nature and want to relax in beautiful Tuscany country.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Thank you to this very nice group very friendly. I'm happy to read all of these reviews because we try to do the better but not always we know if this it was. serena

    10

  • GENIN Sophie de NANCY (France)

  • July 2010

    “Séjour dans la verdure à 2 pas de Florence”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Propreté, calme, accueil chaleureux, cadre, piscine avec vue magnifique.

    Piscine très agréable pour enfants à partir de 5 ans mais pas pour les petits. Dommage qu'il n'y ait pas une petite pataugeoire ou piscine gonflable pour les jeunes enfants. De même, nous aurions bien aimé pouvoir profiter de la piscine le soir en rentrant de visite mais elle était en nettoyage. Mais globalement, nous sommes très satisfaits !

    N'hésitez pas à prendre les toutes petites routes pour découvrir les paysages du Mugello et ses champs de tournesols. Ne manquez pas Scaperia.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonimo (Italy)

  • December 2009

    “”

    9.2 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    9.2

  • Anoniem (Netherlands)

  • August 2009

    “Aardige gastvrouw die ons welkom heette en tijdens ons verblijf met informatie en advies voorzag. Prima appartementen, lekker ruim en aparte slaapkamer voor de kinderen. Het zwembad was heerlijk, schoon en goed uitgerust met zonnestoelen en parasols.”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Schoon, heerlijke zwmembad, goede gastvrouw

    geen

    Heerlijke restaurants dicht bij de accomodatie. Een uurtje rijden vanuit de accommodatie brengt je in de heerlijke bergen met geweldige wandelroutes: sommigen ook geschikt voor kleinere kinderen.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    8

(9)
9

July 2013

“Très bon accueil, personnes très aimables et toujours prêtes à rendre service. ”

C
Couple senior FRANCE van France

April 2013

“Qualité générale du site, propriétaires sympathiques, proximité d'autoroute pour visiter la Tosacane, restaurants dans les environs, dîner organisé à Barberino del Mugello 2469”

A
Altro van France

August 2012

“INFORMATIONS PRATIQUES SUR L'ENVIRONNEMENT DIRECTE,VILLE, SERVICE DE TRANSPORT, COURSES, MARCHÉS....”

B
BAZILE André de Bobigny (France) van

June 2011

“Friendly staff and locals very helpful and welcoming. Dined at some great restaurants and cafes.”

H
Helen Smither from Perth (Australia) van

September 2010

“Everything : site ,( in the countryside) appartment, cleanliness.Hostess was really helpful and thoughtful. Make you appreciate more the hospitality of Italian people ”

C
CAMERON from saint-Augustin-de Desmaures (Canada) van

July 2010

“Propreté, calme, accueil chaleureux, cadre, piscine avec vue magnifique.”

G
GENIN Sophie de NANCY (France) van

August 2009

“Schoon, heerlijke zwmembad, goede gastvrouw”

A
Anoniem van Netherlands