Details of guests reviews: Camere in Villa in de buurt Brindisi in Puglia, Brindisi


Kamers bij private personen
Onmiddellijke boeking
Brindisi 2347 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

9 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.3

    beoordelingen, globale score

  • 8.4

    Match beschrijving

  • 9.3

    Comfort / Wellness

  • 8.4

    Waar voor je geld

  • 9.8

    Schoonmaak

  • 9.6

    Infrastructuur diensten

  • 9.8

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (2)
Gezin met oudere kinderen (4)
Jong gezin (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Michiel Naaijkens (Netherlands)

  • October 2020

    “Een super fijne vakantie, in een zeer bijzondere accommodatie!”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Wij zijn een week verbleven. De kamers zijn bovengemiddeld goed!! Ruim en van alle gemakken voorzien. Er is een fijn bed aanwezig en een hele ruime badkamer. De tuinen om de boerderij zijn geweldig, je kunt er lekker wandelen en er is een groot zwembad. De eigenaresse is een geweldige gastvrouw. Je hoeft maar ergens om te vragen en het wordt voor je geregeld. Ook het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam! De producten van de boerderij zijn super, van de verse meloen bij het ontbijt tot de eigen wijnen en olijfolie. Een van de mooiste accommodaties waar wij ooit geweest zijn en wij komen zeker nog eens terug!

    Er zijn geen negatieve aspecten.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    10

  • Benoit et Valerie, Toulouse (France)

  • August 2015

    “très belle propriété, très agréable”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    nous etions une famille avec 2 enfants (6 et 13 ans), l'appartement

    RAS

    SUPER, à faire sans réfléchir, vous pouvez même acheter des produits fabriqués par cet Agritourismo (huiles, confitures, ...) Idéal pour se reposer et se ressourcer.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • GEZOND

    10

  • Philippe caroline from London (United Kingdom)

  • August 2015

    “Exceptional guest house ”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    A nice family happy to share his house , food is delicious. in the middle of the country, everythink is beautifull

    nothing to say

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ROMANTISCH

    9.4

  • Krabbendam Lonneke from Voorhout (Netherlands)

  • July 2014

    “excellent hospitallity”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    the accommodation was very nice and tastful. we had good beds and privacy

    our teenagers would have loved to have breakfast until 12 instead of until 10:30

    An early morning walk is nice in the vine yards around the place.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9

  • Olivier K - Vincennes, France

  • July 2014

    “Excellentes prestations pour du repos, de la gastronomie proche de la culture et des loisirs ... sans trop de tourists, meme en été !!”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Hébergement (surface, sobriété & beauté), Cadre exceptionnel propice à la détente (piscine,jardin transats, zone couverte aménagée, ...) Nourriture (tout est fait maison) & Service (acueil, rapidité de résolution de pb, sens du service, attentions variées, ...)

    Manque d'un menu/carte + simple que le menu gastronomique excellent ... hormis le dessert limité à un seul fruit

    Goutez aux gateaux & confitures tous faits maison lors du petit-déjeuner, n'hésitez pas à diner sous la tonelle et à demander tous les conseils sur les lieux propices à décourvir (culturels ou loisirs à l'hotesse ...)

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.4

  • Anonyme (France)

  • May 2014

    “”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ECOTOERISME

    8

  • Anonyme (Belgium)

  • July 2013

    “Séjour de découvertes !”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Très bel endroit. Les propriétaires : très accueillantes et chaleureuses; le personnel très agréable. Nourriture excellente! A 15min des plages de l'Adriatique.

    Endroit difficile à trouver. Connexion internet limitée. Choix limité au niveau du petit- déjeuner. Insonorisation des chambres n'est pas optimale... notamment dans la suite luxueuse.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • CULTUREEL

    8.7

  • Altro (United Kingdom)

  • June 2011

    “Lovely place, lovely food, great people.”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Beautiful pool, fantastic food made with local produce, lovely rooms, peaceful. Everyone friendly and helpful.

    Maybe the best food we had on our trip was served at Brindisi 2347. Don´t miss out on the spa. You need a car - it is out in the sticks.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    9.4

  • Kai Kollen van Amersfoort (Netherlands)

  • August 2010

    “Gastvrijheid op een zeldzaam hoog niveau”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Prachtige plek met veel liefde en aandacht gerenoveerd en met een service en attentheid die ik eigenlijk nog nooit ben tegengekomen. Wij hadden hier echt het gevoel heel welkom te zijn en konden compleet ontspannen: alles kon!

    Geen, behalve de slechte routebeschrijving: wij konden het niet zonder hulp vinden.

    Als je jezelf iets wilt gunnen, dan is dit de plek, alles klopt hier.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.4

(9)
9.3

October 2020

“Wij zijn een week verbleven. De kamers zijn bovengemiddeld goed!! Ruim en van alle gemakken voorzien. Er is een fijn bed aanwezig en een hele ruime badkamer. De tuinen om de boerderij zijn geweldig, je kunt er lekker wandelen en er is een groot zwembad. De eigenaresse is een geweldige gastvrouw. Je hoeft maar ergens om te vragen en het wordt voor je geregeld. Ook het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam! De producten van de boerderij zijn super, van de verse meloen bij het ontbijt tot de eigen wijnen en olijfolie. Een van de mooiste accommodaties waar wij ooit geweest zijn en wij komen zeker nog eens terug!”

M
Michiel Naaijkens van Netherlands

August 2015

“nous etions une famille avec 2 enfants (6 et 13 ans), l'appartement ”

B
Benoit et Valerie, Toulouse van France

August 2015

“A nice family happy to share his house , food is delicious. in the middle of the country, everythink is beautifull”

P
Philippe caroline from London (United Kingdom) van

July 2014

“the accommodation was very nice and tastful. we had good beds and privacy”

K
Krabbendam Lonneke from Voorhout (Netherlands) van

July 2014

“Hébergement (surface, sobriété & beauté), Cadre exceptionnel propice à la détente (piscine,jardin transats, zone couverte aménagée, ...) Nourriture (tout est fait maison) & Service (acueil, rapidité de résolution de pb, sens du service, attentions variées, ...)”

O
Olivier K - Vincennes, France van

July 2013

“Très bel endroit. Les propriétaires : très accueillantes et chaleureuses; le personnel très agréable. Nourriture excellente! A 15min des plages de l'Adriatique.”

A
Anonyme van Belgium

June 2011

“Beautiful pool, fantastic food made with local produce, lovely rooms, peaceful. Everyone friendly and helpful. ”

A
Altro van United Kingdom

August 2010

“Prachtige plek met veel liefde en aandacht gerenoveerd en met een service en attentheid die ik eigenlijk nog nooit ben tegengekomen. Wij hadden hier echt het gevoel heel welkom te zijn en konden compleet ontspannen: alles kon!”

K
Kai Kollen van Amersfoort (Netherlands) van