Details of guests reviews: Casa Vacanze in de buurt Siena in Toscana, Castelnuovo berardenga


11 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.5

    beoordelingen, globale score

  • 8.9

    Match beschrijving

  • 8.2

    Comfort / Wellness

  • 8.4

    Waar voor je geld

  • 8.4

    Schoonmaak

  • 8

    Infrastructuur diensten

  • 9.1

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (3)
Jong gezin (4)
Ouder stel (2)
Gezin met oudere kinderen (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Adrien (France)

  • August 2018

    “Parfait pour la détente en vacances”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Très bien situé:à 10 minutes de Sienne, mais au cœur de la campagne toscane, avec une superbe vue !

    Salle de bains ancienne

    Parfait pour des vacances dans la campagne toscane, et virées siennoises

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Thanks for the nice review, it was a pleasure to have you as guests. We look forward to seeing you soon. A big hug to the baby. Barbara.

    8.4

  • Anonyme (France)

  • July 2015

    “”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    grandes chambres, climatisation, proche des sites touristiques

    cuisine mal equipée, et frigo pas assez bien nettoyé.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ECOTOERISME

    7.7

  • turner tina from welland (Canada)

  • July 2015

    “Excellent value!!”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    great pool for the hot summer days very friendly and accommodating staff beautiful scenery

    no air conditioning

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9

  • Thompson family (Australia)

  • July 2015

    “Fantastic location and beautiful surroundings.”

    7.9 Lees hier de complete beoordeling

    The pool was in a beautiful location, with views over the surrounding countryside. Overall, a wonderful stay.

    Air conditioning is not functional in July - only turned on by owners in August each year (even though was over 35 C for the entire week).

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • CULTUREEL

    7.9

  • A. 75007 (France)

  • August 2014

    “Lieu de villégiature très agréable”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Calme, personnel présent

    peu d'informations sur les activités à faire dans la région;

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9

  • bouline (France)

  • August 2014

    “Cadre superbe et dépaysant.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Disponibilité de la personne à l'accueil qui a su nous attendre ( en retard!) avec le sourire. beauté du lieu entretenu avec discrétion et efficacité. Appartements confortables et pisicne dans un cadre fabuleux

    il ne faut juste pas croiser quelques touristes peu respecteueux des autres qui mettent le musique à fond à la pisicine....mais cela est lié au hasard des vacanciers et non à la structure.

    C'est un point de chute idéal pour visiter Sienne et/ou décompresser dans un cadre merveilleux avec une psicine très agréable.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonyme (France)

  • August 2014

    “Très bon accueil”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Accueil parfait, cadre sympathique, pisine agréable. Petit déjeuner simple mais très correct.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • CULTUREEL

    8.4

  • Anónimo (Spain)

  • August 2014

    “”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    7.4

  • Anonyme (France)

  • August 2014

    “”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    8.3

  • Frederic Machu de Survilliers (France)

  • July 2014

    “”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    8

  • olivier pingeon de Enges (Switzerland)

  • July 2014

    “Bon accueil, belle région.”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    9.4

(11)
8.5

August 2018

“Très bien situé:à 10 minutes de Sienne, mais au cœur de la campagne toscane, avec une superbe vue ! ”

A
Adrien van France

July 2015

“great pool for the hot summer days very friendly and accommodating staff beautiful scenery”

t
turner tina from welland (Canada) van

August 2014

“Calme, personnel présent”

A
A. 75007 (France) van

August 2014

“Disponibilité de la personne à l'accueil qui a su nous attendre ( en retard!) avec le sourire. beauté du lieu entretenu avec discrétion et efficacité. Appartements confortables et pisicne dans un cadre fabuleux”

b
bouline van France

August 2014

“Accueil parfait, cadre sympathique, pisine agréable. Petit déjeuner simple mais très correct.”

A
Anonyme van France