Details of guests reviews: Casa Vacanze in de buurt Siena in Toscana, Chiusi


Vakantiehuis
Onmiddellijke boeking
52 - Vakantiehuis

6 Beoordelingen Accommodatie

Onmiddellijke boeking
  • 9.1

    beoordelingen, globale score

  • 8.3

    Match beschrijving

  • 9

    Comfort / Wellness

  • 8.3

    Waar voor je geld

  • 10

    Schoonmaak

  • 9

    Infrastructuur diensten

  • 9.7

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (2)
Jong gezin (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Christine (France)

  • September 2019

    “Très bel endroit. Staff très serviable et attentionné”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Gîte très confortable. Petit déjeuner copieux. Personnel charmant. Très bel endroit.

    Un peu d'humidité dans le gîte Un peu trop éloigné de la ville

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar nous vous remercions pour votre aimable jugemont et nous esperons d'avoir la possibiitè de vous accueillir encore chez nous pour ce qui concerne l'humiditè, nous vous informons que dans le prochain hiver nous ferons de renovations et nous garderons aussi a ca... avec nos sinceres salutations!! giusy

    9

  • Dominique Cwikula (France)

  • August 2019

    “Nice place for holidays”

    7.8 Lees hier de complete beoordeling

    Staff Place Swimming pool Breakfast

    Bedroom is dark

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Dear Madame we thank you so much for your kind comment and hope tor have the pleasure to welcoming you again for your next holiday! we take the opportunity to inform you that during next winter we will do a restayling of some of our apartments and so, we will take good note of yr suggestion! with our kindest regards giusy

    7.8

  • JG (France)

  • August 2019

    “Very good on the whole but breakfast was not included whereas your website mentioned it was: this was the only disappointment.”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Pool is great. Nice appartment with air co. Helpful staff.

    Breakfast was not included whereas your website mentioned it was, disappointing !rnI would appreciate you refund us with this extra cost that was not planned. Staff charged 100 euros on this. I can send you the note as evidence.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Dear Mr Girost actually when you make yr reservation you received the confimation only for the lodge as breakfast was not included and this kind of accommodation has been stated on your voucher but, we understand your disappointement for the supplemenjt you paid and would like to make you the refund requested. For us it is important that you and yr family have a nice memory of yr stay sith us! pls be so kind to let me have your bank detail and we will make the transfer immediately kind regards giusy

    7.7

  • Carine F. (France)

  • August 2018

    “Une parenthèse parfaite ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Calme, terrasse, situation géographique.

    Pas de point négatif

    Il faut y aller, certaines choses ne s’expliquent pas, il faut les vivre.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ETEN EN WIJN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar chere Madame nous sommes tr�s content de savoir que vous avez eu un bon sejour chez nous! On espere d'avoir encore la possibilit� de vous accueillir come nos chers clients! cordialement giusy

    10

  • Altro (Netherlands)

  • July 2018

    “We enjoyed our stay at Chiusi 4704 and during our stay we have visited various places in the neighboorhood. We received good recommendations from Monica of places to visit. The staff was very friendly and helpfull.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Great service and hospitality

    None

    Highly recommended tour is the alternative road to Bagno Vignoni and the city Orvieto. When in Orvieto don’t forget to visit Il Mago Di Oz.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Dear Guest we thank you so much for yr comment and hope to have the pleasure to welcome you for yr next holiday! with our kindest regards giusy

    10

  • Claire de REIMS (France)

  • August 2017

    “Direction tres accueillante. Site magnifique et proche de villes a visiter ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Calme. Logement confortable et piscine superbe

    La taille de la douche... un peu petite

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar merci pour votre mots! nous sommes très content de savoir que vous avez eu un bon sejour chez nous! On espere d'avoir encore la possibilitè de vous accueillir encore come nos chers clients! cordialement giusy

    10

(6)
9.1

September 2019

“Gîte très confortable. Petit déjeuner copieux. Personnel charmant. Très bel endroit. ”

C
Christine van France

August 2018

“Calme, terrasse, situation géographique.”

C
Carine F. van France

July 2018

“Great service and hospitality”

A
Altro van Netherlands

August 2017

“Calme. Logement confortable et piscine superbe”

C
Claire de REIMS van France