Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Bari in Puglia, Conversano


7 Beoordelingen Accommodatie

Onmiddellijke boeking
  • 9

    beoordelingen, globale score

  • 9.1

    Match beschrijving

  • 9.1

    Comfort / Wellness

  • 8.9

    Waar voor je geld

  • 8.3

    Schoonmaak

  • 8.6

    Infrastructuur diensten

  • 9.7

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (2)
Gezin met oudere kinderen (3)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Daillier (France)

  • August 2019

    “A great adresse,”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Superbe endroit, de très bons produits et une équipe attentionnée!

    Peut être une meilleure insonorisation entre les chambres

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.7

  • Camille Stoll (Switzerland)

  • August 2019

    “Very nice address”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Nice swimming poolrnVery quiet placernWelcoming staffrnVery good breakfast

    Some Mosquitoes

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    10

  • patrick chapuis de 38450 (France)

  • August 2017

    “nous avons passé un agréable séjour à Conversano 4602, rien à redire tout était parfait.”

    7.1 Lees hier de complete beoordeling

    localisation proche de la merveilleuse petite cité de conversano

    adresse un peu compliqué à trouver

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    7.1

  • Anonym (Germany)

  • August 2017

    “”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.1

  • Anonyme (France)

  • July 2017

    “”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Good evening, first of all many thanks for share your experience! We are very happy that you liked your stay here and we'll be happy to host you again here! Thanks again!

    9.7

  • Anonymous (Netherlands)

  • June 2017

    “Great stay at a lovely location with a very lovely staff family.”

    8.2 Lees hier de complete beoordeling

    A very nice atmosphere, with good food, nice breakfast and very nice dinner. The location was fantastic and the town of Conversano with the castle nearby is perfect.

    None, although the doors and shutters to the apartment could need some updates. But that was part of the charm.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Good morning, many thanks for sharing your experience! we are very happy that you liked your stay here and you appreciated our way to host the guests. We will be happy in future to welcome you again! Piervito

    8.2

  • Anonyme (France)

  • April 2017

    “Accueil aux petits soins et cadre magnifique”

    9.2 Lees hier de complete beoordeling

    Site, cadre relaxant, magnifique piscine au milieu des plantations

    Literie moyenne, petit déjeûner ( peut être car nous l'avons pris en dehors des horaires habituels càr nous devions prendre l'avion tôt )

    Allez y !

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Bonjour, nous sommes vraiment heureux que le séjour a été à votre goût et merci beaucoup pour votre merveilleuse revue! Nous sommes désolé pour le petit déjeûner mais comme vous l'avez dit " peut être car nous l'avons pris en dehors des horaires h

    9.2

(7)
9

August 2019

“Superbe endroit, de très bons produits et une équipe attentionnée!”

D
Daillier van France

August 2019

“Nice swimming poolrnVery quiet placernWelcoming staffrnVery good breakfast”

C
Camille Stoll van Switzerland

June 2017

“A very nice atmosphere, with good food, nice breakfast and very nice dinner. The location was fantastic and the town of Conversano with the castle nearby is perfect. ”

A
Anonymous van Netherlands

April 2017

“Site, cadre relaxant, magnifique piscine au milieu des plantations ”

A
Anonyme van France