Details of guests reviews: Appartamento in de buurt Arezzo in Toscana, Laterina

  • Check in date
  • Check out date
  • X
  • 2 Volwassenen
    0 Kinderen
  • Kies uw bestemming
  • -
  • Check-in - Check-out
  • -
  • 0

  • 9

    beoordelingen, globale score

  • 9

    Match online beschrijving

  • 9.3

    Comfort / Wellness

  • 8.5

    Waar voor je geld

  • 8.3

    Schoonmaak

  • 9

    Infrastructuur diensten

  • 9.8

    Eigenaar / personeel

8 Beoordelingen Accommodatie

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Selecteer een type toerist
Jong gezin (4)
Gezin met oudere kinderen (3)

Beoordelingen Gebruikers -

  • katia van Italy

  • December 2017

    “proprietari gentilissimi e molto disponibili”

    8.1 Lees hier de complete beoordeling

    bel posto immerso nel verde per potersi rilassare.vicino ci sono dei bei posti da visitare

    unica pecca no lavatrice in appartamento

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match online beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.1

  • Erich aus Bayern van Germany

  • October 2017

    “Urlaub in der Toskana.”

    8.8 Lees hier de complete beoordeling

    Le Fornace ist eine herrliche, gepflegte Anlage im rustikalen Stil. Das Gelaende ist weitlaeufig (mit Pool) und die Aussicht ist in die Weite der Natur. Wir wohnten im behindertengerechten Appartment (alles ebenerdig fuer Rollstuhl, weite Tueren, grosses Bad mit Dusche) und waren sehr zufrieden. Zentrale Lage. Eine Autostunde weg von Florenz, Siena, Montepulciano etc. Freundliche, zuvorkommende Vermieter. Gemuetlicher Weinplatz nebenan.

    Keine

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match online beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8.8

  • Anonyme van France

  • August 2017

    “”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match online beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9.3

  • Melissa Mourey de Villeurbanne van France

  • August 2017

    “Séjour agréable”

    6.8 Lees hier de complete beoordeling

    Très beau cadre et locaux, appartement spacieux, idéalement situé pour visiter la Toscane

    On a pas vraiment retrouvé l'esprit "agritourisme" par rapport à d'autres endroits où on est allés, ménage à revoir à notre arrivée dans l'appartement

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match online beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    MIDDELMATIG

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    6.8

  • Anonim van Poland

  • July 2017

    “ Ogólnie w porzÄ…dku.”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    Czysto, mili, pomocni właściciele, mozliwość zrobienia prania. Na miejscu rewelacyjny sklep z winami z fantastyczną obsługą i normalnymi cenami. Dobre miejsce wypadowe do zwiedzania Toskanii

    Basen mógłby być wiekszy i głębszy.... Może nie jest to bardzo uciążliwe ale słychać w oddali przejezdzające pociągi.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match online beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    9.1

  • Maria ( Cyprus) van

  • July 2017

    “Everything was as expected. The house was very clean , the surroundings were beautiful and it was as quiet as we wanted it to be. ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match online beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    10

  • florence labbe de OSNY van France

  • August 2016

    “Une excellente adresse pour visiter la Toscane.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Très belle location et personnel adorable, présent juste comme il faut. Propreté irréprochable. Décoration d'un goût exquis. Piscine et endroits pour se reposer, prendre un bain de soleil très appréciables. Les chambres bordent la route, il y a parfo

    Un peu plus d'assiettes, de couverts pour plus de confort. Mais sinon, rien à redire. On a adoré. (on a eu un léger problème de mauvaises odeurs mais le personnel y a remédié super vite. Ravie de cette location.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match online beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Ingrid van Belgium

  • July 2016

    “Splendid”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    It was a great holiday. The duplex n°12 was so beautiful, clean and comfortable. Perfect for us that the 3 boys could sleep upstairs and had their own bathroom. It was nice to have a balcony too, the garden was spacious with the different levels: gr

    None, everything was perfect. Tip but not a negative aspect: more choice to eat at the little wine bar (but not a necessity)...

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match online beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    10