Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Lecce in Puglia, Martano


17 Beoordelingen Accommodatie

Onmiddellijke boeking
  • 9.3

    beoordelingen, globale score

  • 8.9

    Match beschrijving

  • 9.3

    Comfort / Wellness

  • 9.2

    Waar voor je geld

  • 9.8

    Schoonmaak

  • 9.1

    Infrastructuur diensten

  • 9.4

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (5)
Ouder stel (10)

Beoordelingen Gebruikers -

  • France (Belgium)

  • October 2019

    “The members of the Staff were really helpful. They advised us wonderfull places to visit and good restaurants”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Wonderfull places to visit. Delicious breakfast. Nice people. Sweet weather. Quiet place

    Mosquitos in the room

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.3

  • Benet (France)

  • August 2019

    “Très bon séjour, bonne situation géographique”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    PPersonnel très présent et accueillant Chambre très propre Très bien située pour se balader dans le sud des Pouilles Une belle propriété

    Le wifi ne marchait pas très bien

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    9

  • Jurriaan (Netherlands)

  • July 2019

    “nice place to enjoy your holiday. Staff speaks besides italian also german and french”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    super site

    none

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.4

  • Leoni Tromp (Netherlands)

  • June 2019

    “The 3 staff ladies were very kind and helpfull!”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    - staff- relaxing evironment- rooms- clean and neat- swimmingpool

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    10

  • Gerrit &. (Netherlands)

  • June 2019

    “Great place to stay, very quiet, clean. The staff was very friendly and helpfull. Breakfast is Evert morning fresh with a Nice suprice.”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Very clean, Good beds, quiet. Great pool. With Evert room hou have a small terace conected to the garden of lawn.rnrnVery friendly and helpfull staff.

    Might have been a little closer to the city center. It is About a 20 minutes walk to the center with restaurants, however very well to do.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.7

  • Francis PERA de (France)

  • October 2018

    “Agriturismo très confortable personnel exceptionnel dans toutes les circonstances ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Conseils pour visites et choix des restaurantset leur soutien et leur aide dans des circonstances compliquees

    Absolument aucun

    Mille mercis à toute la équipe

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Merçi beaucoup a vous!

    10

  • Anonymous (Netherlands)

  • October 2018

    “”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • --------

    8

  • PASCAL ARTIGA de (France)

  • August 2018

    “Belle étape salentine”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Gentillesse du personnel disponibilité , propreté du lieu, piscine très agréable

    Nous n avons pas eu de proposition pour visiter l endroit Le système de portail automatique est un peu contraignant Nous sommes à 15h30 il n y avait personne

    Pourquoi ne pas proposer des oeufs pour le petit déjeuner ?

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Merçi beaucoup pour votre appréciation! Les chek in sont de 16.00 au 19.30. Si on a besoin d'arriver avant or apres ces horaires il est nécéssaire de nous prévenir à l'avance et nous nous organiserions.Salutations cordiales

    9

  • Anonymous (Switzerland)

  • August 2018

    “”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9.4

  • Andreguy et Arielle Dubar de (France)

  • May 2018

    “Très bien ”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Très bon rapport qualité prix Personnel disponible efficacement

    Le son de la chambre d'à côté passe les murs Route à proximité

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    9.6

  • Catherine & Alex (Belgium)

  • May 2018

    “Wonderful location to discover the country - Very quiet and Lovely place - Welcome is very friendly, warmfull, with plenty of attentions - we will come back !”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Thé location and good services

    Thérè is a big choice of good restaurants in Martano - we recommand to visit Lecce, Otranto, Gallipoli..

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Thank you very much for your appreciation. we wait for you! best regards Tiziana e Paola

    10

  • Hervé et Françoise d’Arzon (France)

  • April 2018

    “Une bonne adresse à découvrir en couple ou en famille.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Accueil très sympathique et attentif. Chambres agréables . Petit déjeuner délicieux avec les pâtisseries locales. Environnement paisible et détendant. Jardin et piscine agréables

    Humidité dans l’une des deux chambres un conseil d’ami

    Ne manquez pas les pâtisseries locales au petit déjeuner. N’hésitez pas à revenir vous reposer au bord de la piscine entre deux visites.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Merçi beaucoup pour votre appréciation et pour vos bons conseils. à bientôt

    10

  • Nathalie (Belgium)

  • September 2017

    “Nous avons passé un excellent séjour! ”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Chambres propres Bon petit déjeuner

    la piscine n'étant pas chauffée, au mois de septembre, elle était un peu trop froide!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ECOTOERISME

    9.7

  • Alain Evrard de Sart Bernard (Belgium)

  • September 2017

    “Génial, personnel très chaleureux et souriant ! Propreté des chambres salle de bain irréprochable, déjeuner très sain ! En un mot parfait !!!”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Gentillesse du personnel

    Aucun

    Restaurants très agréables

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • Eric & Sylvie, Bordeaux, France

  • September 2017

    “Excellente prestation. Belle chambre bien équipée. Personnel très accueillant et sympathique, on se sent comme chez soi ! Petit déjeuner complet et personnalisable.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    situation, chambre, propreté, accueil du personnel, petit déjeuner.

    Wi-fi. Petit déjeuner un peu tard pour nous. 7h45/8h00 serait bien.

    Pleins de bon resto à Martano. Je conseille particulièrement " corte micheli ".

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonymous (Netherlands)

  • July 2017

    “Disappointing location to stay, but clean and good rooms”

    5.3 Lees hier de complete beoordeling

    Room was clean, comfortable.

    We were dissappointed by this Agriturismo. There was loads of noise from the road next to the Agriturismo, and the staff was really passive. The breakfast was so-so and the stay felt like a stay at a hotel, without the freedom that the Agriturismos usually provide.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    MIDDELMATIG

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    MIDDELMATIG

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    5.3

  • Anonyme (France)

  • May 2017

    “Très bon accueil et bel établissement”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    hospitalité cadre belle chambre

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ECOTOERISME

    9.7

(17)
9.3

October 2019

“Wonderfull places to visit. Delicious breakfast. Nice people. Sweet weather. Quiet place”

F
France van Belgium

August 2019

“PPersonnel très présent et accueillant Chambre très propre Très bien située pour se balader dans le sud des Pouilles Une belle propriété”

B
Benet van France

July 2019

“super site”

J
Jurriaan van Netherlands

June 2019

“- staff- relaxing evironment- rooms- clean and neat- swimmingpool”

L
Leoni Tromp van Netherlands

June 2019

“Very clean, Good beds, quiet. Great pool. With Evert room hou have a small terace conected to the garden of lawn.rnrnVery friendly and helpfull staff.”

G
Gerrit &. van Netherlands

October 2018

“Conseils pour visites et choix des restaurantset leur soutien et leur aide dans des circonstances compliquees”

F
Francis PERA de van France

August 2018

“Gentillesse du personnel disponibilité , propreté du lieu, piscine très agréable ”

P
PASCAL ARTIGA de van France

May 2018

“Très bon rapport qualité prix Personnel disponible efficacement ”

A
Andreguy et Arielle Dubar de van France

May 2018

“Thé location and good services”

C
Catherine & Alex van Belgium

April 2018

“ Accueil très sympathique et attentif. Chambres agréables . Petit déjeuner délicieux avec les pâtisseries locales. Environnement paisible et détendant. Jardin et piscine agréables”

H
Hervé et Françoise d’Arzon van France