Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Firenze in Toscana, Montaione


Montaione 1372 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

8 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.9

    beoordelingen, globale score

  • 9.3

    Match beschrijving

  • 8.8

    Comfort / Wellness

  • 9

    Waar voor je geld

  • 9

    Schoonmaak

  • 8.3

    Infrastructuur diensten

  • 9

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong gezin (2)
Groep mensen (2)
Gezin met oudere kinderen (4)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Alain (Belgium)

  • July 2016

    “Relaxing setting. Spacious appartment. Gorgeous view over the valley. Great pool.”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    We had a trilo on the first floor with view over the valley.That means 3 bedrooms. Very spacious appartment. Terrace was covered which is really needed in summer. Pool was great and well maintained and had 4 chairs for each appartment. More than enough since many people make day visits. Rental (good quality) bikes available. The airco (50 eur per week) was excellent. Storage room for bikes. I would say that most of the facilities you can think of are available. The view from our terrace and the swimming pool was gorgeous. Sunset overlooking the valley is magnificent.

    Appartments on the first floor have a relatively small terrace (i estimate only 8 sqm. Be aware that the view is a bit disturbed by a high voltage line close to the facility, but after a couple of days you dont notice that anymore. We were missing a bit a small bar to drink something in the evening.

    Make sure to get an appartment on the front row that overlooks the valley.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • Anonymous (Nederland)

  • October 2015

    “beautiful place, nice owner. good apartment. ”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    nice view

    to improve: put some dishwasher tablets and salt/peper in the aparmtent.

    to improve: put some dishwasher tablets and salt/peper in the aparmtent.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9

  • Andr� FOUQUIER de DOUSSARD (France)

  • October 2014

    “”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ECOTOERISME

    8.4

  • Laurence Cachia from Zurrieq (Malta)

  • October 2011

    “Very satisfied - good value for money”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Situated in a beautiful quiet area with wonderful views, accomodation was very comfortable and owners were very helpful. Many interesting places easily reachable by car. Thanks for the unforgetable holiday

    Nothing bothered us in particular

    Highly recommend Osteria S.Vivaldo which is just a few minutes away. We were welcomed by very nice people and food was great. Kids also enjoyed doing their 'piece of art' which were hung on the restaurant wall!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • CULTUREEL

    10

  • Anonyme (Belgium)

  • July 2009

    “Vacances relax !”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Idéal pour des vacances dans une infrastructure bien complète avec une piscine de rêve et un panorama idyllique. Accueil charmant et compétent

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Philippe70 (France)

  • April 2009

    “”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • GEZOND

    8.7

  • family from LONDON (United Kingdom)

  • August 2007

    “great sunset and pool”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8

  • Kelly from Ryton (United Kingdom)

  • October 2006

    “Quiet at that time of year - good for us as we liked the walking but the kids were a bit bored”

    7.2 Lees hier de complete beoordeling

    Nearby restaurants in San Vivaldo and Iano

    Shops a long way away at Monteleone

    Lovely environs for walking and running and photos - easy enough to drive to Pisa, Florence and other towns of interest but you MUST have a car or you are isolated

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ECOTOERISME

    7.2

(8)
8.9

July 2016

“We had a trilo on the first floor with view over the valley.That means 3 bedrooms. Very spacious appartment. Terrace was covered which is really needed in summer. Pool was great and well maintained and had 4 chairs for each appartment. More than enough since many people make day visits. Rental (good quality) bikes available. The airco (50 eur per week) was excellent. Storage room for bikes. I would say that most of the facilities you can think of are available. The view from our terrace and the swimming pool was gorgeous. Sunset overlooking the valley is magnificent.”

A
Alain van Belgium

October 2015

“nice view”

A
Anonymous van Nederland

October 2011

“Situated in a beautiful quiet area with wonderful views, accomodation was very comfortable and owners were very helpful. Many interesting places easily reachable by car. Thanks for the unforgetable holiday”

L
Laurence Cachia from Zurrieq (Malta) van

July 2009

“Idéal pour des vacances dans une infrastructure bien complète avec une piscine de rêve et un panorama idyllique. Accueil charmant et compétent”

A
Anonyme van Belgium