Details of guests reviews: Casa Vacanze in de buurt Siena in Toscana, Monticiano


26 - Vakantiehuis

17 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.6

    beoordelingen, globale score

  • 8.6

    Match beschrijving

  • 8.7

    Comfort / Wellness

  • 8.4

    Waar voor je geld

  • 8.5

    Schoonmaak

  • 8.2

    Infrastructuur diensten

  • 9.2

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (2)
Jong gezin (8)
Ouder stel (3)
Gezin met oudere kinderen (3)

Beoordelingen Gebruikers -

  • stamati anastasia from Athens (Greece)

  • August 2011

    “relaxation in an amazing nature with all comforts available”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    we felt like living in our own country house.the breakfast basket was adequate and prepared with care

    need to pay a little more attention to cleaning

    some information about the famous wine /cheese and other delicacies of the region

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    9.4

  • Altro (Canada)

  • September 2010

    “Clezia, the person who interfaces with guests, made this holiday a success!”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Clezia spent time each day helping us plan our outings. Without that help, we could not possibly have enjoyed the hill towns and the many aspects of Tuscany the way we did. Thank you Clezia! Also, the buildings and amenities were in good condition, everything worked well. Internet access was quite good, from our unit. This was important to us because we did quite a bit of research for the rest of our holiday from there.

    The gravel driveway was more than a kilometer long, and needed maintenance.

    Ask Clezia about the free 'natural spa,' or hot spring near the place. Also, if you enjoy watching people, a Sunday stroll through Piazza del Campo in Siena is not to be missed. Nowhere have we seen such a community of social activity involving young and old alike. Bravo!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    8.4

  • Vaclav Kinzl from Praha (Czech Republic)

  • August 2010

    “”

    8.8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.8

  • CHATEAU Christophe de Bois-Colombes (France)

  • August 2010

    “Belle halte au calme complet, même en plein lois d'Aout !”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    La tranquilité de la terrasse de notre appartement Leone. L'accueil

    Le chemin d'accès, bien abîmé par l'hiver, mais rien de dramatique

    Ne ratez pas le déjeuner dominical proposé par les hôtes, il permet de faire connaissance avec les autres personnes

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Hello Christophe! It was a great pleasure also for us to stay all together and have fun with all of you after the barbecue.. especially for me, it was exactly to have an holiday day! Thank you so much! Clizia

    8

  • Anonyme (France)

  • July 2010

    “très bonne adresse , le lieu est magnifique et l'accueil est très syampthique”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    très joli site, piscine magnifique, beaucoup d'espaces mais aussi des espaces communs entre voisins ( exemple ; le barbecue, la piscine etc.. ) qui permettent de faire des connaissances pour ceux qui le souhaitent. Très bien situé pour visiter Sienne et le sud de la Toscane, notamment vinicole. 2 chiens et 1 chat très accmodants que nos enfants ont adoré. accueil très sympathique.

    âs grand chose de négatif.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Thanks a thousand for your very nice words.. Kiki, Tobia and Romeo will be happy to play again with all of you! Clizia

    9

  • Roland Laurens (Netherlands)

  • July 2010

    “Heerlijke kleinschalig vakantieoord in Toscane met een bijzonder hartelijk management ter plekke. ”

    8.8 Lees hier de complete beoordeling

    Mooi appartement, heerlijk groot zwembad, ruim opgezet, prachtige uitvalsbasis, fantastische gastvrouw.

    Eigenlijk niets. Houdt wel rekening met ruw weggetje van 1600 meter als laatste stukje naar de locatie.

    Bezoek Bagni di Petrioli. Oud Romeins kuurplekje met 43 graden warm bronwater, zwavelhoudend, neerstrtend in een klein riviertje. Niks exploitatie, niks toeristisch, niks betalen. Gewoon auto parkeren langs het weggetje, 10 meter afdalen langs de restanten van oude Romeins badhuizen en je stapt zo in het ongelooflijk warme water. Slechts op 6 kilometer afstand.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Hello everybody! Have families like your are one on holiday here, it is one of the reasons because I really love so much my job! Thanks a thousand and see you again next year!! Clizia

    8.8

  • Aerts van Vilvoorde (Belgium)

  • July 2010

    “Super Clizia!”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Nog nooit zo'n lieve, enthousiaste en beschikbare gastvrouw gehad als hier. Zij alleen al heeft van ons verblijf een onvergetelijke vakantie gemaakt.

    De toegangsweg! Ga er niet naartoe met een nieuwe of dure auto, je rijdt hem stuk.

    de kleine restaurantjes in de dorpen in de buurt. Lekker en spotgoedkoop.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Hello friends! After 3weeks that you stay here with us it was so normal to see you at the barbecue that now, I can definetly tell to everybody.. you are the king of grill 2010!!! :-D Clizia

    8.7

  • HOFSETH GILLES de Salles sur Mer (France)

  • July 2010

    “Propriétaire stressée que l'on à pas envie de déranger! Tout dans les apparences!”

    5 Lees hier de complete beoordeling

    Heureusement situé en Toscane .

    COTTAGE SITUE SOUS UNE LIGNE ELECTRIQUE A HAUTE TENSION!!!Paradoxalement peu de prise éléctriques dans le logement,manque de couverts:pas de petites cuillères.D'autre part l'accès à la propriété s'effectue par un chemin d'au moins un kilomètre en très mauvaise état avec le risque d'endommager votre véhicule.

    Achetez-vous un véhicule 4x4 avant de partir à Monticiano 1350!!!Par contre il y un très bon petit restaurant situé à Tocchi à quelque minutes de Monticiano1350 :"La Locanda di Beppe." en plus cet étabissement fait chambre d'hote...

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    MIDDELMATIG

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    MIDDELMATIG

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    5

  • Judith Koelemeijer van Amsterdam (Netherlands)

  • July 2010

    “Rust en privacy”

    8.1 Lees hier de complete beoordeling

    Cottage met eigen grote tuin, zeer kind- en hondvriendelijk. Een heerlijke plek voor een relaxte vakantie, op korte afstand van Sienna en Florence.

    De niet verharde weg naar de agriturismo behoeft nog verbetering, maar daar zou aan worden gewerkt.

    De beheerster, Clizia, is erg behulpzaam en doet er alles aan om je verblijf zo fijn mogelijk te maken. Het was fijn dat ze ook bereid was af en toe onze hond uit te laten, zodat wij een dagtrip naar Florence konden maken!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Hello Judith! I really hope that your holiday in Elba finish well and better than here.. believe me, in many years I never seen before so many disadventures at the same time like you had in two weeks! But I also am really happy to have know you and y

    8.1

  • Peter & family, Skanderborg, Denmark

  • July 2010

    “So neat and charming!”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Clizia is the most helpful, kind and service minded hostess you can imagine. Sometimes pictures cheat - in this case too - the reality is even better than the pictures! Francesco keeps the surroundings in perfect shape. Fantastic pool with salt water. Dishwasher and free laundry is perfect.

    A wider ranging wireless internet and aircon in the bedrooms could be nice.

    Don't drive in a low sports wagon - the gravel road is rough!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Thanks to all of you! It was so fun and nice to have all of you here with us and I really hope to see you again.. sure.. with a rented car is better! ;) Clizia

    9.6

  • Druzina iz Slovenije (Slovenia)

  • June 2010

    “Prijeten dopust v Toscani”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    Mir, udobje, sproščenost, ...

    Oddaljenost trgovine, slaba dostopna cesta

    Če bi bila trava v oljcnem nasadu pokošena, bi bil pogled na prelep nasad okoli bazena popoln. Drugace pa je posestvo lepo vzdrzevano in prijetno za bivanje.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar I know and I am very sorry.. the tratctor was totally broken and it is still now.. but in September we sure have a new one!! I only hope that you will come back again, so you finally will see the real beauty of our countryside! Clizia

    7.4

  • Anoniem (Netherlands)

  • April 2010

    “”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    9.4

  • Rebecca Vandy from Narre Warren (Australia)

  • October 2009

    “Relaxing in Tuscany. Great food, great wine, great countryside. Lovely people.”

    7.3 Lees hier de complete beoordeling

    The stay at the Oca was fantastic with a very helpfull hostess, Clitsia. A real family environment with friendly people, dog (Toby), cat & even a homing bird. :)

    A little bit out of the way and difficultg to find but once we knew where it was, it was easy enough to access. Certainly needs more road signage.

    This is definitely a place for relaxation. Get away from phones, the rat race and those annoying family members that give you no space at home. Allow yourself to sleep in, enjoy long quiet walks, good food and wine and let time pass.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Hello Rebecca and thanks for all!! We are still working for the problem of the road signage.. but as you know is quiet difficult.. I only hope that the new 4 road highway finish early! Clizia

    7.3

  • Helene B. aus Wien (Austria)

  • October 2009

    “Die Abende vor dem offenen Kamin werden mir unvergesslich bleiben.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    wunderschöne, sehr gepflegte Anlage hilfsbereites Personal, falls einmal nicht anwesend, sofort per Telefon zu erreichen top ausgestattete Küche gepflegte Poolanlage mit traumhaften Blick in die Natur jedes Zimmer im Appartement hat ein eigenes Bad und WC der offene Kamin ist einfach ein Traum rundum zum wohlfühlen

    lange, unwegsame Zufahrtsstrasse

    Die Toskana erklärt sich von selbst, man kann einfach keine Wertigkeit dazu abgeben.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Dear Helene, Thanks a thousand for your really nice words! Clizia

    10

  • Névtelen (Hungary)

  • August 2009

    “”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Csendes, nagy kiterjedésű kert, sósvizű úszómedence. A szállás tiszta, kényelmes. A személyzet nagyon barátságos, állandóan jelen van, bármi probléma adódik.

    Nincs klíma a szobákban, emiatt a galérián lévő ágyakat nem nagyon lehet használni.. Csak autóval lehet bárhová elmenni, biciklivel nem (nagy forgalmú út vezet a szálláshoz, az erdei út trekking biciklivel járhatatlan, mountainnal esetleg járható.)

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ROMANTISCH

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Hello Helga! thanks a thousand for your impression! I prromised, next time I will try to give you an apart more conmfortable for all of you! Clizia

    9.7

  • Kjersti Haugen fra Aalesund (Norway)

  • July 2009

    “Herlig, avslappende sted med gode faciliteter. Deilige dager ved bassenget, kort vei til sjøen og de nydelige toscanske byene Ingen nevnt, ingen glemt. Stor vedfyrt grill som var fantastisk! Vi laget mye mat på stedet med fantastiske råvarer. ”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Avslappende, rent og ordentlig både inne og ute. Vaskemaskin til fri benyttelse, oppvaskmaskin og alt virket som det skulle. Bra vertskap som var lett tilgjengelig. Snakket veldig godt engelsk.

    Eneste vi savnet var å kunne gå eller jogge til bakeren om morgenen men tror kanskje ikke at det er så vanlig i Toscana.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Hi Krjersti and thanks a lot for this! Hope to see all of you again.. especially the kids!! Clizia

    9

  • Aitken Janet and David from Salmon Arm (Canada)

  • May 2009

    “My husband and I would highly recommend Monticiano 1350. Our week in this villa was a highlight of our 5 month adventure. The manager Celistia, was one of the kindest people we met. She went way out of her way to make sure our visit was memorable. ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    The amazing service is worth commenting on twice. We also loved the setting, and the farmhouse and grounds. The pool was inviting.

    Can't think of any...

    Stay for as long as you can and just relax and enjoy the rural life. We rented a car as you really need a car for this location, and went exploring in a different direction everyday.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Dear Janet and David, it was fantastic also for me to have you here during your long trip.. it was like that I do it a little bit with you! I really hope to see you again! Thanks for all!! Clizia

    10

(17)
8.6

August 2011

“we felt like living in our own country house.the breakfast basket was adequate and prepared with care”

s
stamati anastasia from Athens (Greece) van

September 2010

“Clezia spent time each day helping us plan our outings. Without that help, we could not possibly have enjoyed the hill towns and the many aspects of Tuscany the way we did. Thank you Clezia! Also, the buildings and amenities were in good condition, everything worked well. Internet access was quite good, from our unit. This was important to us because we did quite a bit of research for the rest of our holiday from there.”

A
Altro van Canada

August 2010

“La tranquilité de la terrasse de notre appartement Leone. L'accueil”

C
CHATEAU Christophe de Bois-Colombes (France) van

July 2010

“très joli site, piscine magnifique, beaucoup d'espaces mais aussi des espaces communs entre voisins ( exemple ; le barbecue, la piscine etc.. ) qui permettent de faire des connaissances pour ceux qui le souhaitent. Très bien situé pour visiter Sienne et le sud de la Toscane, notamment vinicole. 2 chiens et 1 chat très accmodants que nos enfants ont adoré. accueil très sympathique.”

A
Anonyme van France

July 2010

“Mooi appartement, heerlijk groot zwembad, ruim opgezet, prachtige uitvalsbasis, fantastische gastvrouw.”

R
Roland Laurens van Netherlands

July 2010

“Nog nooit zo'n lieve, enthousiaste en beschikbare gastvrouw gehad als hier. Zij alleen al heeft van ons verblijf een onvergetelijke vakantie gemaakt.”

A
Aerts van Vilvoorde (Belgium) van

July 2010

“Cottage met eigen grote tuin, zeer kind- en hondvriendelijk. Een heerlijke plek voor een relaxte vakantie, op korte afstand van Sienna en Florence.”

J
Judith Koelemeijer van Amsterdam (Netherlands) van

July 2010

“Clizia is the most helpful, kind and service minded hostess you can imagine. Sometimes pictures cheat - in this case too - the reality is even better than the pictures! Francesco keeps the surroundings in perfect shape. Fantastic pool with salt water. Dishwasher and free laundry is perfect.”

P
Peter & family, Skanderborg, Denmark van

October 2009

“wunderschöne, sehr gepflegte Anlage hilfsbereites Personal, falls einmal nicht anwesend, sofort per Telefon zu erreichen top ausgestattete Küche gepflegte Poolanlage mit traumhaften Blick in die Natur jedes Zimmer im Appartement hat ein eigenes Bad und WC der offene Kamin ist einfach ein Traum rundum zum wohlfühlen”

H
Helene B. aus Wien van Austria

August 2009

“Csendes, nagy kiterjedésű kert, sósvizű úszómedence. A szállás tiszta, kényelmes. A személyzet nagyon barátságos, állandóan jelen van, bármi probléma adódik.”

N
Névtelen van Hungary