Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Pistoia in Toscana, Pescia


Hoeve
Onmiddellijke boeking
Pescia 4699 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

7 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.1

    beoordelingen, globale score

  • 8.6

    Match beschrijving

  • 9.1

    Comfort / Wellness

  • 8.9

    Waar voor je geld

  • 9.1

    Schoonmaak

  • 8.9

    Infrastructuur diensten

  • 10

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong gezin (2)
Gezin met oudere kinderen (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Alex (Switzerland)

  • October 2020

    “Super séjour avec ma famille au Toscane.”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    L’accueil, la propreté, les chambres!!!! S’on retourne à la Toscane on dois s’arrêter bien sur là!!

    L’entrée avec la voiture un peu compliqué ! C’est tout !!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    8.7

  • Anne et Vincent Demaude (Belgium)

  • July 2020

    “Nous avons passé un séjour très agréable, dans un bel appartement décoré avec goût, avec une vue magnifique et accueilli chaleureusement par nos hôtes. Merci à Giampaolo et Paola; nous reviendrons certainement.”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    Grande disponibilité, efficacité et bons conseils de notre hôte Giampaolo qui a tout fait pour que nous passions un bon séjour. Charme et simplicité des lieux. Belle piscine agréable et propre.

    Juste un petit bémol: cuisine moyennement bien équipée mais pas très grave.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Grazie della recensione e di aver soggiornato da noi. Saluti da Paola e Giampaolo

    9.1

  • Kiss Mirabella (Hungary)

  • February 2020

    “The owner was very nice and helpfull I was totally satified with the accommodation”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    purity, kindness, helpfulness, geniality

    no item it was great

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • VRIJGEZELLEN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Grazie mille!

    9.7

  • Marion jouberr (France)

  • August 2019

    “Nice place near Lucca and Firenze. Giacomo and his sisters are very kind welcoming and helpful. Nice swimming pool and house”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    View, calm and easy to find

    Mattress not very comfortable

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    7.4

  • Evelien (Netherlands)

  • August 2019

    “Tuscany Holiday”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Our holiday with Giampaolo and Paola was s lovely great house beautiful surroundings and lovely hosts I hope we can visit again someday

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar

    9.7

  • Altro (Denmark)

  • October 2018

    “Meget smukt område og meget venligt og servicemindet bestyrerpar.”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Fik mange og gode råd og tip af bestyrer Giampaolo. God stemning, hyggeligt. Smuk bygning, smuk gård på landet, tæt på byen Pescia. God beliggenhed for korte dagsturer til Florens, Pisa, Lucca, Middelhavskysten og mange andre interessante steder. God plads i lejligheden, stort køkken. Dejlig rent. Pool bag huset, rent og hyggeligt poolområde. Gangafstand til gode restauranter. Parkering lige udenfor lejligheden.

    Vi havde ikke nogle særligt negative oplevelser. Kunne have været dejligt med en hyggelig sofa i lejligheden, og én aften havde vi lidt problemer med wi-fi, men det syntes vi var småting.

    Der findes så mange interessante ting at se og gøre i Toscana, så I skal ikke tøve, hvis I overvejer at tage af sted. Pescia 4699 er et meget godt sted at bo. Vi nød både stedet og menneskerne. Vælg det, hvis I kan lide at bo lidt ude på landet med en smuk udsigt over landskabet.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9.4

  • Altro (Belgium)

  • May 2018

    “Excellent endroit où le calme, la beauté des lieux et la gentillesse des propriétaires font que le séjour fut très agréable”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    L’accueil des hôtes, les conseils sur la région, le petit-déjeuner avec les produits locaux, la situation des lieux et la piscine

    Aucun

    N’hésitez pas à prendre le petit-déjeuner et à aller visiter le petit magasin des lieux avec les produits locaux (huile d’olive des lieux et produits de producteurs locaux)

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    10

(7)
9.1

October 2020

“L’accueil, la propreté, les chambres!!!! S’on retourne à la Toscane on dois s’arrêter bien sur là!!”

A
Alex van Switzerland

July 2020

“Grande disponibilité, efficacité et bons conseils de notre hôte Giampaolo qui a tout fait pour que nous passions un bon séjour. Charme et simplicité des lieux. Belle piscine agréable et propre.”

A
Anne et Vincent Demaude van Belgium

February 2020

“purity, kindness, helpfulness, geniality”

K
Kiss Mirabella van Hungary

August 2019

“Our holiday with Giampaolo and Paola was s lovely great house beautiful surroundings and lovely hosts I hope we can visit again someday ”

E
Evelien van Netherlands

October 2018

“Fik mange og gode råd og tip af bestyrer Giampaolo. God stemning, hyggeligt. Smuk bygning, smuk gård på landet, tæt på byen Pescia. God beliggenhed for korte dagsturer til Florens, Pisa, Lucca, Middelhavskysten og mange andre interessante steder. God plads i lejligheden, stort køkken. Dejlig rent. Pool bag huset, rent og hyggeligt poolområde. Gangafstand til gode restauranter. Parkering lige udenfor lejligheden.”

A
Altro van Denmark

May 2018

“L’accueil des hôtes, les conseils sur la région, le petit-déjeuner avec les produits locaux, la situation des lieux et la piscine”

A
Altro van Belgium