Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Siracusa in Sicilia, Siracusa


Hoeve-appartement
Onmiddellijke boeking
Siracusa 1080 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

29 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.7

    beoordelingen, globale score

  • 8.6

    Match beschrijving

  • 8.5

    Comfort / Wellness

  • 8.2

    Waar voor je geld

  • 9.2

    Schoonmaak

  • 8.4

    Infrastructuur diensten

  • 9.4

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (5)
Gezin met oudere kinderen (2)
Ouder stel (20)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Piero (Italy)

  • September 2020

    “Posto ben tenuto e atmosfera rilassante”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Pulizia, colazione, gentilezza.

    Nessuno

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    10

  • Giulia (Italy)

  • September 2020

    “Ottimo tutto”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    La bellezza del posto

    Nessuno

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    10

  • Renata (Italy)

  • September 2020

    “Esperienza rilassante”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    La prima colazione e la tranquillità

    Nessuno

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.4

  • Giuseppe (Italy)

  • August 2020

    “Posto delizioso”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Pulizia , ottima posizione, tranquillità

    Nessuno

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.7

  • Giuseppe (Italy)

  • August 2020

    “Bellissima azienda”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Il Silenzio, l'atmosfera, la pulizia, la cortesia dei proprietari e dello staff, la posizione, l'ottima prima colazione.

    nessuno

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.4

  • Raffaela (Italy)

  • July 2020

    “Very nice olace”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    All

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.4

  • Giuseppe (Italy)

  • July 2020

    “It is a very good place; very nice owners”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    peace

    none

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.7

  • Isabelle (France)

  • September 2019

    “A deux pas de Syracuse”

    7.3 Lees hier de complete beoordeling

    Endroit idéal pour visiter Syracuse. Petit déjeuner avec gâteaux et confiture maison, un régal, petite plage privée super pour la baignade du matin et du soir.

    Prévoir vêtements pour se protéger des moustiques sur la terrasse.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    7.3

  • Jeane (Italy)

  • September 2019

    “very good”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    owners

    none

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    10

  • Giuseppe (Italy)

  • August 2019

    “Perfect”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    ALL

    NO

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    10

  • John (Italy)

  • August 2019

    “Very nice placr”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    All

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    10

  • Léa (France)

  • August 2019

    “Stay in Siracusa”

    5.9 Lees hier de complete beoordeling

    Owners very kind and helpful Near Siracusa Very good pizza at 50m Excellent breakfast

    This is NOT a beach Environment not really beautiful

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    MIDDELMATIG

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    MIDDELMATIG

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    5.9

  • Raffaela (Italy)

  • June 2019

    “Soggiorno bellissimo in un ambiente di pace”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    La colazione servita in camera

    nessuna negatività

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • EéN PERSOON VOOR ZAKEN

    9

  • Monty (Spain)

  • June 2017

    “Lovely Quiet spot, Owner very helpful.”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Great location ,2min. From sea.

    Not to be missed, the market in SIRACUSA.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    9.7

  • pierre despature de santes (France)

  • May 2017

    “”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    logement au calme , très bien situés

    nous sommes arrivés début mai , le logement sentait un peu le " renfermé " et les draps et serviettes de bains étaient humides

    mieux préparer l'arrivée et aérer le logement

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    8

  • CHANTAL BOUDIAS de LA VARENNE SAINT HILAIRE (France)

  • April 2017

    “reposant”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    calme agréable confortable propre accueillant

    à quelque kilomètres de Syracuse. endroit super. Hôtes discrets,disponibles.Voir absolument l'atelier de Rénata et ses réalisations.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Merci beaucoup pour vos gentils mots, nous devrons essayer de faire mieux. Renata e Giuseppe

    9.6

  • Angelo palma (Italy)

  • August 2016

    “Splendido posto”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Accoglienza, tranquillita

    Nessuno

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    9.6

  • thierry bourdin de BIEVILLE BEUVILLE (France)

  • July 2016

    “lieu agréable et accueil très sympatique”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    proximité de la mer, près de Syracuse, bien agencé.

    quand il y a des voisins très très sonore !! la poussière des qu'un véhicule passe devant le gîte.

    si les hôtes vous proposent de dîner avec eux n'hésitez pas l'accueil est adorable, nous avons délicieusement mangé et passé une vraiment douce soirée!!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Le bruit et la poussière étaient dues à des travaux en cours dans les maisons voisines maintenant cessé

    7.4

  • Anonimo (Italy)

  • July 2016

    “”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • GEZOND

    8

  • Anonym (Germany)

  • June 2016

    “”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    8.4

  • Anonimen (Slovenia)

  • June 2016

    “Zelo romanticen apartma ter osebno pripravljen in serviran zajtrk.”

    8.1 Lees hier de complete beoordeling

    Lokacija, opremljenost apartmaja, zunanji kot z mizo...

    povezava interneta, TV ni deloval

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    8.1

  • Anonym (Germany)

  • June 2016

    “Die Einrichtung des Zimemr sind sehr ALT ”

    6 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    MIDDELMATIG

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    6

  • Fritz Arnold aus Kirchzarten (Germany)

  • April 2016

    “Ideale Einstimmung in einen Sizilienurlaub”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Angenehmes Wohnen mit gutem Comfort in charmantem Ambiente in traumhaftem Umfeld

    waren für uns nicht sichtbar!

    Guten Gewissens den besten Freunden zu empfehlen

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonyme (France)

  • April 2016

    “Une halte au calme.”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    cadre agréable, hôte très serviable et accueillant.

    Bien situé pour partir découvrir Syracuse

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • Vicky - UK (United Kingdom)

  • August 2014

    “Had a great time”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    The kids loved the fact we were 5 mins from a rocky beach, which was great for snorkelling. Loved the wifi, loved the serene location and veiled seating areas. Air con was efficient. Staff and owner really helpful and friendly, and informative.

    None really, maybe the fact that the extra bed was in the cooking/eating area, but it didn't really bother me. It may bother some people.

    August was really busy on the beaches etc, but we were within 20 mins of great archaeology, beaches. towns (Noto and Ortigia) but we would have struggled to find our way round without a Sat Nav (gps). We had a fabulous time and would recommend.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9

  • Buchanan Kim from Horsham, West Sussex (Great Britain (UK))

  • October 2012

    “Owners were lovely - friendly and helpful.”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Peaceful and attractive location. Good pizzeria right next door - great karaoke night on Friday!! Ask to see Renata's ceramics - lovely!

    Could be a bit too quiet for some - not much in the immediate area.

    Siracusa is amazing - fantastic seafood restaurant - not touristy - Ponto Marina just up from the harbour. We took two conducted tours with a company called Tour Sicily - individually driven with English speaking guide.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    8

  • GOBERT Philippe de CROLLES (France)

  • April 2012

    “Bon accueil et cadre reposant.”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Nous n'avons aucun reproche à formuler.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    8.3

  • Isabelle GRAILLOT de paris (France)

  • August 2009

    “Endroit agréable mais les appartements ne correspondaient pas à la description”

    6.4 Lees hier de complete beoordeling

    terrasse couverte

    chambres dans la cuisine

    Ortigie et Syracuse

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    ONVOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    MIDDELMATIG

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  E' la prima volta che dei clienti osservano che non ci sarebbe corrispondenza tra la realtà dei nostri appartamenti e quanto pubblicato sul sito internet. Evidentemente c'è stata una incomprensione con i gradevolissimi Sigg. Graillot.

    6.4

  • Anonymous (Malta)

  • May 2008

    “Great base for a Sicilian driving holiday!”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Location on the outskirts of Sicily provides excellent access to most of eastern sicily if you intend to drive around in the many lovely towns and cities that pepper the south-east of the island.

    Not ideal if you intend to spend time here. It's a great quiet relaxing place but there isn;t much to do.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  La nostra caratteristica è proprio la quite della struttura dove gli ospiti devono solo riposare. E' vero che la nostra azienda è il posto ideale per escursioni verso i posti più belli del Siracusano e del Ragusano.

    8.4

(29)
8.7

September 2020

“Pulizia, colazione, gentilezza.”

P
Piero van Italy

September 2020

“La bellezza del posto”

G
Giulia van Italy

September 2020

“La prima colazione e la tranquillità”

R
Renata van Italy

August 2020

“Pulizia , ottima posizione, tranquillità”

G
Giuseppe van Italy

August 2020

“Il Silenzio, l'atmosfera, la pulizia, la cortesia dei proprietari e dello staff, la posizione, l'ottima prima colazione.”

G
Giuseppe van Italy

July 2020

“All”

R
Raffaela van Italy

July 2020

“peace”

G
Giuseppe van Italy

September 2019

“owners”

J
Jeane van Italy

August 2019

“ALL”

G
Giuseppe van Italy

August 2019

“All”

J
John van Italy