Details of guests reviews: Camere in Agriturismo in de buurt Lecce in Puglia, Vernole


23 - Kamers in een boerderij

8 Beoordelingen Accommodatie

  • 7.2

    beoordelingen, globale score

  • 7.7

    Match beschrijving

  • 7.3

    Comfort / Wellness

  • 7.3

    Waar voor je geld

  • 7.3

    Schoonmaak

  • 8

    Infrastructuur diensten

  • 10

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong gezin (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Patricia (France)

  • August 2019

    “Staff very nice - A good food, good wine - And a cooking very generous”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    Staff very nice - A good food, good wine - And a cooking very generous

    any

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    7.4

  • Hans (Netherlands)

  • August 2019

    “Great pool, great staff, not cheap for a room”

    6.8 Lees hier de complete beoordeling

    The pool was great. Food too.

    1 room with 4 beds was simple but expensive

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    MIDDELMATIG

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    6.8

  • Susan Kay (United Kingdom)

  • May 2019

    “Beautiful Site and Lovely Staff”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    The owners couldn’t have been more welcoming. We were very happy with our time there. The cook who did the breakfast made gorgeous cakes and was so friendly and helpful.

    We would have liked to use the swimming pool and hot tub but they were unfortunately not ready for use.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    8.7

  • Anonymous (Belgium)

  • September 2015

    “”

    4 Lees hier de complete beoordeling

    Misleading picture, the beach is 2km away. Barking dogs during the night. Owner dismissed our complaints. Contrary to description, the breakfast is only sweet and scarce.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    ONVOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    MIDDELMATIG

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    MIDDELMATIG

    Eigenaar / personeel

    MIDDELMATIG

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Gentle Sir, thank you for your opinion, we appreciate it very much. The lido beach is 3,5 km from us, the beach 2 km as you can read on the website, I don't want you to mislead who reads the comment. It's true, in the night sometimes free dogs who live free in the countryside arrive and bark, what can I do ? I am not able to put them in the Kennel. It sounds me very strange that breakfast was scarce, we put every morning cakes, biscuits, yogurt, fruit juices, coffee, cappuccino, fruit, toast, butter and jam. All in abundance. On request, because it is not in the Italian habits, bread, cheese, salami, ham. Best Regards Nino

    4

  • Anonyme (France)

  • August 2015

    “Personnel adorable, qualité des repas excellents, cadre superbe, piscine superbe et foable pour les enfants, un petit paradis”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Situation très pratique et proche des lieux touristiques, l'accueil, la convivialité et le paradis des enfants Le personnel est toujours là pour nous aider et rendre le séjour agréable.

    Pas de connexion wifi dans les chambres

    Idéal avec plusieurs familles et enfants

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar merci :), merci merci :) :) :)))

    10

  • Anonyme (Austria)

  • May 2015

    “Ce n'était pas l'agrotourisme. Rien ne fonctionnait, pas de bons produits du producteur mais tout d'un discounter local. Une Nonna oui, mais qui aurait du changer de robe et apprendre à faire les gâteaux.”

    5.4 Lees hier de complete beoordeling

    Aucun

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    MIDDELMATIG

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    ONVOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ANDERS

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Chère Madame ou Monsieur, Qu'est-ce qui n'a pas fonctionné ? pourquoi avez-vous rien dit ? Vous avez aimé les biscuits faits à la maison ? Avez vous visitez Roca à 9 km, Acaja à 3 km et le Wwf parc ''Le Cesine'' à 3 km? Vous n'avait rien demandé, nous sommes tojours disponible pour tout le monde et pour conseiller où aller. Votre commentaire nous surprise un peu parce que vous n'avait rien dit. Nous souhetons de vous revoir parce que vous pouvez changer d'idee sur cet coin de l'Italie.

    5.4

  • Fanni (Hungary)

  • March 2015

    “Pihenés az olajfák között.”

    7.8 Lees hier de complete beoordeling

    Maximális kikapcsolódás, nyugodt, gyönyörű környezetben.

    Viszonylag nehéz megközelíthetőség, internet csak a főépület környezetében volt elérhető.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Kedves Vörös Fanni, remélem, hamarosan újra elmegyünk, és látogasson el hozzánk, jó időjárás a tavasszal és nyáron. üdvözlettelGentile Vörös Fanni , spero che tornerà presto a trovarci con il bel tempo della primavera e dell'estate. Cordialità Nino

    7.8

  • Liga Broka from Riga (Latvia)

  • June 2011

    “Owners was very kindly.”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    Large swimming pool.

    no

    no

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • VRIJGEZELLEN
    • ONTSPANNEND

    7.4

(8)
7.2

May 2019

“The owners couldn’t have been more welcoming. We were very happy with our time there. The cook who did the breakfast made gorgeous cakes and was so friendly and helpful.”

S
Susan Kay van United Kingdom

August 2015

“Situation très pratique et proche des lieux touristiques, l'accueil, la convivialité et le paradis des enfants Le personnel est toujours là pour nous aider et rendre le séjour agréable.”

A
Anonyme van France

August 2019

“Staff very nice - A good food, good wine - And a cooking very generous”

P
Patricia van France

March 2015

“Maximális kikapcsolódás, nyugodt, gyönyörű környezetben. ”

F
Fanni van Hungary