Details of guests reviews: Bed and Breakfast in de buurt Verona in Veneto, Cerea


15 - Bed & Breakfast

11 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.3

    beoordelingen, globale score

  • 8.7

    Match beschrijving

  • 9.1

    Comfort / Wellness

  • 8.9

    Waar voor je geld

  • 9.6

    Schoonmaak

  • 9.1

    Infrastructuur diensten

  • 10

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (6)

Beoordelingen Gebruikers -

  • S W (United Kingdom)

  • August 2019

    “Very quiet.”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Lovely rooms. Lovely restaurant.

    Some leaflets about places of interest in the local area would have been useful.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Thank you for your review and your nice words. Brochures with places of interest are near the reception hall, down the stairs you will find them in front. But probably not enough, thank you for reporting, we will better organize this aspect. Good continuation. peaceful day. Laura

    8.7

  • Nick (United Kingdom)

  • July 2019

    “Wonderful place”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Beautiful surroundings in peaceful countryside. Amazing rooms with lots of room and scenic views. Helpful and welcoming hosts. Went on a horse ride with the neighboring stables which was fantastic.

    Restaurant on site is separate entity and gets busy so make sure you book, breakfast was nice but not in the restaurant either.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  good morning, thanks for the nice words. Unfortunately the restaurant is not managed by us, so we cannot access it for breakfast but we have a dedicated room. We look forward to seeing you next time. laura

    9.7

  • Maryse LECONTE (France)

  • November 2017

    “Nous sommes ravis de notre séjour dans cet établissement”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Beaucoup d'attention à notre bien-être (chauffage dans nos chambres, souci de notre bon sommeil...) Bonnes explications des plats proposés au repas et bon conseil..

    Nous conseillerons cet établissement à notre famille ou nos amis. Nous avons pris les coordonnées afin de ne pas les oublier.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ETEN EN WIJN

    8.4

  • Patrick Chatenoud de Annecy (France)

  • July 2017

    “Excellent ”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    L'accueil et la gentillesse des propriétaires

    Allez-y!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • GEZOND

    9.4

  • Valérie (France)

  • August 2016

    “”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Accueil très chaleureux et sympathique. Très bonne table ( excellent rapport qualité /prix). Chambres agréables.

    Ne manquez pas les excellentes conserves maison de tomates confites et légumes .

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ECOTOERISME

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Merci beacoup pour nous avoir choisi. Nous avons été très heurex de vous acceuillir et de vous faire reposer dans la tranquillité de notre campagne. a bientot j'éspère. Laura

    8.7

  • Anonym (Germany)

  • July 2016

    “”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • --------

    9.7

  • Chellini Giovanni da Rieti (Italy)

  • June 2016

    “Vacanza favolosa con persone luogo e profumi natura di altri tempi personale eccellente ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Tutti

    Nessuno

    A tutti

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    10

  • Anonimo (Italy)

  • April 2016

    “”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • EéN PERSOON VOOR ZAKEN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Grazie Marcello, grazie per la recensione, siamo stati felici di averti nostro ospite. ti aspettiamo per un tuo prossimo soggiorno. Laura Renzo e tutto lo staff

    9.3

  • Anonimo (Italy)

  • April 2016

    “”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • VRIJGEZELLEN
    • ETEN EN WIJN

    9

  • John Howland,Delavan,Wiscoisin & Judy Seip,Madison,Wisconsin ( United States)

  • June 2015

    “Owners were wonderful ! Helpful in every way- making us feel like family . All our needs and questions fulfilled graciously . Great historical surroundings and wonderful hub for exploring Northern Italy .”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Our questions about the area followed up with concern and very accurate advise which when pursued made the excursions easy and fun . Each night when we returned we felt like we were coming home !They made their home and business feel like our home !!

    Easy to answer-- NONE

    If you desire a warm and friendly place to start exploring Northern Italy that will make you want to return --this is the place and you have found another home in Italy !!!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • Tibor (Hungary)

  • May 2015

    “Far from Verona (45 Km)”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    Nice people, working hard to finish reconstruction, while running the restaurant

    During weekends sometimes big parties at the restaurant

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    9.1

(11)
9.3

August 2019

“Lovely rooms. Lovely restaurant.”

S
S W van United Kingdom

July 2019

“Beautiful surroundings in peaceful countryside. Amazing rooms with lots of room and scenic views. Helpful and welcoming hosts. Went on a horse ride with the neighboring stables which was fantastic.”

N
Nick van United Kingdom

November 2017

“Beaucoup d'attention à notre bien-être (chauffage dans nos chambres, souci de notre bon sommeil...) Bonnes explications des plats proposés au repas et bon conseil..”

M
Maryse LECONTE van France

July 2017

“L'accueil et la gentillesse des propriétaires”

P
Patrick Chatenoud de Annecy van France

August 2016

“Accueil très chaleureux et sympathique. Très bonne table ( excellent rapport qualité /prix). Chambres agréables.”

V
Valérie van France

June 2016

“Tutti ”

C
Chellini Giovanni da Rieti van Italy

June 2015

“Our questions about the area followed up with concern and very accurate advise which when pursued made the excursions easy and fun . Each night when we returned we felt like we were coming home !They made their home and business feel like our home !!”

J
John Howland,Delavan,Wiscoisin & Judy Seip,Madison,Wisconsin ( United States) van

May 2015

“Nice people, working hard to finish reconstruction, while running the restaurant”

T
Tibor van Hungary