Details of guests reviews: Fattoria in de buurt Pisa in Toscana, Volterra


Volterra 4553 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

5 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.9

    beoordelingen, globale score

  • 9.2

    Match beschrijving

  • 9.2

    Comfort / Wellness

  • 8.4

    Waar voor je geld

  • 8.8

    Schoonmaak

  • 8.4

    Infrastructuur diensten

  • 9.2

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong gezin (2)
Gezin met oudere kinderen (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Bill and Cathy, Louisville, Kentucky’ (United States)

  • October 2019

    “Wonderful owners and beautiful location”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Unberta, Roberto and their family were fantastic hosts. Horse back riding, great food, cooking lessons and a gorgeous location made this a magical trip,

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Dear Cathy and Bill we are sincerely grateful for your beautiful review! You are fantastic guest - this made our effort in making your experience at our farm as true as possible, much easier; though it's mid october also the weather has been amazing for cultural visits as much as for our country activities. Thank you once more for choosing our house for your holiday in Tuscany and bring a big Ciao to America!

    10

  • Henrik Falkeborg (Denmark)

  • July 2019

    “Perfect for family with younger children”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    The food, the staff, the pool, the animals

    A bite remote

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    9.7

  • howley martyn from (United Kingdom)

  • August 2018

    “We loved Volterra 4553 but it was a little bit dated. The rooms were in need of updating and the umbrellas by the pool were broken and the cushions of the chairs by the terrace were dirty and in general it was not very tidy. The food was nice but sim”

    5.8 Lees hier de complete beoordeling

    Lovely owners, good horse riding, home made jams and cake in the morning, nice pool

    needs updating, the food could have more variety

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    MIDDELMATIG

    Infrastructuur diensten

    MIDDELMATIG

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    5.8

  • Anonyme (France)

  • July 2018

    “”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9

  • Medi Louissi (France)

  • May 2018

    “Des jours inoublianles”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Tout ! Le paysage sublime, l'accueil et la chaleur de la part de l'équipe, les repas copieux et délicieux, l'ambiance, l'isolement et la quiétude de l'endroit, les balades à cheval... nous y avons passé 3 jours charmants et nous y retournerons.

    Aucun.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ECOTOERISME

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Buongriono Medi, je vous remercie de tout coeur pour votre belles paroles, vous etes toujours les bienvenus chez notre maison! bonne choses , Umberta

    10

(5)
8.9

October 2019

“Unberta, Roberto and their family were fantastic hosts. Horse back riding, great food, cooking lessons and a gorgeous location made this a magical trip,”

B
Bill and Cathy, Louisville, Kentucky’ van United States

July 2019

“The food, the staff, the pool, the animals”

H
Henrik Falkeborg van Denmark

May 2018

“Tout ! Le paysage sublime, l'accueil et la chaleur de la part de l'équipe, les repas copieux et délicieux, l'ambiance, l'isolement et la quiétude de l'endroit, les balades à cheval... nous y avons passé 3 jours charmants et nous y retournerons.”

M
Medi Louissi van France