Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Cuneo in Piemonte, Albaretto della torre


29 Beoordelingen Accommodatie

9.3

Average review score

  • 9.2
    Match beschrijving
  • 9.2
    Comfort / Wellness
  • 8.9
    Waar voor je geld
  • 9.5
    Schoonmaak
  • 9.2
    Infrastructuur diensten
  • 9.7
    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (3)
Jong gezin (9)
Groep mensen (4)
Ouder stel (4)
Gezin met oudere kinderen (9)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Thibault (France)

  • August 2023

    “Superbe vue de l’appartement, vaste, propre, piscine très agréable”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Très belle vue, 2 balcons, propre, confortable

    Manque de batterie de cuisine, isolation phonique insuffisante avec l’appartement voisin

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    10

  • Helene and kids (France)

  • August 2023

    “Very Nice and quiet place”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Beautiful view Confort Very clean, Nice accommodation Stefy very welcoming

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    9.4

  • Roger Schouten (Netherlands)

  • August 2023

    “Prima verblijf maar geen eetmessen in de keuken. WiFi hapert wat maar verder genoten. Heerlijk zwembad, aardige mensen.”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    Zie boven

    Zie boven

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    7.4

  • Émilie (France)

  • August 2023

    “Excellent séjour! Nous recommandons :)”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Le logement est décoré avec goût et les chambres sont spacieuses et confortables . La vue est superbe et la piscine a été tres appréciée par toute la famille !

    Balcon trop petit par contre pour y manger en famille (4 personnes c’est un grand grand maximum), et la salle à manger n’était pas assez éclairée. Mais la qualité du reste fait que l’on ne regrette aucunement notre choix!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.6

  • Bastiaan (Netherlands)

  • July 2023

    “Heerlijke vakantie op een prachtige plek”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    We hadden een mooi en luxe appartement met goede faciliteiten zoals een zwembad en fitness. De eigenaren zijn erg vriendelijk en we hebben er ook heerlijk gegeten. Kortom, het is een fantastische plek!

    Geen

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    10

  • Ineke de Koning (Netherlands)

  • June 2023

    “Super plek!”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Mooie locatie, prachtig appartement, fijn zwembad en tuin, goed restaurant, 2x per week schone handdoeken, fijne zeer gastvrije mensen

    Geen

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.7

  • Tim Raven (Norway)

  • May 2023

    “Cycling holiday with friends”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    The property is beautifully situated in the hills of Langhe, surrounded by hazelnut groves. The hosts Stefy and Claudio were incredibly welcoming. They were able to help with planning our trip, including transport and bicycle rental. The restaurant created wonderful meals for us each evening, and a breakfast gave us a great start to the day. I highly recommend staying here when visiting Piemonte.

    Several of the staff had a poor understanding of English which made us reliant upon Stefy. This was really no problem as Stefy was exceptionally service oriented and incredibly helpful

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN

    10

  • Matthias Frasnelli (Switzerland)

  • May 2023

    “Rundum zufrieden”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Gut ausgerüstete Ferienwohnung Saubere Zimmer Komfortable Betten Möglichkeit dort zu Essen (exzellentes Essen)

    Bei sehr nebligem Wetter war es drinnen etwas zu dunkel

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN

    9

  • Jérôme (France)

  • April 2023

    “Ottimo indirizzo.”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Il siggorno era ottimo. Il ristorante anche !

    Niente !!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.7

  • Marzocca (France)

  • August 2022

    “Séjour excellent en tous points de vue. Le cadre est reposant. Stefania et Claudio sont toujours prêts à rendre service. Ils sont très sympatiques et toujours disponibles.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    La piscine ainsi que es espaces extérieurs sont très agréables, très bien aménagés.

    Rien à dire .

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    10

  • William (France)

  • August 2022

    “A great place to stay in the Langhe area”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Comfortable, quiet, well equipped, and very well located to visit the Langhe area. Nice large swimming pool. Lovely owners.

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.7

  • Akkoord (Netherlands)

  • July 2022

    “Prima Agriturismo in een prachtige omgeving”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    De hartelijkheid van de mensen, de ligging van de agriturismo, de prachtige omgeving en het apoartement

    De slechte internetverbinding. De keuken kan moderner. Je mist echt een ruime vriezer

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Purtroppo internet non dipende da noi: sono in corso i lavori per portare la banda larga in mezzo alle colline. il congelatore è quello classico di tutte le cucine, sopra il frigorifero. mi spiace molto per il voto basso che mi hai dato ma lavoreremo per migliorarci. Grazie.

    7.4

  • Arjen Nieuwhof (Netherlands)

  • September 2021

    “Tipverblijf bij erg vriendelijke eigenaren. Zeer goed restaurant”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Lekker zwembadje met mooi uitzicht. Appartement zeer compleet Restaurant verzorgt flexibel de menu’s ook voor (kleine) kinderen

    Heerlijke vakantie gehad

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    9.7

  • Johan Madderom (Netherlands)

  • August 2021

    “Wonderfull Place to stay. Beautifull location. Owners are very warm and welcome.”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Well maintained location, Wonderfull Place to stay. Beautifull location. Owners are very warm and welcome.

    Speed of the wifi can be faster.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.7

  • Gregory et Caroline (France)

  • August 2021

    “Très bon séjour”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Personnel très accueillant et chaleureux. Très bon confort et appartement bien équipé. Belle piscine. Calme et vue magnifique.

    Manque un grille pain

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.7

  • paolo ugolini (Italy)

  • July 2021

    “gran bel posto”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    tutti

    nessuno

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN

    10

  • pierre f. (France)

  • August 2020

    “Au calme, belles prestations”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Piscine agréable, petite salle de sport, propreté générale, accueil sympathique

    Petit déjeuner correct

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.3

  • Sebastien DEFER de (France)

  • July 2018

    “Tres bon sejour dans cette location cadre agreable”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ETEN EN WIJN

    9.4

  • Dimitri van Woerden de Combremont-le-Petit (Pays*Switzerland)

  • July 2017

    “”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Cadre, service, infrastructure

    Petit dejeuner

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ETEN EN WIJN

    9.6

  • Anonyme (France)

  • September 2016

    “maison agréable et bien équipée dans un joli cadre”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    appartement confortable ; pour un français il manque une grande cafetière et un grill pain

    aucun

    allez dans cette région des langhe qui ne demande qu'à être connue ,surtout pour les amateurs de bons vins et de bonne chère;

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    8.3

  • Langenveld Bart and Gabie from Puth (Netherlands)

  • August 2016

    “”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    7.7

  • richard mochel aus gottmadingen (Germany)

  • July 2016

    “”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.4

  • Anonyme (France)

  • July 2016

    “”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    8.3

  • Olivier Pingeon de Enges (Switzerland)

  • July 2016

    “”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • Anonym (Denmark)

  • July 2014

    “Fantastisk sted med hyggeligt værtspar, som får én til at føle sig meget velkommen. ”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • Anonymous (France)

  • November 2013

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Dominique Marechal de Lannion (France)

  • August 2013

    “Cadre remarquable d'une simplicité magique”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Grand air, calme, espace, vie ; belle piscine et fitness en plus.

    Profitez du "bistrot" proche, mais aussi d'autres restaurant conseillés pas les sympathiques propriétaires.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonyme (France)

  • August 2013

    “Very good stay”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    -The owners were very kind to answer to our questions, from the first email through the whole stay. They were very welcoming and helpful as we were a family with three children. They made us feel like at home! -Our appartment was very clean and comfortable.

    Maybe modifying the description of the road access to the property would be useful, because they are a lot of little (beautiful) roads.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • Hila Aroetti from tel aviv (Israel)

  • July 2013

    “Best ever”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    We have been many times in Italy. This time we stayed in the est place ever. Everything about this place is just perfect, for those who look for some serenity, calm holiday, privacy, uncrowded places. Owners are also exceptional!!!

    Non

    The ultimate feeling of both privacy, yet very personal hosting and of course friendly..

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Abbiamo conosciuto delle persone eccezionali!

    9.7

(29)
9.3

August 2023

“Très belle vue, 2 balcons, propre, confortable”

T
Thibault van France

August 2023

“Beautiful view Confort Very clean, Nice accommodation Stefy very welcoming”

H
Helene and kids van France

August 2023

“Le logement est décoré avec goût et les chambres sont spacieuses et confortables . La vue est superbe et la piscine a été tres appréciée par toute la famille !”

É
Émilie van France

July 2023

“We hadden een mooi en luxe appartement met goede faciliteiten zoals een zwembad en fitness. De eigenaren zijn erg vriendelijk en we hebben er ook heerlijk gegeten. Kortom, het is een fantastische plek!”

B
Bastiaan van Netherlands

June 2023

“Mooie locatie, prachtig appartement, fijn zwembad en tuin, goed restaurant, 2x per week schone handdoeken, fijne zeer gastvrije mensen”

I
Ineke de Koning van Netherlands

May 2023

“The property is beautifully situated in the hills of Langhe, surrounded by hazelnut groves. The hosts Stefy and Claudio were incredibly welcoming. They were able to help with planning our trip, including transport and bicycle rental. The restaurant created wonderful meals for us each evening, and a breakfast gave us a great start to the day. I highly recommend staying here when visiting Piemonte.”

T
Tim Raven van Norway

May 2023

“Gut ausgerüstete Ferienwohnung Saubere Zimmer Komfortable Betten Möglichkeit dort zu Essen (exzellentes Essen)”

M
Matthias Frasnelli van Switzerland

April 2023

“Il siggorno era ottimo. Il ristorante anche !”

J
Jérôme van France

August 2022

“La piscine ainsi que es espaces extérieurs sont très agréables, très bien aménagés.”

M
Marzocca van France

August 2022

“Comfortable, quiet, well equipped, and very well located to visit the Langhe area. Nice large swimming pool. Lovely owners.”

W
William van France