Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Asti in Piemonte, Asti


Hoeve
Onmiddellijke boeking
Asti 5117 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

5 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.4

    beoordelingen, globale score

  • 8.4

    Match beschrijving

  • 7.2

    Comfort / Wellness

  • 8.4

    Waar voor je geld

  • 9.2

    Schoonmaak

  • 8

    Infrastructuur diensten

  • 9.2

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (3)
Groep mensen (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Alain et Michelle (France)

  • April 2022

    “Excellent accueil, personnel très serviable”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Chambre très confortable, repas copieux, et propriétaire très à l'écoute et très serviable ainsi que tout le personnel. Le site est très agréable et calme.

    L'eau chaude n'était pas toujours au rendez vous

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Bonjour, je m'excuse beaucoup pour le problème d'eau chaude, il y a eu une panne de chaudière qui a été résolue très rapidement. Nous vous remercions sincèrement pour la belle critique! meilleures salutations de nous tous.

    9.3

  • Carlo Lombardi (Switzerland)

  • April 2022

    “Oase der Ruhe und Entspannung”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Paola und ihr Staff waren sehr zuvorkommend. Sie waren nicht aufdringlich, sondern liessen uns wie einen Teil der Familie fühlen. Der Agriturismo ist besonders für Familien mit Kindern ideal. Es gibt dort Esel, Hühner, Gänse uns Ziegen, die den Kindern Freude machen. In der wärmeren Jahreszeit kann man auch einen Pool zum Baden benutzen. Die Stadt Asti ist mit dem Auto in ca. 15 Minuten zu erreichen.

    Keine.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Vielen Dank für Ihre Bewertung und wir freuen uns auf ein Wiedersehen im Sommer! Vielen Dank Paula und Mitarbeiter

    8.4

  • gianluca (Italy)

  • November 2021

    “scenario tranquillo”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    proprietari gentili e presenti, camere spartane ma pulite ed essenziali, prima colazione più che sufficiente.

    nessun servizio particolarmente negativo

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Grazie mille di cuore! Paola e staff

    8

  • Anne (United Kingdom)

  • October 2020

    “Wonderfully quirky Agriturismo with great dog-walking potential”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Countryside surroundings great for our two dogs. Fantastic dinner with charming chef/host. Donkeys, geese, goats added to the atmosphere but didn't influence the dining area which was sophisticated and well-appointed. We'll definitely be back

    Everything was excellent after a long and tiring drive. Only thing , the hot water was not working in the morning so our showers were a little fresh!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Hello, we are very sorry for the water problem, unfortunately there was the boiler that had problems and we were waiting for the technician. For your next weekend you will have an exclusive 20% discount at the restaurant. Thanks again Paola

    8.7

  • kb (Switzerland)

  • October 2020

    “Contente de découvrir la campagne”

    7.5 Lees hier de complete beoordeling

    Le cadre était très joli. Les chambres confortables (même si il y avait des insectes). Joli terrasse et piscine ,magnifique (même si trop froide pour se baigner)

    Le personnel n'était pas trop souriant et disponible. Des prix chers pour le repas du soir. Et des quantités très petites dans les assiettes.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN

    7.5

(5)
8.4

April 2022

“Chambre très confortable, repas copieux, et propriétaire très à l'écoute et très serviable ainsi que tout le personnel. Le site est très agréable et calme.”

A
Alain et Michelle van France

April 2022

“Paola und ihr Staff waren sehr zuvorkommend. Sie waren nicht aufdringlich, sondern liessen uns wie einen Teil der Familie fühlen. Der Agriturismo ist besonders für Familien mit Kindern ideal. Es gibt dort Esel, Hühner, Gänse uns Ziegen, die den Kindern Freude machen. In der wärmeren Jahreszeit kann man auch einen Pool zum Baden benutzen. Die Stadt Asti ist mit dem Auto in ca. 15 Minuten zu erreichen.”

C
Carlo Lombardi van Switzerland

November 2021

“proprietari gentili e presenti, camere spartane ma pulite ed essenziali, prima colazione più che sufficiente.”

g
gianluca van Italy

October 2020

“Countryside surroundings great for our two dogs. Fantastic dinner with charming chef/host. Donkeys, geese, goats added to the atmosphere but didn't influence the dining area which was sophisticated and well-appointed. We'll definitely be back”

A
Anne van United Kingdom