Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Roma in Lazio, Fiumicino


9 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.8

    beoordelingen, globale score

  • 8

    Match beschrijving

  • 8.4

    Comfort / Wellness

  • 8.9

    Waar voor je geld

  • 8.9

    Schoonmaak

  • 9.3

    Infrastructuur diensten

  • 9.3

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (3)
Gezin met oudere kinderen (3)

Beoordelingen Gebruikers -

  • PATRICE WINISZEWSKI de CHATENOIS LES FORGES (France)

  • August 2017

    “Les propriétaires sont très avenants.Le site est très agréable, bien placé pour la découverte de Rome, des lacs et de Viterbe ”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    L'accueil, les repas

    La climatisation est un peu insuffisante.Le petit déjeuner pourrait être plus varié

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • ANNIE VAILLANT de BOURGVALLEES (France)

  • July 2016

    “Le lieu détente, aux portes de ROME.”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    accueil sympathique, disponibilité des propriétaires. Personnel chaleureux, cuisinier excellent. Accès et environnement piscine excellent Proximité du centre de ROME;

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Merci et nous espérons à bientôt

    9

  • Amandine et Guillaume (France)

  • June 2016

    “Beau cadre proche de Rome”

    7 Lees hier de complete beoordeling

    proximité de Rome par le train piscine extérieure

    accueil impersonnel, se rapprochant plus de l'hôtellerie que de l'agriturismo

    Prendre le train à la gare d'Anguillara pour aller à Rome, nous avons pu laisser notre voiture à Anguillara sans problème.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • CULTUREEL

    7

  • Edouard Borek de Ruelisheim (France)

  • June 2016

    “Séjour agréable”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Propri

    N'hésitez pas: bonne adresse, très bon rapport qualité/prix

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Merci et nous espérons à bientôt

    9

  • Nadine Davill� de Chaville (France)

  • July 2015

    “Un endroit calme pour quelques jours”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Endroit agréable, dans la verdure avec une belle piscine.proprietaire discrets

    A quelques kilomètres seulement des pistes de décollage, La maison ne ressemble en rien a une ferme.

    Convient a ceux qui veulent quelques jours de farniente, près du lac de Braccione.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Merci a vous

    8

  • Anonym (Denmark)

  • July 2015

    “Dejligt værtspar, meget hyggelige og rene værelser, yderst lækker mad - og en fantastisk pool!”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Grazie contiamo di avervi nuovamente nostri ospiti

    10

  • Jean Pierre Boistault de St Laurent du mottay (France)

  • May 2015

    “Endroit superbe et propre”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Très bel accueil du propriétaire

    Aucun

    Demander au propriétaire qu'il vous fasse découvrir ses petits plats cuisinés avec les légumes de son jardin !! Super

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Merci et a bientot

    9.3

  • Anonyme (France)

  • July 2014

    “Très bon accueil des propriétaires, joli cadre. Proximité de la gare cesano pour aller à Roma pour 1 euro par personne.”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    les propriétaires,l'accueil,le diner, le cadre, la proximité de Rome.

    Petite salle de bain avec baignoire en sous pente sans douche. Pas de pain au petit déjeuner et peu de choix.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Madame ou monsieur, vous n'avez jamais demandé pour le pain, pour le petit déjeuner noua avons biscottes dorée, biscuits, confitures, corn flakes, petits gâteaux et des croissants fraîchement cuits, beurre

    8.4

  • Michel (France)

  • April 2014

    “Accueil très sympathique , chambres au confort moderne, vaste propriété , bel espace pour se reposer et se détendre ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Excellent français,

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Merci et à bientôt

    10

(9)
8.8

August 2017

“L'accueil, les repas ”

P
PATRICE WINISZEWSKI de CHATENOIS LES FORGES (France) van

July 2016

“accueil sympathique, disponibilité des propriétaires. Personnel chaleureux, cuisinier excellent. Accès et environnement piscine excellent Proximité du centre de ROME;”

A
ANNIE VAILLANT de BOURGVALLEES (France) van

June 2016

“Propri”

E
Edouard Borek de Ruelisheim (France) van

July 2015

“Endroit agréable, dans la verdure avec une belle piscine.proprietaire discrets”

N
Nadine Davill� de Chaville (France) van

May 2015

“Très bel accueil du propriétaire”

J
Jean Pierre Boistault de St Laurent du mottay (France) van

July 2014

“les propriétaires,l'accueil,le diner, le cadre, la proximité de Rome.”

A
Anonyme van France

April 2014

“Excellent français, ”

M
Michel van France