Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Treviso in Veneto, Caerano San Marco


Caerano San Marco 3776 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

7 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.7

    beoordelingen, globale score

  • 9.4

    Match beschrijving

  • 9.1

    Comfort / Wellness

  • 9.4

    Waar voor je geld

  • 10

    Schoonmaak

  • 10

    Infrastructuur diensten

  • 10

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (2)
Ouder stel (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Alex (United Kingdom)

  • September 2019

    “Lovely stay”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Wonderful staff, very relaxing and good location.

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    10

  • damien kreit de (Belgium)

  • August 2018

    “accueil chaleureux, personnalisé et disponible”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    les patron ont le souci du bien être des touristes et le petit déjeuner est original et de qualité

    le matériel de cuisin est sommaire

    région agréable entre plaine et montagne, proche ville intéressantes.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    9.3

  • stephanie magot de (France)

  • August 2018

    “tres bon endroit trés calme ”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    magnifique lieu dans les vignes

    ideal pour aller visiter les Villa Palladiennes

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • CULTUREEL

    9.3

  • OLIVIER CONTARIN de (France)

  • May 2018

    “propriétaires très courtois, agréables et soucieux du bien-être de leurs hôtes. belle vue de la propriété.”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    propreté et espace

    N'hésitez pas à demander conseils aux propriétaires pour des adresses où acheter pancetta, fromage, huile d'olive... ou bien pour les sites à ne pas manquer !

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.3

  • Anthony, Lafayette CA (United States)

  • June 2017

    “Just an incredible experience and I would certainly maximize days here over Venice. The family is amazing and have been on this property for generations and you will get the true Italian experience here. I walked the gardens daily , took a dip, a”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Owners, Rooms , Grounds, Pool, Gardens, and so much more!

    None

    Like I said before if you were planning on spending 3 days in Venice I would drop it down to 1 day and stay here for 2. It's just such a better experience.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • CULTUREEL

    10

  • Jo�l BALCAEN de SAINTE BAZEILLE (France)

  • June 2014

    “Accueil chaleureux et disponibilité exemplaire des propriétaires.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Calme de la campagne et cadre très agréable:jardin piscine.Proximité de la ville.

    Aucun.

    Nous recommandons la pizzéria La Torre qui se trouve à peu de distance au village.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    10

  • SERGE CHARLIER de LIEGE (Belgium)

  • April 2013

    “Excellent séjour”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Accueil, service, disponibilité des gérants, infrastructures et cadre dans lequel est stuée la chambre d'hôte

    aucun

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN

    9.7

(7)
9.7

September 2019

“Wonderful staff, very relaxing and good location.”

A
Alex van United Kingdom

August 2018

“les patron ont le souci du bien être des touristes et le petit déjeuner est original et de qualité”

d
damien kreit de van Belgium

August 2018

“magnifique lieu dans les vignes ”

s
stephanie magot de van France

May 2018

“propreté et espace”

O
OLIVIER CONTARIN de van France

June 2017

“Owners, Rooms , Grounds, Pool, Gardens, and so much more!”

A
Anthony, Lafayette CA van United States

June 2014

“Calme de la campagne et cadre très agréable:jardin piscine.Proximité de la ville.”

J
Jo�l BALCAEN de SAINTE BAZEILLE (France) van

April 2013

“Accueil, service, disponibilité des gérants, infrastructures et cadre dans lequel est stuée la chambre d'hôte”

S
SERGE CHARLIER de LIEGE (Belgium) van