Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Siena in Toscana, Colle Val d'Elsa


Colle Val d'Elsa 1584 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

12 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.9

    beoordelingen, globale score

  • 8.8

    Match beschrijving

  • 8.5

    Comfort / Wellness

  • 8.8

    Waar voor je geld

  • 9.2

    Schoonmaak

  • 8.7

    Infrastructuur diensten

  • 9.5

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (3)
Gezin met oudere kinderen (2)
Jong gezin (5)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Christophe and Sylvie (France)

  • August 2021

    “A splendid location and a very charming place. Excellent welcome from the owners. Nice trees and swimming pool. Our house was well designed, quiet and cool.”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Excellent place, we would recommend it. The location is charming and very convenient to visit various places in Tuscany.

    The equipment of the house and the internet connection could be improved

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.3

  • G. A. A. D. (Italy)

  • August 2021

    “ tutto ok, personale gentile e disponibile”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    il posto è molto bello e rilassante, gli appartamenti freschi e abbastanza grezzi ma nell'accezione positiva del termine. Un po' sospesi nel tempo. Pieno di alberi davvero molto belli e una bella piscina che fa piacere nelle giornate più calde. Vendono dell'ottimo vino che producono loro: lo consiglio vivamente e se siete interessati anche minimamente al vino, fatevelo raccontare.

    Connessione wifi scarsa e anche quella telefonica (che però non dipende dalla struttura)

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    8

  • Matic D. (Slovenia)

  • August 2020

    “Best holiday in 20 years....”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    The most tranquil and relaxing place by far. If you enjoy peace and quiet on your holiday this is the place to stay. The friendly staff makes it even more enjoyable. We will definitely return for another adventure.

    None that I can think of.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    10

  • Russi Nathalie from (Switzerland)

  • May 2018

    “Superbe endroit !”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Le cadre est magnifique, l'appartement était cosy et bien aménagé et assez grand. Il y a de la place pour les affaires. On avait une super terrasse. Le personnel est accueillant et super sympathique,ce ne fut que du bonheur. L'emplacement est chouette, loin des villes et villages et tout prêt de tout! Il y a des chances qu'on y retourne, la Toscane est tellement belle!

    Rien à signaler

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • Dominique GERMOND de Saint-Laurent-sur-Gorre (France)

  • September 2017

    “Une bonne adresse au cœur de la Toscane.”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Qualité accueil et environnement. Gentillesse des propriétaires.

    La maison louée, la "casa fenilé" , est vieillissante. Elle mériterait un rajeunissement dans ses aménagements et équipements intérieurs.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    8.3

  • Anonyme (Belgium)

  • July 2015

    “Séjour très agréable au domaine. Dégustation du vin local et repas toscan proposé très apprécié! L'endroit est calme et reposant. ”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Beau domaine, bien entretenu. Calme et reposant

    Connexion internet accessible mais débit wifi moyen.

    Ne ratez pas la dégustation du vin local qui est très conviviale et permet de faire plus ample connaissance avec les autres personnes présentes au domaine. Le repas toscan proposé a été très apprécié.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.3

  • Anonyme (France)

  • July 2015

    “Séjour dépaysant et relaxant”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Accueil très chaleureux dans un cadre très agréable idéalement situé entre Sienne et Florence. Site et piscine très bien entretenus. Possibilité de diner organisé avec cuisine locale de qualité. Pour couronner le tout, le chianti est excellent

    Les moustiques étaient très agressifs malgré les répulsifs et en l'absence de moustiquaires.

    Volterra est un des villages magnifiques à découvrir le soir. Promenade dans le chianti avec paysage sublime.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9.3

  • Marie Th�vignot de Dijon (France)

  • August 2014

    “”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Calme, beauté du lieu d'habitation, piscine, l'emplacement geographique, la sympathie de la propriétaire.

    Mauvaise connection avec internet.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    8.7

  • chChristian et Monique France

  • May 2013

    “Propriétaire courtois domaine très tranquille dans la campagne”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    gentillesse du personnel Propreté du site

    profitez du petit déjeuner de la maison pour goûter aux gâteaux faits main

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    8.4

  • Jonathan Joyce from Saunderstown (United States)

  • June 2010

    “Great staff, fracility and location.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    A very pleasant place to spend some time and to travel to other areas of Tuscany.

    None.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    10

  • Anonimo (Italy)

  • April 2009

    “”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    7.7

  • Massimo Zanchetta da San Vendemiano (Italy)

  • April 2007

    “”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ETEN EN WIJN

    9.1

(12)
8.9

August 2021

“Excellent place, we would recommend it. The location is charming and very convenient to visit various places in Tuscany.”

C
Christophe and Sylvie van France

August 2021

“il posto è molto bello e rilassante, gli appartamenti freschi e abbastanza grezzi ma nell'accezione positiva del termine. Un po' sospesi nel tempo. Pieno di alberi davvero molto belli e una bella piscina che fa piacere nelle giornate più calde. Vendono dell'ottimo vino che producono loro: lo consiglio vivamente e se siete interessati anche minimamente al vino, fatevelo raccontare.”

G
G. A. A. D. van Italy

August 2020

“The most tranquil and relaxing place by far. If you enjoy peace and quiet on your holiday this is the place to stay. The friendly staff makes it even more enjoyable. We will definitely return for another adventure.”

M
Matic D. van Slovenia

May 2018

“Le cadre est magnifique, l'appartement était cosy et bien aménagé et assez grand. Il y a de la place pour les affaires. On avait une super terrasse. Le personnel est accueillant et super sympathique,ce ne fut que du bonheur. L'emplacement est chouette, loin des villes et villages et tout prêt de tout! Il y a des chances qu'on y retourne, la Toscane est tellement belle!”

R
Russi Nathalie from van Switzerland

September 2017

“Qualité accueil et environnement. Gentillesse des propriétaires. ”

D
Dominique GERMOND de Saint-Laurent-sur-Gorre (France) van

July 2015

“Beau domaine, bien entretenu. Calme et reposant”

A
Anonyme van Belgium

July 2015

“Accueil très chaleureux dans un cadre très agréable idéalement situé entre Sienne et Florence. Site et piscine très bien entretenus. Possibilité de diner organisé avec cuisine locale de qualité. Pour couronner le tout, le chianti est excellent”

A
Anonyme van France

August 2014

“Calme, beauté du lieu d'habitation, piscine, l'emplacement geographique, la sympathie de la propriétaire. ”

M
Marie Th�vignot de Dijon (France) van

May 2013

“gentillesse du personnel Propreté du site”

c
chChristian et Monique France van

June 2010

“A very pleasant place to spend some time and to travel to other areas of Tuscany.”

J
Jonathan Joyce from Saunderstown (United States) van