Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Alessandria in Piemonte, Gabiano


8 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.9

    beoordelingen, globale score

  • 8.8

    Match beschrijving

  • 9.3

    Comfort / Wellness

  • 8.3

    Waar voor je geld

  • 8.3

    Schoonmaak

  • 8.8

    Infrastructuur diensten

  • 9.5

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (3)
Jong gezin (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Yasmina Burgy de Châtel-St-Denis (Switzerland)

  • July 2015

    “Magnifique maison”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Le calme de la maison et la piacine

    Pour le prix il manque la climatisation dans la chambre

    Vous pouvez y aller les yeux fermés

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • Metcalfe Jeremy from rockville centre (United States)

  • September 2013

    “we had an excellent stay. the views are gorgeous. Food and service excellent highlight of our trip to Italy”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    great venue, really enjoyed staying there

    none really

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    9.1

  • My & J (Switzerland)

  • July 2013

    “A quiet place to stay”

    7.1 Lees hier de complete beoordeling

    We enjoyed the peace and charm of the place and the countryside.

    We regret that the breakfasts are not composed of local products and homemade products.

    To many tiger mosquitoes at this time of the year !

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ETEN EN WIJN

    7.1

  • Remigio, Switzerland

  • July 2013

    “A gem in Monferrato area”

    7.1 Lees hier de complete beoordeling

    Owners did their best to help us and make us feel well. Gastronomy fantastic (see below) beautiful and tranquil location in Monferrato Great swimming pool facility

    Lack of air cond + mosquitos very aggressive at dusk; rooms are neat but dark and not suitable for claustrophobic people (cellar-like environment)

    The restaurant's menus were fantastic; very good and well balanced meals, light and tasty, really a plus; the restaurant staff is very nice and competent

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    7.1

  • Carlo de Silva fra Odder (Denmark)

  • July 2012

    “Fantastisk oplevelse med kærlig og familiær behandling”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.4

  • Hansen fra Haderslev (Denmark)

  • July 2011

    “Meget flot beliggenhed , venlig betjening og gode faciliteter ”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    god restaurant

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    9.4

  • Klatte, Michael aus Gummersbach (Germany)

  • November 2007

    “Hervorragende Gastronomie!”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Geschmackvolle Einrichtung, freundlicher Service.

    -

    Weinprobe nicht verpassen.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • Anonyme (France)

  • August 2006

    “Authenticité et raffinement”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Une vue extraordinaire sur le mont rose Une décoration magnifique Une vraie bonne cuisine pleine de saveurs Le salon télé/jeux pour les enfants

    Allez-y, en famille ou en amoureux. Appréciez la cuisine authentique Posez-vous, vivez!!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    10