Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Firenze in Toscana, Greve in chianti


Greve in Chianti 1641 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

5 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.6

    beoordelingen, globale score

  • 9.2

    Match beschrijving

  • 9.6

    Comfort / Wellness

  • 9.2

    Waar voor je geld

  • 10

    Schoonmaak

  • 9.6

    Infrastructuur diensten

  • 10

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (3)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Dianne & Tim (Australia)

  • April 2017

    “Elena and her exception Team at Greve in Chianti 1641 are passionate and generous. Highly recommended! ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Elena was kind and generous. The room was spacious and beautifully designed. The whole place was just gorgeous! Cannot wait to go back.

    None.

    Greve is a beautiful and friendly town. Make sure you take the time to visit the local shops and dine in the restaurants. Follow Elena's recommendations. They are priceless.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ETEN EN WIJN

    10

  • Lucie de Villeneuve de Paris (France)

  • August 2015

    “Excellent séjour dans le chianti !”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Très bien situé au cour du chianti et proche du centre ville. Magnifique vue depuis la piscine sur les vignes et oliveraies

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • Sharkey James from Brooksville (United States)

  • May 2014

    “The B&B was absolutely charming. One of the better aspects is that is was walkable to the town of Greve, so we really did not need to drive for access to restaurants.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ETEN EN WIJN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Thanks for you nice review! It has been a pleasure host you in our house. I hope to meet you again! Elena

    10

  • Haddox from Broomfield (United States)

  • May 2009

    “Lovely and fantastic.”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Beautiful and delicious!

    Absolutely none

    Must try the wine, meats and oil.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • jlb96 (Australia)

  • August 2008

    “This is THE place to stay in Tuscany if you want to be in the countryside and not the city. It is a small, family-run vineyard, currently managed by the third generation, who recently (within the last few years) added excellent accommodation faciliti”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    The personal service and accommodating nature of the hosts were particular highlights.

    Ask the owners to give you an afternoon of wine tasting and produce sampling.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • CULTUREEL

    9.4

(5)
9.6

April 2017

“Elena was kind and generous. The room was spacious and beautifully designed. The whole place was just gorgeous! Cannot wait to go back.”

D
Dianne & Tim van Australia

August 2015

“Très bien situé au cour du chianti et proche du centre ville. Magnifique vue depuis la piscine sur les vignes et oliveraies”

L
Lucie de Villeneuve de Paris (France) van

May 2009

“Beautiful and delicious!”

H
Haddox from Broomfield (United States) van

August 2008

“The personal service and accommodating nature of the hosts were particular highlights.”

j
jlb96 van Australia