Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Mantova in Lombardia, Solferino


13 Beoordelingen Accommodatie

9.2

Average review score

  • 9.5
    Match beschrijving
  • 8.8
    Comfort / Wellness
  • 8.8
    Waar voor je geld
  • 9.1
    Schoonmaak
  • 9.1
    Infrastructuur diensten
  • 9.7
    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong gezin (9)
Gezin met oudere kinderen (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • June (Denmark)

  • October 2023

    “Hyggelig agroturisme med super godt miljø”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Kort til nærmeste by, restaurant i 'baghaven' dejlige omgivelser

    Meget lydt,

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    8

  • Silvia c. (Italy)

  • August 2023

    “Posto incantevole”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Posto molto carino in mezzo alla natura, personale molto gentile

    Piscina staccata dall'hotel, ma cmq posto meraviglioso

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    8.7

  • Marie-Ange (France)

  • July 2023

    “Very good place”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    It was as expected. Very good holidays

    nothing bad

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    10

  • IM (Belgium)

  • July 2023

    “Joli agriturismo”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Chambre confortable avec air conditionné Calme Vaste domaine Petit déjeuner très sympa avec possibilité d’avoir des œufs préparé spécialement pour soi ( choix de la cuisson)

    Le fait que la partie logement soit indépendante de la partie activité ( chevaux, piscine,…). On reçoit le premier jour un document avec le téléphone des prestataires. On préférait avoir le contact directement avec une personne qui nous explique les différentes possibilités d’activité du jour, s’il faut réserver bien à l’avance ou pas,… En allant au restaurant à coté de la piscine, nous pensions pouvoir parler avec quelqu’un pour les activités du lendemain mais les personnes sur place ne géraient que la restauration. Nous avons été un peu déçu aussi de la cuisine qui était vendue au départ comme exceptionnelle alors que des restaurants des environs étaient bien meilleurs. Lors de notre séjour, il y avait de grands groupes plutôt bouillants et prenant beaucoup de place, nous avons eu du mal à avoir une table extérieure pour pouvoir dîner ( dans la partie logement à cote des hamacs). Le site web disaient qu’il y avait un âne que nous avons cherché longtemps et nous l’avons jamais trouvé . Pas de salle de sport ou du moins on ne l’a pas trouvée. On était livré à nous même finalement et nous en savions pas vraiment où nous avions le droit d’aller ou de ne pas aller . Le fait qu’il y ait deux entités est perturbant car on dirait qu’elles ne sont pas liées l’une à l’autre . Nous avons déjà expérimenté d’autres agriturismes où le cadre étaient à chaque fois mieux défini.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    8

  • Familie bräunlich (Germany)

  • July 2023

    “Wundervoller agritourismo”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Tolle Umgebung, sehr gutes Frühstück mit selbstgemachtem Kuchen

    Keine

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    8.7

  • Soren (Denmark)

  • July 2023

    “Very good holiday. True farm holiday with relaxed vibe. Nice surroundings and a super nice crossfit gym with all equipment that we used. Would definitely book again”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Authentic farm stay. Crossfit gym Horse back riding lessons Excellent food also at restaurant at Volpi

    At breakfast you had to come early as we experienced two times coming to breakfast at 9:00 that there was not a lot of food left and they didn't top up. When we came 8.30 as some of the first people it was really nice though

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    9.4

  • Sophie (Ireland)

  • June 2023

    “A relaxing stay”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Lovely recently renovated loft apartments. Cleverly designed with everything we needed. Comfortable and clean. Peaceful farm with delicious breakfast and pool to cool off

    Only that you can’t walk into the local town. But it’s a short drive

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.7

  • T.H. (France)

  • October 2021

    “Séjour parfait pour nous, et le petit déjeuner est excellent!”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Site, personnel, petit déjeuner, trilocale spacieuse, ambiance familiale

    /

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    9

  • Familie Schillinger (Germany)

  • August 2021

    “Wunderschöne Unterkunft mit Kindern”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Sauberer Pool Schöne, klimatisierte Zimmer Leckeres Frühstück Nettes Personal, sehr kinderfreundlich

    Internetverbindung mittelmäßig Für kleine Kinder etwas weiter Weg zum Pool

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    9.7

  • Angelo (Italy)

  • August 2021

    “Vacanza top”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Tutto corrisponde con quello indicato sul sito, posto incantevole e relax assoluto

    Nulla da segnalare

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    9.3

  • AnneLoïse (France)

  • July 2021

    “Super séjour”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Très bel établissement idéalement situé à proximité du lac de garde. La propriété est très belle et très bien entretenue, le personnel très gentil. Très bon restaurant et petit déjeuner copieux et varié. Plein d’animaux pour les enfants. Je recommande +++

    Tout était bien.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    9.7

  • Sina and Shane from Switzerland

  • October 2020

    “We stayed there for 2 nights with 2 children (age 8 &9) and it was very comfortable, and we felt very welcome. Kids played happily outside with the animals and games in front of the house. We got a very warm welcome and organized 3 horse riding ”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Friendly staff, clean room, relax atmosphere, beautiful surrounding, organic food and home-made food!! Cute animals, loved the horse riding and the beautiful surrounding of the horse stable.

    -

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    9.6

  • patricia et philippe (France)

  • August 2020

    “propriétaire toujours à notre écoute”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    les petits déjeuners sont succulents

    aucun point négatif

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.3

(13)
9.2

October 2023

“Kort til nærmeste by, restaurant i 'baghaven' dejlige omgivelser”

J
June van Denmark

August 2023

“Posto molto carino in mezzo alla natura, personale molto gentile”

S
Silvia c. van Italy

July 2023

“It was as expected. Very good holidays”

M
Marie-Ange van France

July 2023

“Chambre confortable avec air conditionné Calme Vaste domaine Petit déjeuner très sympa avec possibilité d’avoir des œufs préparé spécialement pour soi ( choix de la cuisson)”

I
IM van Belgium

July 2023

“Tolle Umgebung, sehr gutes Frühstück mit selbstgemachtem Kuchen”

F
Familie bräunlich van Germany

July 2023

“Authentic farm stay. Crossfit gym Horse back riding lessons Excellent food also at restaurant at Volpi”

S
Soren van Denmark

June 2023

“Lovely recently renovated loft apartments. Cleverly designed with everything we needed. Comfortable and clean. Peaceful farm with delicious breakfast and pool to cool off”

S
Sophie van Ireland

October 2021

“Site, personnel, petit déjeuner, trilocale spacieuse, ambiance familiale”

T
T.H. van France

August 2021

“Sauberer Pool Schöne, klimatisierte Zimmer Leckeres Frühstück Nettes Personal, sehr kinderfreundlich”

F
Familie Schillinger van Germany

August 2021

“Tutto corrisponde con quello indicato sul sito, posto incantevole e relax assoluto”

A
Angelo van Italy