Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Ragusa in Sicilia, Modica


7 Beoordelingen Accommodatie

Onmiddellijke boeking
  • 9.8

    beoordelingen, globale score

  • 9.7

    Match beschrijving

  • 10

    Comfort / Wellness

  • 9.7

    Waar voor je geld

  • 9.7

    Schoonmaak

  • 9.7

    Infrastructuur diensten

  • 10

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (3)
Ouder stel (4)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Kevin & Marina (Australia)

  • June 2019

    “Beautiful Stay in a Unique Part of Sicily”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Beautifully restored farm house with comfy rooms and great hosts. Luca was great with suggestions for the local the area and the meal we had there was fantastic.

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    10

  • Anonymous (Australia)

  • June 2018

    “A wonderful, relaxing break in a fascinating part of Sicily”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Great hospitality from owner and her son

    Breakfast was good but could do with a bit more variety

    We used it as a base to explore the many surrounding attractions. There was plants to occupy us for a week.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonym (Germany)

  • June 2018

    “”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • CULTUREEL

    9.4

  • Fabrice Quemener de Saint Martin de Fontenay (France)

  • October 2017

    “Un Accueil serein dans un paysage édénique.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    L’Accueil discret mais présent, chaleureux et naturel.

    Il devrait y en avoir quelques uns. Mais je ne les trouve pas.

    Calme. Cadre lumineux. Accueil sémillant. Je dois ajouter que l'Equipe, le site,les Echanges avec "Agriturismo.net" sont efficaces, de haute tenue informative.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ANDERS

    10

  • Frederic DEROCHE de ternay (France)

  • October 2017

    “A découvrir”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    accueil très sympathique dans une belle propriété . petit déjeuner fait maison.

    fait partie des 2 meilleurs gîtes visités lors de notre voyage de 2 semaines en Sicile

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    9.4

  • Thompson Charles from Chapel Hill (United States)

  • October 2016

    “Lovely setting, accommodations, and hosts like friends.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Giuseppina's charm, conversation and dinners, and Luca's great breakfasts.

    Not one negative to be found!

    Enjoy The long and winding road to the place along the fascinating Gorge with its caves. And pay attention to Hosts' directions.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    10

  • Singh Baljinder from London (Great Britain (UK))

  • September 2016

    “A piece of Sicilian Paradise”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Beuatiful rustic accomodation in the heart of the countryside with a beautiful sea view and relaxing environs. The food, the embience and the hosts are all so excellent. Recommend this to all!

    Nil!

    Enjoy dinner in the vening; Giuseppina is an amazing cook and caters to all ditery requirements

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    10

(7)
9.8

June 2019

“Beautifully restored farm house with comfy rooms and great hosts. Luca was great with suggestions for the local the area and the meal we had there was fantastic.”

K
Kevin & Marina van Australia

June 2018

“Great hospitality from owner and her son”

A
Anonymous van Australia

October 2017

“L’Accueil discret mais présent, chaleureux et naturel.”

F
Fabrice Quemener de Saint Martin de Fontenay van France

October 2017

“accueil très sympathique dans une belle propriété . petit déjeuner fait maison.”

F
Frederic DEROCHE de ternay van France

October 2016

“Giuseppina's charm, conversation and dinners, and Luca's great breakfasts.”

T
Thompson Charles from Chapel Hill van United States

September 2016

“Beuatiful rustic accomodation in the heart of the countryside with a beautiful sea view and relaxing environs. The food, the embience and the hosts are all so excellent. Recommend this to all!”

S
Singh Baljinder from London van Great Britain (UK)