Details of guests reviews: Casa Vacanze in de buurt Siena in Toscana, Montepulciano


28 - Vakantiehuis

24 Beoordelingen Accommodatie

Onmiddellijke boeking
  • 8.6

    beoordelingen, globale score

  • 8

    Match beschrijving

  • 8.3

    Comfort / Wellness

  • 8.9

    Waar voor je geld

  • 8.9

    Schoonmaak

  • 8.9

    Infrastructuur diensten

  • 9.4

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (5)
Jong gezin (4)
Groep mensen (6)
Ouder stel (2)
Gezin met oudere kinderen (6)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Anonyme (France)

  • August 2014

    “15 jours agréables dans maison bien située”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    cadre, piscine dans 1ère maison. localisation

    Piscine moulin, moustiquaires défaillantes.

    Moulin : mettre des moustiquaires au niveau des terrasses et non des fenêtes donnant sur la terrasse, comme le font les quebecois

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ECOTOERISME

    9

  • Anonyme (France)

  • September 2013

    “”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    8.4

  • Anonyme (France)

  • July 2013

    “”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • Anonymous (Netherlands)

  • July 2013

    “”

    6.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    6.3

  • Anonyme (France)

  • May 2013

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • San Juan Lou (Puerto Rico)

  • April 2013

    “Great time friendly people”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Olympia was very accommodating and tried to make us feel at home in her families 200 year old villa.

    A little off the main road (10min)but worth it.

    This is a family farm not a huge operation but they try to make you feel comfortable.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • CULTUREEL

    9.3

  • Spratt family, Australia

  • July 2012

    “Family friendly , wonderfully relaxing stay.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    The helpful, friendly nature of the hosts and their family, the beautiful surroundings, the great produce olive oil, wine, the plethora of activities in the surrounding area

    Nil

    Beautiful local restaurants to try and gorgeous country roads to travel.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • CULTUREEL

    10

  • claus hansen fra Virum (Denmark)

  • July 2012

    “Fantastisk imødekommende service og total afslapning. Facinerende historisk autentisk atmosfære.”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    Rigtig god service. Stor venlighed og omgivelser med stor plads og udfoldesmuligheder. Meget smukt sted med udsigt over de Toscanske bakker og små-byer. Sjovt at være tæt på familien der driver stedet på forbilledig vis.

    Kan anbefales på det varmeste, Sjovt at være tæt på familien der driver stedet på forbilledig vis, med så stor gæstfrihed og velvillighed overfor deres gæster.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    9.1

  • Marie (Italy)

  • June 2012

    “Très beau gîte dans un site paradisiaque”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Accueil sympatique, belle demeure, piscine avec magnifique panorama, très calme.

    nous avons pris le petit déjeuner en plus. Il était délicieux avec des patisseries et du pain faits maison, mais notre chambre disposant d'une petite cuisine, nous aurions pu aussi l'économiser.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    10

  • chauchefoin claudine de menthon st bernard (France)

  • April 2012

    “Donnez à votre opinion un titre qui résume en quelques mots vos vacances à 'Montepulciano 311'. Exemple: Proprétaires très courtois! ou Cadre exceptionnel! ou Déception totale :très belle vue ”

    8.6 Lees hier de complete beoordeling

    Décrivez rapidement les éléments ou services qui vous ont fait bonne impression : maison située sur une colline avec une vue magnifique depuis le jardin ou l'on a pris nos petits déjeuners ; délicieux gateaux préparés par Isabella la discrète et charmante propriétaire ; chambres spacieuses avec jolie décoration . Beaucoup de calme, et de chants d'oiseaux (merci aux 2 rossignols !)

    Décrivez rapidement les éléments ou services qui vous ont fait mauvaise impression douche un peu étroite , appartement un peu sombre et frais s'il ne fait pas beau ( très agreable en été );

    Donnez un conseil sur quelque chose que vous avez vu ou fait pendant vos vacances à 'Montepulciano 311'. Exemple: Ne manquez pas l'assortiment d'amuse-bouche cuisinés par grand-mère Rita, ou n'hésitez pas à vous faire indiquer par le propriétaires des promenades hors des sentiers battus pour une expérience cyclotouristique inoubliable. bonne situation pour aller à Sienne par des routes magnifiques ; nous sommes aussi allés à Assise et Perouze, superbes!!MONTEPULCIANO est une très jolie ville , à 1/4 d'heure de voiture .

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    8.6

  • Anonymous (United States)

  • September 2011

    “Olimpia and Lorenzo were wonderful. We enjoyed watching a real farm at work as we are farmers ourselves. We also loved seeing their children at play. We relaxed by the pool, ate great food at Olimpia's recommendation and enjoyed their wine! ”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    We loved the rural setting.

    If you showered the wrong time of day the hot water was a little short, but that was a minor thing.

    The location is great if you want to see several walled cities and if you love the country.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • LEONARD Eric de INGRE (France)

  • August 2011

    “”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.3

  • Famille de Nantes (France)

  • August 2011

    “Propriété et très agréable, acceuil discret mais chaleureux des propriétaires. Situation au coeur de la Toscane”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Gentillesse des propriétaires, Cadre reposant Très belle piscine Blanchisserie

    Eclairage extérieur pour dîner dehors

    Rester plusieurs jours sur place pour apprecier le cadre. Je recommande l'huile d'olive de la propriété

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    9

  • Danielle from Canada

  • July 2011

    “Views were as spectacular as the pictures showed. Great location to visit many walled cities.”

    7.9 Lees hier de complete beoordeling

    Nice area to go for a quiet walk. Short drive to many smaller walled cities.

    Did not see the owners much so we weren't as familiar with the farm and where we could walk, what was produced locally.

    The town of Chiusi was wonderful. Not commercial but with a couple of very good small restaurants. Not to be overlooked from the larger towns that receive more publicity.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ETEN EN WIJN

    7.9

  • Anonimo (Italy)

  • July 2011

    “Make sure you know where you are staying/ Fate attenzione a capire bene in che parte della tenuta starete.”

    6.1 Lees hier de complete beoordeling

    La tenuta e' in una posizione magnifica sia geograficamente che come vista. The agriturismo is in a magnificent position, close to beautiful little towns and with breathtaking views.

    Quando ho prenotato ho chiesto espressamente se ci fosse internet e una piscina e la risposta e' stata si c'e; internet nelle parti comuni. Porti il computer o un cellulare. Peccato che la padrona si sia "dimenticata" di dire che le parti comuni erano a piu' di 10 minuti di macchina da dove stavamo noi. In pratica la tenuta e' composta da diverse fattorie, villa, stalle etc...e l'unica parte con piscina e internet e' nella villa padronale. I asked for internet and a swimming pool and the owner told me there would be a connection and a swimming pool in the communal area, failing to mention it was more than 10 min by car away from where I was staying. There are several houses in the land, but only the main villa has those amentities. Make sure you understand where you are staying.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    MIDDELMATIG

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Gualtiere – app- la Spiga . Dear Mrs, As I told you, in our emails, I suggest you the Spiga apartment because it was the ideal place to relax and stay for a couple, with no noise of children and privacy. And it’s the ideal place for people how want

    6.1

  • Gualberto from Belo Horizonte (Brazil)

  • April 2011

    “Wonderfull ”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Very beautiful place

    Everything was perfect

    Remenber to ask owner about everything you need

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar thank you we hope to have you again.. everything you suggest is now done . best regards

    8.3

  • BARCELONA (Spain)

  • August 2010

    “RELAJANTE”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    LA PROPIETARIA FUE CORRECTA Y AMABLE CON NOSOTRAS, LA LIMPIEZA DE LA CASA Y LA DECORACION ES PRECIOSA. POR LA NOCHE PUEDES DORMIR TRANQUILAMENTE YA QUE NO SE OYE NINGUN RUIDO. ESPERAMOS PODER VOLVER EN INVIERNO Y USAR ESA FANTASTICA CHIMENEA.

    EL CAMINO DE ACCESO, PERO EL GPS LO LOCALIZO RAPIDAMENTE.

    LO MEJOR ES IR DE PUEBLO A PUEBLO DISFRUTANDO DE ESE PAISAJE DE VI

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Pölcz Károly (Hungary)

  • August 2010

    “Nagyon kedves tulajdonos, gyönyörű táj, remel borok, és ételek, igazán szép nyralás”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    azonnali segítőkészség a tulajdonos részéről, óriási szabad tér, medence, és focipálya, csodálatos városok a közelben

    5 személynek kicsit szűkös szállás

    Látogassatok meg minél több várost a környéken, Firenzébe inkább vonattal menjetek, múzeumjegyeket előre goglaljatok időpontra interneten

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar thank you very much. we were really pleased to have you in our structure. next time maybe we will give you also another bedroom + bathroom ( Tino + Giara or twin bed room in Villa) , so you will have more space .

    9.3

  • Joan M. Hernandez de (Spain)

  • July 2009

    “Guardamos un excelente recuerdo de nuestras vacaciones en la Toscana. Tres razones: 1. Amabilidad de la gente en todas partes. 2. Belleza del entorno 'la Toscana' 3.Increible patrimonio histórico y cultural. Se puede pedir más?”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Los propietarios fueron muy atentos y amables con nosotros en todo momento. El paisaje del lugar es magnífico.

    En las casas que están en el campo hay algunos insectos.

    Escoge la casa que está en el campo. Es muy tranquila y el paisaje estupendo.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Siamo una struttura immersa nella natura in un luogo incontaminato, dove diamo pochi pestici e diserbanti. Inoltre in campagna ci sono gli insetti specialmente d'estate. Benchè gli appartamenti abbiamo le zanzariere, gli insetti possono entrare dalla

    8.4

  • Altro (Romania)

  • July 2009

    “relaxing holliday”

    7.8 Lees hier de complete beoordeling

    quiet,swimming pool,verdure, verdure of the trees, the owner

    a room without wardrobe

    taste the wine!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    MIDDELMATIG

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar L'armadio era nell'altra camera.

    7.8

  • muñoz de (Mexico)

  • May 2009

    “cercano a pueblos extraordinarios”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    muy bien ubicado, los dueños muy educados y amables

    visitar san giminiano

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ETEN EN WIJN

    9.6

  • LUIGI SOLA da GENOVA (Italy)

  • August 2007

    “proprietaria gentile ma sfuggente”

    4.6 Lees hier de complete beoordeling

    bella villa padronale-Gualtiera- ma appartamento non come era descritto da Voi

    ultimi 2 gg. di vacanza le abbiamo passati da soli perche' la proprietaria è andata a Roma

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    MIDDELMATIG

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    MIDDELMATIG

    Infrastructuur diensten

    MIDDELMATIG

    Eigenaar / personeel

    MIDDELMATIG

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar L'appartamento era descritto bene. Le Strutture sono diverse: Villa con Fattoria , dove abbiamo camere e due/ tre appartamenti. Lì dove risiediamo noi proprietari/collaboratori e siamo sempre a disposizione dei clienti. Inoltre ci sono le strutture la Gualtiera e il Mulino. Il Mulino è una struttura indipendente ed i clienti possono contattarci per problemi o richieste via telefono o venendo alla Villa/ reception. La Gualtiera è una struttura dove mia suocera risiede durante l'estate per brevi lunghi periodi e dove affitta due appartamenti indipendente mente dalla sua presenza .Qualora il cliente abbia delle richieste può farle a Lei , oppure a noi presso la Villa. Noi non ci siamo mai mossi dalla Villa. Alcuni clienti vogliono la presenza del proprietario sempre , altri vogliono essere lasciati in pace. vi prego di consigliarci nelle email le vostre preferenze e cercheremo di accontentarvi.

    4.6

  • Anonimo (Italy)

  • June 2007

    “”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    8.4

  • Altro (Italy)

  • April 2006

    “”

    7.8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    7.8

(24)
8.6

August 2014

“cadre, piscine dans 1ère maison. localisation”

A
Anonyme van France

April 2013

“Olympia was very accommodating and tried to make us feel at home in her families 200 year old villa.”

S
San Juan Lou van Puerto Rico

July 2012

“The helpful, friendly nature of the hosts and their family, the beautiful surroundings, the great produce olive oil, wine, the plethora of activities in the surrounding area”

S
Spratt family, Australia van

July 2012

“Rigtig god service. Stor venlighed og omgivelser med stor plads og udfoldesmuligheder. Meget smukt sted med udsigt over de Toscanske bakker og små-byer. Sjovt at være tæt på familien der driver stedet på forbilledig vis.”

c
claus hansen fra Virum (Denmark) van

June 2012

“Accueil sympatique, belle demeure, piscine avec magnifique panorama, très calme. ”

M
Marie van Italy

April 2012

“Décrivez rapidement les éléments ou services qui vous ont fait bonne impression : maison située sur une colline avec une vue magnifique depuis le jardin ou l'on a pris nos petits déjeuners ; délicieux gateaux préparés par Isabella la discrète et charmante propriétaire ; chambres spacieuses avec jolie décoration . Beaucoup de calme, et de chants d'oiseaux (merci aux 2 rossignols !)”

c
chauchefoin claudine de menthon st bernard (France) van

September 2011

“We loved the rural setting. ”

A
Anonymous van United States

August 2011

“Gentillesse des propriétaires, Cadre reposant Très belle piscine Blanchisserie”

F
Famille de Nantes van France

April 2011

“Very beautiful place”

G
Gualberto from Belo Horizonte (Brazil) van

August 2010

“LA PROPIETARIA FUE CORRECTA Y AMABLE CON NOSOTRAS, LA LIMPIEZA DE LA CASA Y LA DECORACION ES PRECIOSA. POR LA NOCHE PUEDES DORMIR TRANQUILAMENTE YA QUE NO SE OYE NINGUN RUIDO. ESPERAMOS PODER VOLVER EN INVIERNO Y USAR ESA FANTASTICA CHIMENEA.”

B
BARCELONA van Spain