Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Siena in Toscana, Montepulciano


Hoeve-appartement
Onmiddellijke Boeking
  31 Aantal Bedden

7 Beoordelingen Accommodatie

9.5

Average review score

  • 9.7
    Match beschrijving
  • 9.4
    Comfort / Wellness
  • 9.1
    Waar voor je geld
  • 10
    Schoonmaak
  • 9.4
    Infrastructuur diensten
  • 9.4
    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (3)
Gezin met oudere kinderen (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • AV (Austria)

  • July 2023

    “Perfektno”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Vse

    Nič

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    10

  • Mukesh Khitani (United Arab Emirates)

  • May 2023

    “Holiday in May 2023”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    - Excellent hosts Marianna and Fredrico were so helpful even dropped us to the nearest train station - Were helpful in finding us activities to do - Fredrico is an excellent chef - Marianna is so resourceful and helped print our train tickets also! - Had a mini wine tasting late at night for us

    Nothing really have already suggested them to so many people they are so warm and helpful

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.4

  • Penny Shelby (United States)

  • May 2023

    “Super charming farm. Staff was lovely and the food was amazing. Best dinner we had during our 9 day stay in Italy! Would love to come back for longer!!”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Incredible food, amazing staff, charming environment , fabulous location

    Beds could have been more comfortable…were a bit too soft but otherwise fine

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.6

  • Nicolas et Julien (France)

  • May 2023

    “Une belle adresse à la décoration très traditionnelle au cœur de la campagne toscane.”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Établissement situé au cœur des Vignes à quelques kilomètres de Montepulciano. L’appartement est propre, grand, fonctionnel et bien équipé. Le petit-déjeuner est copieux avec des plats préparés à la demande pour plus de fraîcheur (œufs, pancakes,…).

    Accueil cordial. Le rapport qualité/prix n’est pas totalement au rendez-vous pour le dîner qui est cher. La chambre de notre appartement est située juste au dessus des cuisines du restaurant ce qui vaut des nuisances sonores assez importantes dès 07h00 le matin.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Dera Julien, thank you for your feedback and for your stay. All the Best Marianna and Staff

    8

  • Kristiina (Finland)

  • October 2022

    “Perfect stay”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Wonderful room, great restaurant and the service as a whole

    Would liked to have stayed longer

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Dear Kristiina, thank you for your feedback.. Hope to se you again in the future. We wish you all the best Marianna and Staff

    10

  • G simone (Spain)

  • April 2022

    “Infraestructura inmejorable Atención personal excelente”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Un lugar magico dentro del valle de Orcia , unas instalaciones excelentes y una atencion personal inmejorable. Muy muy recomendable

    Ningun aspecto negativo

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Dear Giuseppe, many thanks for your feedback, Hope to see you again in the future. we wish you all the Best.. Marianna and all staff

    10

  • Iris (Netherlands)

  • October 2020

    “We had a wonderful stay. The staff was really friendly and made us feel like home. A special thanks to super host Karen who took the time to help us planning our activities. Thank you!”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Taking the time to help us planning our activities. Really welcoming.

    The wifi disconnected a few times per day

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN

    9.6

(7)
9.5

July 2023

“Vse”

A
AV van Austria

May 2023

“- Excellent hosts Marianna and Fredrico were so helpful even dropped us to the nearest train station - Were helpful in finding us activities to do - Fredrico is an excellent chef - Marianna is so resourceful and helped print our train tickets also! - Had a mini wine tasting late at night for us”

M
Mukesh Khitani van United Arab Emirates

May 2023

“Incredible food, amazing staff, charming environment , fabulous location”

P
Penny Shelby van United States

May 2023

“Établissement situé au cœur des Vignes à quelques kilomètres de Montepulciano. L’appartement est propre, grand, fonctionnel et bien équipé. Le petit-déjeuner est copieux avec des plats préparés à la demande pour plus de fraîcheur (œufs, pancakes,…).”

N
Nicolas et Julien van France

October 2022

“Wonderful room, great restaurant and the service as a whole ”

K
Kristiina van Finland

April 2022

“Un lugar magico dentro del valle de Orcia , unas instalaciones excelentes y una atencion personal inmejorable. Muy muy recomendable”

G
G simone van Spain

October 2020

“Taking the time to help us planning our activities. Really welcoming.”

I
Iris van Netherlands