Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Siena in Toscana, Murlo


Hoeve-appartement
Onmiddellijke boeking
37 - Hoeve-appartement

17 Beoordelingen Accommodatie

Onmiddellijke boeking
  • 8.8

    beoordelingen, globale score

  • 8.7

    Match beschrijving

  • 8.8

    Comfort / Wellness

  • 9.1

    Waar voor je geld

  • 9.2

    Schoonmaak

  • 8.7

    Infrastructuur diensten

  • 8.2

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (3)
Jong gezin (5)
Groep mensen (2)
Ouder stel (4)
Gezin met oudere kinderen (3)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Javier (Spain)

  • September 2019

    “Graet location: quiet and beautiful villa”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Cleaning, swimmingpool, owners, breakfast...

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    9.4

  • Croteaux (France)

  • July 2019

    “Superbe”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Perfect habitation,breakfast is amaZing !! rnThé room extra Clean and big..

    Restaurants 10 min de route minimum

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    9.6

  • Gal (Israel)

  • August 2018

    “ We expect to get some basic stuff at the apartment like milk, water, salt, oil and etc..”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8

  • Mireillisere (France)

  • May 2017

    “Une parenthese de detente dans un havre de paix”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Un petit appartement spacieux'bien equipe et tres propre.un coin tranquille loin de toute circulation.la piscine agréable et la prestation petit déjeuner appréciable le jour du depart.Propriétaire sympathique et discret

    Aucun :toutefois le chemin d'accès peut être compliqué en cas de grosses pluies. L'activité agricole ne semble pas presente

    Idéalement situé pour visiter Sienne' San geminnano mais voiture indispensable.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    8

  • Jean-Francois MAERTEN de Ch�teau-Ville-Vieille (France)

  • April 2017

    “”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • Valérie-Anne (France)

  • October 2016

    “Agréable séjour dans cet agriturisme”

    8.6 Lees hier de complete beoordeling

    Propriété très agréable pour la détente et le sport (terrain de foot, babyfoot, table de ping pong, bibliothèque). Un appartement très propre, fonctionnel et avec du cachet : belle hauteur sous plafond, beau carrelage, spacieux avec ses deux chambres séparées...

    Disuation par le propriétaire d'utiliser le chauffage (au gaz donc "trop cher" d'après lui) ; heureusement qu'il n'a pas fait trop froid ! Lave-vaisselle hors service : grosse, grosse déception !! (appartement n°4 ; 1er étage pour 4 personnes)

    Eviter la saison hivernale pour y séjourner.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Merci pour votre commentaire. Je me suis peut-etre mal exprimé concernant le chauffage, pourtant je souhaitais tout simplement vous donner mon avis. Malheureusement ce genre de chauffage est assez cher, raison par laquelle je préfère que tous les lo

    8.6

  • Anonym (Germany)

  • September 2015

    “Sehr freundlicher Eigentümer, tolle Umgebung mit tollem Ausblick.liebevoll eingerichtete Wohnung, es fehlt aber eine gemütliche Lampe in der Wohnküche.Ich hätte mir auch einen Tisch vor die Couch gewünscht, damit man dort z.B. ein Glas abstellen kan”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    8.4

  • Caroline Canada Québec

  • September 2015

    “Like in my dreams ! ”

    9.2 Lees hier de complete beoordeling

    the place was clean Inside and out, quiet and confortable and beautiful . centre of Toscany, good location.

    In the kitchen there is nothing included not even the dish soap. No paper towel or tissu, no sugar or coffe. no oïl salt & peper, so you have to buy it all to the store, closest 15 minutes drive.

    Be prepared and get small quantity of th basics foods. Bring soap for the washing machine.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ETEN EN WIJN

    9.2

  • Massa Massimo da serra ricco (Italy)

  • June 2014

    “Vacanza stupenda, personale fantastico, la consiglio”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Tutto come da aspettative, personale cordialissimo, struttura pulita ...

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonymous (United States)

  • November 2013

    “Country side vacation”

    7.3 Lees hier de complete beoordeling

    Great location. Helpful owner knowledgeable about the area. Huge apartment. Great hot water.

    Kitchen didn't have even basic supplies, No heat so it was fairly cold. Internet worked but not well enough to skype. Owner forgot to tell us about bridge wash out that had happened the week before and was on the way to the place. Poor signage for finding the place.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • CULTUREEL

    7.3

  • Névtelen (Hungary)

  • June 2013

    “”

    8.8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    MIDDELMATIG

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    8.8

  • veronica (Italy)

  • August 2012

    “meraviglioso e molto organizzato”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    tutti conforti disponibili anche le bike per una passeggiata nel bosco

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • Fred (Netherlands)

  • August 2012

    “”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Very elegant and well-preserved agriturismo with a nice and relaxed atmosphere. Well located: 15 minutes from supermarket, 30 minutes from Siena, 1 hour from Florence.

    Not all that many. Internet inside the apartment would have been nice. Not a lot of privacy outside the apartment

    Don't miss the Brunello.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    9

  • avner bar lev from rehovot (Israel)

  • October 2011

    “”

    9.2 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    9.2

  • Anonym (Germany)

  • September 2011

    “Entspannung pur!”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    sauber,wunderschönes Anwesen, ruhige Umgebung, viel Freizeitmöglichkeiten wie Fussballplatz, Tischtennisplatte und Fahrräder, Pool ist sauber und groß- Bälle incl.

    Wildschweine auf dem Anwesen- wurden beim Grillen von einem Wildschwein überrascht, Hund konnte nicht mehr frei laufen

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    8.3

  • Agnieszka Rewilak z Krakow (Poland)

  • September 2009

    “Sielsko-anielsko”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Cisza, spokój, można się prawdziwie wyciszyć i zrelaksować. Kwatera wyposażona bardzo dobrze. W kuchni nie brak niczego. Piękny widok. Basen dobrze utrzymany. Poza wycieczkami samochodem można pojeździć po okolicy na rowerze.

    troszkę daleko od miasteczka - spacer na winko na nogach odpada ;)

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • Stephanie Lieggi from Santa Cruz (United States)

  • May 2007

    “Stay at Murlo in 2007”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    We remember our time there very fondly and wish we had stayed more than the week decided on. It was a great location (albeit impossible to find without a GPS) and very relaxing. Nice pool and nice accommodations

    Having access to a GPS was fery useful in this area and particularly when trying to find this place. The nearest restaurant (whose name escapes me at the moment) was amazing!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9

(17)
8.8

September 2019

“Cleaning, swimmingpool, owners, breakfast...”

J
Javier van Spain

July 2019

“Perfect habitation,breakfast is amaZing !! rnThé room extra Clean and big..”

C
Croteaux van France

May 2017

“Un petit appartement spacieux'bien equipe et tres propre.un coin tranquille loin de toute circulation.la piscine agréable et la prestation petit déjeuner appréciable le jour du depart.Propriétaire sympathique et discret”

M
Mireillisere van France

October 2016

“Propriété très agréable pour la détente et le sport (terrain de foot, babyfoot, table de ping pong, bibliothèque). Un appartement très propre, fonctionnel et avec du cachet : belle hauteur sous plafond, beau carrelage, spacieux avec ses deux chambres séparées...”

V
Valérie-Anne van France

September 2015

“the place was clean Inside and out, quiet and confortable and beautiful . centre of Toscany, good location. ”

C
Caroline Canada Québec van

June 2014

“Tutto come da aspettative, personale cordialissimo, struttura pulita ...”

M
Massa Massimo da serra ricco (Italy) van

August 2012

“tutti conforti disponibili anche le bike per una passeggiata nel bosco”

v
veronica van Italy

August 2012

“Very elegant and well-preserved agriturismo with a nice and relaxed atmosphere. Well located: 15 minutes from supermarket, 30 minutes from Siena, 1 hour from Florence. ”

F
Fred van Netherlands

September 2011

“sauber,wunderschönes Anwesen, ruhige Umgebung, viel Freizeitmöglichkeiten wie Fussballplatz, Tischtennisplatte und Fahrräder, Pool ist sauber und groß- Bälle incl.”

A
Anonym van Germany

September 2009

“Cisza, spokój, można się prawdziwie wyciszyć i zrelaksować. Kwatera wyposażona bardzo dobrze. W kuchni nie brak niczego. Piękny widok. Basen dobrze utrzymany. Poza wycieczkami samochodem można pojeździć po okolicy na rowerze.”

A
Agnieszka Rewilak z Krakow (Poland) van