Details of guests reviews: Appartamento in de buurt Terni in Umbria, Parrano

  • Check-in
  • Check-out
  • X
  • 2 Volwassenen
    0 Kinderen

  • beoordelingen, globale score

    9.3

  • 9.1

    Match online beschrijving

  • 9.2

    Comfort / Wellness

  • 9.1

    Waar voor je geld

  • 9.7

    Schoonmaak

  • 9.1

    Infrastructuur diensten

  • 9.4

    Eigenaar / personeel

  • Terni, Parrano
  • 16 Aantal bedden
  • 100€ Min dag - 700€ Min week
  • Engels sprekend Italiaans sprekend
  • Type: Appartement

Hotel classificatie

  • Typische producten

  • Biologische producten

  • Boerderij met dieren

13 Beoordelingen Accommodatie

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Selecteer een type toerist
Jong stel (1)
Jong gezin (3)
Groep mensen (2)
Ouder stel (6)
Gezin met oudere kinderen (1)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Krapp JoAnn from Farmingdale () van United States

  • September 2016

    “Incredible surroundings”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    The apartment was well furnished and we could relax and enjoy the premises

    The description needs to be specific about the use of a car to reach it. We had to rent a car and, because the cook was sick, we had to drive those tortuous roads to find restaurants and often got lost in the dark.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Anders

    8

  • VALERIE RAMUS de PARIS () van France

  • August 2016

    “Excellent stay: great comfort and easy access to many touristic places!”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    very comfortable flat fantastic swimming pool warmful welcome by the owners easy access to many touristic places

    none!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Ontspannend

    9.7

  • Antoine Loué de boulogne billancourt () van France

  • August 2016

    “Accueil très chaleureux. Cadre splendide, très calme.”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    La discrétion des propriétaires et les autres personnes qui passé leurs vacances.

    Dommage que le restaurant n'était pas "ouverte" tlj.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ontspannend

    9.3

  • didier miallier de Clermont Ferrand () van France

  • July 2016

    “Bon compromis entre lieu de détente et point de départ pour visiter la région”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Belle situation, beau point de vue. Site très calme. Installations bien entretenues et accueillantes. Personnel très professionnel.

    Quelques petits manques mineurs dans l'équipement ménager (cuisine notamment).

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ecotoerisme

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar

    9.4

  • claire durand de pontault combault (France) van

  • August 2015

    “Ne cherchez pas ailleurs !”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    appartement confortable et décoré avec goût + terrasse privative. Grand et magnifique jardin. Piscine avec vue sur le montagnes. Calme absolu. Excellents diners aux chandelles sur la terrasse du restaurant. Accueil chaleureux des propriétaires.

    vraiment aucun

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Uitstekend

    Type reiziger / vakantie

    • Groep mensen
    • Cultureel

    10

  • Joel Bauduin de Liege (Belgium) van

  • August 2015

    “Satisfaction garantie, notre séjour correspondait à nos attentes”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Propriétaires très aimable et disponible.

    Le chemin de terre entre la route et le complexe est très rudimentaire, peut être amélioré.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Onvoldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Groep mensen
    • Gezond

    9.3

  • Anonyme van France

  • August 2015

    “”

    9.2 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Cultureel

    9.2

  • bradley joel from Twickenham (United Kingdom) van

  • July 2015

    “Marvellous hostesses in a fantastic location. Loved it.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    We found love here. There are certain places that have love - the Owners / hostesses are fantastic - they really want you to be happy, really want you to enjoy your time but they are discreet and very relaxed. Really couldn't have been happier here.

    We booked late so the larger apartments weren't available... Though we were comfortable a little more space would have helped.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Ontspannend

    10

  • Altro van Norway

  • June 2015

    “Beautiful place! Lovely hosts!”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Beautiful place and lovely surroundings. Very nice pool, both for adults and kids. The hosts were very helpful and friendly. The small nearby village was very charming!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Anders

    10

  • Mike from Perth, Australia van

  • June 2015

    “Excellent fun stay in wonderfrul green surroundings made all the more special by the gracious hosts!”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Location is perfect. Get a feeling of really being away from it all. Enjoyed excellent cooking and conversation of the the hosts with dinner each night.

    none

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ontspannend

    10

  • Anonyme van Switzerland

  • June 2015

    “Impression mitigée ”

    7.8 Lees hier de complete beoordeling

    Propriétaires charmantes. Appartement meublé et décoré avec beaucoup de goût.

    Il manque une salle de séjour dans cet appartement. Les propriétaires ont deux chiens qui ont abboyé chaque nuits = nous avons mal dormi et nous ne pourrions conseiller cet agritourisme à aucun de nos amis.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel

    7.8

  • Bernes Ann from Smiths Falls (Canada) van

  • May 2015

    “Exceeded all possible expectations! Made us wonder why an Italian would EVER leave Italy!”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    This area is breathtaking and the views from Orvieto 243 (Il Poggiolo) also. The weather was perfect and everything green and fresh. Our hostesses charming, helpful and with a fair command of English which gave us a nice rest. Our "suite?" was cha

    Breakfast is apparently what typical Italian families eat but isn't what a North American would expect. If you need something other than toast or cereal let them know, it is clearly their goal to please you!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Uitstekend

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Cultureel

    10

  • Anonymous van United Kingdom

  • September 2009

    “Lovely apartment in beautiful countryside -we had a great time ”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Jong stel
    • Ontspannend

    7.7