Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Firenze in Toscana, Rignano sull'Arno


39 - Hoeve-appartement

12 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.4

    beoordelingen, globale score

  • 8.8

    Match beschrijving

  • 8.5

    Comfort / Wellness

  • 7.7

    Waar voor je geld

  • 8.8

    Schoonmaak

  • 7.8

    Infrastructuur diensten

  • 8.5

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong gezin (5)
Groep mensen (2)
Gezin met oudere kinderen (4)

Beoordelingen Gebruikers -

  • FALCON OLIVER de (Spain)

  • September 2018

    “”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • GEZOND

    7.4

  • Driscoll Celine from (United Kingdom)

  • June 2018

    “”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8

  • BrigitteB (France)

  • August 2016

    “Rapport qualité / prix peu favorable. Nous avons payé beaucoup moins cher à Venise en plein mois d'aout dans un appartement derrière la Fenice donc au coeur de Venise et l'appartement était plus grand (une chambre de plus). Difficile à comprendre pou”

    6.4 Lees hier de complete beoordeling

    Trés calme. Logement assez bien équipé. Propre. Cadre très agréable et soigné. Personnel attentionné et sympathique.

    Lit trop dur. Piscine non chauffée. Inacceptable au vu du tarif. Cher si on considère qu'il faut 20mn pour atteindre Florence sans êtr au coeur du Chianti.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    MIDDELMATIG

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    6.4

  • Marilyn Hughes de Villefranche sur mer (France)

  • April 2016

    “Sejour magnifique, dans un domaine très beau, et appartement très bien decoré et confortable”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Accueil à la hauteur du bon vin dégusté

    La literie du canapé lit serait à changer

    Accueil panier super

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.6

  • Anonymous (Europe)

  • August 2014

    “Quiet and beautiful :-)”

    7.8 Lees hier de complete beoordeling

    Beautiful place : buildings, gardens and view, better than expected ! We spent a week in Fienile, the house is perfect to relax.

    Swimming pool is a little cold.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    MIDDELMATIG

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    7.8

  • Eric from FRANCE (France)

  • August 2014

    “Environnement exceptionnel et emplacement idéal pour visiter Florence et la Toscane”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Qualité des logements, propreté, cadre, position géographique. Accueil. Piscine.

    Un peu cher mais rien de choquant par rapport à la proximité de Florence et la qualité du logement

    Très pratique quand on arrive le premier soir et que le frigo et vide, 2 pizzeria à moins de 3 km : 100 Palmi et Nuovo Ranch. On a testé les 2, délicieux et pas très cher. Sinon, l'emplacement de San Donato est idéal pour visiter Florence par demi journées. Si vous restez 1 semaine ou plus, Sienne et Pise sont incontournables aussi, et à 1H max de san Donato.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ECOTOERISME

    9.4

  • Anonyme (France)

  • July 2012

    “Séjour très agréable et cadre idyllique ”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Très agréable propriété au milieu des oliviers. Logement très spacieux. Piscine très agréable. Position idéale pour visiter la Toscane au calme.

    Aucun !

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    9.7

  • Anonymous (United States)

  • September 2009

    “Comfort and beauty”

    8.6 Lees hier de complete beoordeling

    Grounds were attractive and quiet; the apartment was larger than it appeared online, well appointed, and mostly comfortable. The management was very helpful. Credit-card booking was available.

    Apartment interior was dark in daytime due to very small windows; the bed's mattress sagged a bit (time to replace it!).

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    8.6

  • Hans Hoving van Ter Apel (Netherlands)

  • July 2008

    “hemels plekje”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Betoverend landgoed, uitstekende wijnen, een leuk zwembad, smaakvol ingerichte huizen, op korte afstand van Florence.Dorp en winkels dichtbij. Goede ontvangst. Rondleiding door wijnkelders en proverij is een must.

    geen

    Ideaal voor een combinatie stad-platteland, voor de verwende liefhebber.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9

  • van de Bruinhorst van Arnhem (Netherlands)

  • May 2008

    “Mooie accomodatie op grot landgoed op schitterende locatie in het Toscaanse land. Florense op korte afstand en ook prima met openbaar vervoer (bus) te bereiken. ”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Locatie, authentieke en goed uitgeruste accomodaties en de centrale ligging. Eigen wijnen en olijfolie van het landgoed

    Klein zwembad dat enigzins afgelegen ligt.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • CULTUREEL

    8.3

  • Altro (United Kingdom)

  • August 2007

    “beautiful”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ROMANTISCH

    8

  • Pieter Tobing (Indonesia)

  • October 2006

    “My family and I liked the place.”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Room/Villa where we stayed was spacious, very clean and well maintained. The surrounding area was beautiful, excellent for easy walk.88 The location is not far from the city, so if you need supply of anything it's only a short drive away. Wine was excellent and the owner was nice.

    TV programmes were limited. No internet connection available at that time.

    The main structure (castle) looked interesting from outside. However, it was not opened for visitor(s) to have a look inside.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.3