Details of guests reviews: Casa Vacanze in de buurt Siena in Toscana, San Gimignano


San Gimignano 2250 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

7 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.4

    beoordelingen, globale score

  • 9.7

    Match beschrijving

  • 9.4

    Comfort / Wellness

  • 8.6

    Waar voor je geld

  • 9.4

    Schoonmaak

  • 9.1

    Infrastructuur diensten

  • 10

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (2)
Gezin met oudere kinderen (3)
Jong gezin (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Stéphane/ Belgique (Belgium)

  • September 2021

    “Séjour très agréable et reposant”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Les propriétaires sont charmants, accueillants et très attentifs au bien-être de leurs hôtes. L’endroit est superbe, le dîner avec vue sur la nature Toscane est magique. La cuisine est savoureuse et authentique, la carte des vins et les conseils assortis offrent un excellent rapport qualité/prix... La proximité de San Gimignano et la situation centrale par rapport aux villes touristiques de la région en font une top destination À refaire!

    La voiture doit passer au car-wash après le séjour car le chemin d’accès est très poussiéreux...

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Chers Sabrina et Stephane, il a eté un plaisir de vous connaitre et vous avoir pour votre séjour en Toscana. Nous sommes heureux que vous ayez apprécié, désolé pour la voiture mais après un été aussi sec les routes sont un peu poussiéreuses. Nous vous souhaitons des belles choses pour tout !!!! Toute la famille

    9.7

  • Rubén (Spain)

  • July 2019

    “”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    8.4

  • Bernd (Germany)

  • April 2019

    “Family Travel”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Great hospitality of the owner-family, very good kitchen.

    -

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Thank you so much. We hope you have a nice reminding of your stay. We also hope to welcome you again. All the best, Simona and family

    9.4

  • Delphine BERNARD de (France)

  • April 2018

    “Cadre exceptionnel et propriétaires adorables”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Propriété magnifique, très propre et très bien entretenue Propriétaires adorables, qui mettent à l'aise Cadre exceptionnel Petits déjeuners très bons et face aux vignes : superbe Dîners excellents et très bon rapport qualité prix (à la carte pour les enfants) avec vue sur la vallée et aux chandelles

    Aucun

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Manfred (Germany)

  • June 2017

    “Owners were very friendly and gave lots of advice and suggestions for whatever topic we asked them”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    You should not miss the cooking class!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    10

  • Altro (Canada)

  • July 2013

    “Bella Toscana!”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    The owners are super friendly -welcomed us warmly and very helpful, wonderfully renovated spacious apartment within this place, unique spiral stone staircase to our bedroom, amazing views of vineyards, excellent swimming pool to enjoy after touring. Molto bene!!

    It is 2km off the paved road but it was nice to return to the serenity of the countryside after busy day touring.

    If you enjoy cooking you must take the cooking course with Chef Patrizia - it was fun, informative - enjoy an afternoon meal afterwards overlooking the Tuscan countryside!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  We want to thank you so much for taking your time to write such nice words about our villa and family. It is important for us to know that you have had a beautiful vacation here, it is the same for us, we have enjoyed your company, friendship and courtesy. We wish you all the best and hope to meet you again in the future. Sincerely, San Gimignano 2250

    10

  • Riboulleau Philippe de lans en vercors (France)

  • August 2010

    “”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ETEN EN WIJN

    8.4

(7)
9.4

September 2021

“Les propriétaires sont charmants, accueillants et très attentifs au bien-être de leurs hôtes. L’endroit est superbe, le dîner avec vue sur la nature Toscane est magique. La cuisine est savoureuse et authentique, la carte des vins et les conseils assortis offrent un excellent rapport qualité/prix... La proximité de San Gimignano et la situation centrale par rapport aux villes touristiques de la région en font une top destination À refaire!”

S
Stéphane/ Belgique van Belgium

April 2019

“Great hospitality of the owner-family, very good kitchen.”

B
Bernd van Germany

April 2018

“Propriété magnifique, très propre et très bien entretenue Propriétaires adorables, qui mettent à l'aise Cadre exceptionnel Petits déjeuners très bons et face aux vignes : superbe Dîners excellents et très bon rapport qualité prix (à la carte pour les enfants) avec vue sur la vallée et aux chandelles”

D
Delphine BERNARD de van France

June 2017

“You should not miss the cooking class! ”

M
Manfred van Germany

July 2013

“The owners are super friendly -welcomed us warmly and very helpful, wonderfully renovated spacious apartment within this place, unique spiral stone staircase to our bedroom, amazing views of vineyards, excellent swimming pool to enjoy after touring. Molto bene!!”

A
Altro van Canada