Details of guests reviews: Villa in de buurt Rovigo in Veneto, San martino di venezze


San Martino di Venezze 110 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

9 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.1

    beoordelingen, globale score

  • 9.1

    Match beschrijving

  • 9.3

    Comfort / Wellness

  • 8.9

    Waar voor je geld

  • 9.1

    Schoonmaak

  • 9.1

    Infrastructuur diensten

  • 8.9

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (3)
Gezin met oudere kinderen (4)
Jong gezin (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Anonymous (Netherlands)

  • June 2013

    “”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ANDERS

    7.7

  • Stefan Wolff aus München (Germany)

  • August 2012

    “Sehr schöne, gepflegte Anlage, sehr schöner Aufenthalt. ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Die Anlage, Pool, Haus mit allem Drum und dran waren sehr schön und habe allen gefallen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

    Die küchenutensilien hätten etwas sauberer sein können, aber nix dramatisches.

    Ricardo hat uns geholfen eine tolle Reitstunde für unsere 7 jährigen Mädels zu buchen.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonyme (France)

  • August 2012

    “Un séjour merveilleux dans un écrin de verdure. La dolce vita...Nos enfants ont adoré, ils y ont fait plein de rencontres.”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    L'appartement était tout simplement superbe, très bien équipé, très bien conçu. La terrasse sous un immense parasol , du mobilier de qualité, un barbecue , à l'abri des regards. Parfait pour nos repas. En réservant , on peut prendre un repas excellent avec de bons produits. Le service est adorable. La propriété est très bien située, proximité de Venise, Padoue et rovigo est une ville bien sympa.

    Presque rien ne nous a déplus, un peu trop de monde à la piscine (qui est de bonne taille mais jamais assez à certaines heures).

    Aller à Venise en bateau depuis le port de Fusina tout est prévu pour se garer et la route jusque là est très jolie. Le bateau nous dépose derrière la douane de mer, c'est vraiment parfait. Visiter l'église octogonale de Rovigo. Réserver les billets d'avance pour visiter la chapelle des Scrovegni à Padoue sans hésiter à demander à Ricardo, il parle plusieurs langues et est très sympatique.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • Elisabeth and Bengt from Sweden

  • September 2011

    “The owners were very kind and helpful”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    A place for relaxing and good food

    No negative aspects

    To the owners: We should have appreciated if someone had told us something about the menue, e.g. the kind of meat, vegetables and dessert.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    9

  • Miller Family (United Kingdom)

  • August 2011

    “San Martino di Venezze 110”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Great facilities, well equipped, excellent location. Close to Venice, Verona and Lake Garda.

    None.

    Checkout Pizza restaurant called Vesuvio in Rovigo. Also, pizzaria on main road from villa towards Adria. There are also two small supermarkets in San Martino just off the main square (turn right before the main square) that are not sign posted. To get to Venice, take the ferry from Fusina (make sure your sat nav is updated as there is a new road to Venice and you need to turn off this towards Fusina).

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    10

  • Anders Understrup fra Køge (Denmark)

  • July 2011

    “Fantastiske omgivelser - total afslapning.”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Omgivelserne er perfekte til afslapning, man føler næsten tiden står helt stille i siestaen

    Lederen og ejeren af stedet virkede ikke specielt glad og var overhovedet ikke snaksagelig med sine gæster. Køkkenpersonalet er til gengæld helt vilde med børn.

    Rigtig god tre retters italiensk middag hver aften og lækker pool. Godt udgangspunkt på dagsture til Venedig.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.3

  • Gloria from Wisconsin, U.S.l (United States)

  • October 2010

    “Italy in October”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    The facility was quaint and very comfortable and made us feel as if we were really in Italy.

    The kitchen area could have been better equipped.

    Keep up the good work! We are very glad that we chose to stay at your facility.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • Family from England (United Kingdom)

  • August 2010

    “Home cooked food and relaxing atmosphere in converted old buildings”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    We loved the food usually based on produce from the estate. The buildings are tastefully and attractively restored and retain their character. We stayed for more than a week and enjoyed mixing with people from various other European coutries in the dining room and round the pool. Lovely grounds,but would benefit from seats placed in the gardens apart from the area around the pool and the terrace for those who might wish to sit and read. We enjoyed being able to use the cycles at the hotel.

    At times the pool was busy and whilst it was fine for us as a family with children, those seeking total isolation might be a little disappointed

    Easy to reach Venice and Padua for a day trip. The owner was very helpful in making bookings for us. Sample the cooking of the hotel- the half board option is good value.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ECOTOERISME

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar THank you so much, we look forward to welcoming you next year. Maria and C.

    8.3

  • MARILENA (Italy)

  • June 2009

    “WEEK END INDIMENTICABILE PER NOI E LA COPPIA DI NOSTRI AMICI!”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    IL PERSONALE IN CUCINA VERAMENTE DISPONIBILE VERSO LA MIA AMICA INTOLLERANTE AL GLUTINE. LE GIOVANI CUOCHE OLTRE AD ESSERE SIMPATICHE SONO ANCHE OTTIME CUOCHE!LA PROPRIETARIA UNA SIGNORA MOLTO CORDIALE.

    NESSUN COMMENTO

    Località incantevole per un week end romantico, immerso nel verde e nella tranquillità. Camere confortevoli e spaziose nel contesto di un castello finemente ristrutturato, mantenendo intatta la magia.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Grazie, tornate a trovarci Maria Giustiniani

    9.7

(9)
9.1

August 2012

“Die Anlage, Pool, Haus mit allem Drum und dran waren sehr schön und habe allen gefallen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.”

S
Stefan Wolff aus München (Germany) van

August 2012

“L'appartement était tout simplement superbe, très bien équipé, très bien conçu. La terrasse sous un immense parasol , du mobilier de qualité, un barbecue , à l'abri des regards. Parfait pour nos repas. En réservant , on peut prendre un repas excellent avec de bons produits. Le service est adorable. La propriété est très bien située, proximité de Venise, Padoue et rovigo est une ville bien sympa.”

A
Anonyme van France

September 2011

“A place for relaxing and good food ”

E
Elisabeth and Bengt from Sweden van

August 2011

“Great facilities, well equipped, excellent location. Close to Venice, Verona and Lake Garda.”

M
Miller Family van United Kingdom

July 2011

“Omgivelserne er perfekte til afslapning, man føler næsten tiden står helt stille i siestaen ”

A
Anders Understrup fra Køge (Denmark) van

October 2010

“The facility was quaint and very comfortable and made us feel as if we were really in Italy. ”

G
Gloria from Wisconsin, U.S.l van United States

August 2010

“We loved the food usually based on produce from the estate. The buildings are tastefully and attractively restored and retain their character. We stayed for more than a week and enjoyed mixing with people from various other European coutries in the dining room and round the pool. Lovely grounds,but would benefit from seats placed in the gardens apart from the area around the pool and the terrace for those who might wish to sit and read. We enjoyed being able to use the cycles at the hotel.”

Family from England van United Kingdom

June 2009

“IL PERSONALE IN CUCINA VERAMENTE DISPONIBILE VERSO LA MIA AMICA INTOLLERANTE AL GLUTINE. LE GIOVANI CUOCHE OLTRE AD ESSERE SIMPATICHE SONO ANCHE OTTIME CUOCHE!LA PROPRIETARIA UNA SIGNORA MOLTO CORDIALE. ”

M
MARILENA van Italy