Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Brindisi in Puglia, San vito dei normanni


San Vito dei Normanni 4234 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

7 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.8

    beoordelingen, globale score

  • 9.7

    Match beschrijving

  • 10

    Comfort / Wellness

  • 9.4

    Waar voor je geld

  • 10

    Schoonmaak

  • 9.7

    Infrastructuur diensten

  • 10

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (7)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Descles (France)

  • July 2020

    “Super destination”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Calme

    Accès

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.4

  • fanny calimez (France)

  • August 2019

    “Owners were very helpful and very nice”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    wonderful breakfast , very comfortable bedroom , and very nice place

    connection internet was capricious

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    10

  • MAINGUY FRANCK (France)

  • July 2019

    “Séjour très agréable, l'ensemble de l'équipe très a l'écoute, Calme, reposant, très propre, cadre idyllique....Nous reviendrons sûrement!!!!!”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Voir LIGNE précédente

    Rien A reprocher

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.7

  • Anonymous (Netherlands)

  • October 2018

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    10

  • Yves-Jean Dupuis de Bonsecours (France)

  • August 2014

    “Un site exceptionnel et très reposant. La qualité de l'accueil, la grande disponibilité de toute l'équipe, les conseils éclairés fournis pendant tout le séjour, les savoureux petits-déjeuners maison, les jus de fruits frais, un lieu idéal pour un séj”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Tout est parfait et qu'elle joie d'avoir une excellente climatisation dans sa chambre quand dehors il fait plus de 40 degrés pendant plusieurs jours.

    Aucun point négatif relevé pendant le séjour.

    N'hésitez pas à demander conseils aux responsables, ils sont toujours judicieux et permettent de passer des vacances agréables et documentées.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    9.7

  • Mme D. B (France)

  • August 2014

    “Lieu et accueil enchanteurs”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Site privilégié pour des vacances reposantes mais aussi culturelles et gourmandes. Les propriétaires sont charmantes et disponibles, le personnel souriant et aux petits soins.

    Les propriétaires vous conseilleront si vous souhaitez visiter des caves...

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    10

  • Christina Conte from Seattle (United States)

  • May 2014

    “We felt like we were part of the family.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Maria Teresa and her family treated us like their own relatives. They tended to our every need. the suite was beautiful! the farm was authentic and romantic. the daily breakfast was a feast and the dinners we had were excellent.

    Be sure and ask Maria Teresa to set up a tour at the winery in Manduria. And ask her advice about the best towns to visit to see the trull.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    10

(7)
9.8

July 2020

“Calme”

D
Descles van France

August 2019

“wonderful breakfast , very comfortable bedroom , and very nice place”

f
fanny calimez van France

July 2019

“Voir LIGNE précédente”

M
MAINGUY FRANCK van France

August 2014

“Tout est parfait et qu'elle joie d'avoir une excellente climatisation dans sa chambre quand dehors il fait plus de 40 degrés pendant plusieurs jours.”

Y
Yves-Jean Dupuis de Bonsecours (France) van

August 2014

“Site privilégié pour des vacances reposantes mais aussi culturelles et gourmandes. Les propriétaires sont charmantes et disponibles, le personnel souriant et aux petits soins.”

M
Mme D. B van France

May 2014

“Maria Teresa and her family treated us like their own relatives. They tended to our every need. the suite was beautiful! the farm was authentic and romantic. the daily breakfast was a feast and the dinners we had were excellent.”

C
Christina Conte from Seattle van United States