Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Brindisi in Puglia, San Vito dei Normanni


16 Beoordelingen Accommodatie

9.8

Average review score

  • 9.8
    Match beschrijving
  • 10
    Comfort / Wellness
  • 9.4
    Waar voor je geld
  • 9.9
    Schoonmaak
  • 9.4
    Infrastructuur diensten
  • 10
    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (2)
Gezin met oudere kinderen (3)
Ouder stel (10)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Marine Léonard (France)

  • August 2023

    “Excellent séjour en famille”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Propreté, entretien, calme, petit déjeuner, disponibilité et adaptabilité du personnel. Lieu chaleureux

    Connexion internet moyenne Pas de restauration possible sur place le soir

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.4

  • Karl leneutre (France)

  • August 2023

    “Un petit coin de paradis”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Personnel aux petits soins Endroit très calme et reposant Super petit déjeuner

    La pression de la douche

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    10

  • Wanda (France)

  • July 2023

    “Un très bon choix, idéal pour découvrir toute cette région”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Endroit calme Appartement très spacieux et agréable Literie de bonne qualité Petit-déjeuner excellent Piscine agréable

    Connection Wi-fi de mauvaise qualité

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.7

  • Antonella C. (Germany)

  • May 2023

    “Wunderbarer Ort für Urlaub in Apulien”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Die Masseria ist inmitten der Natur wunderschön ruhig gelegen. Ein tolles Anwesen mit großzügigen sehr sauberen Zimmern, leckeres Frühstück und sehr aufmerksames herzliches Personal. Obwohl wir mit unserem Kleinkind abends nicht das nahe gelegene Restaurant besuchen konnten, konnten wir jeden Tag das ausgezeichnete Menü bestellen und es wurde uns in das Appartement gebracht. So konnten wir die wunderbaren regionalen Speisen genießen. Dafür ein Extra-Dankeschön an Marilena und ihr Team. Unserem Sohn hat am besten der Brunnen mit den Fischen gefallen und die Pferdekoppel. So waren Eltern und Kind glücklich. Die Lage der Masseria eignet sich außerdem für herrliche Ausflüge in das Itriatal und die absolut sehenswerten Städtchen.

    Keine

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    10

  • Ally (United Kingdom)

  • May 2023

    “Fantastic welcome from charming hosts”

    8.8 Lees hier de complete beoordeling

    We had a wonderful stay at both ends of our holiday in Puglia. The pool area is absolutely delightful and we were very well looked after. Our host recommended that we should eat in the evening at another Masseria owned by her brother. She even drove us there to show us the way. On both evenings we had the most amazing meals.

    Nothing negative to say!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    8.8

  • Jj (France)

  • August 2022

    “Séjour fantastique dans un cadre merveilleux avec des hôtes très sympathiques et attentionnés.”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    La propriété est magnifique et les hôtes aux petits soins

    Un peu de bruit le matin car notre chambre donnait sur la salle du petit déjeuner

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    9.7

  • Claire (France)

  • July 2022

    “Excellent séjour”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Cadre magnifique

    Rien à dire

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.7

  • Pascal et Sébastien (France)

  • June 2022

    “Magnifique et inoubliable pour un environnement aux couleurs et aux de la Dolce vita”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    La décoration raffinée, l'accueil chaleureux et un domaine tout simplement magnifique

    Aucun

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    10

  • Cindy Dalessandro (United States)

  • September 2021

    “A perfect stay for us”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    We loved every aspect of our stay! The staff was wonderful and accommodating! The grounds were beautiful and the breakfast was by far the best we have had!! We didn’t want to leave! So relaxing!

    A few too many flies, but they even helped to take care of that at breakfast. They were great!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    10

  • Descles (France)

  • July 2020

    “Super destination”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Calme

    Accès

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.4

  • fanny calimez (France)

  • August 2019

    “Owners were very helpful and very nice”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    wonderful breakfast , very comfortable bedroom , and very nice place

    connection internet was capricious

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    10

  • MAINGUY FRANCK (France)

  • July 2019

    “Séjour très agréable, l'ensemble de l'équipe très a l'écoute, Calme, reposant, très propre, cadre idyllique....Nous reviendrons sûrement!!!!!”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Voir LIGNE précédente

    Rien A reprocher

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.7

  • Anonymous (Netherlands)

  • October 2018

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    10

  • Yves-Jean Dupuis de Bonsecours (France)

  • August 2014

    “Un site exceptionnel et très reposant. La qualité de l'accueil, la grande disponibilité de toute l'équipe, les conseils éclairés fournis pendant tout le séjour, les savoureux petits-déjeuners maison, les jus de fruits frais, un lieu idéal pour un séj”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Tout est parfait et qu'elle joie d'avoir une excellente climatisation dans sa chambre quand dehors il fait plus de 40 degrés pendant plusieurs jours.

    Aucun point négatif relevé pendant le séjour.

    N'hésitez pas à demander conseils aux responsables, ils sont toujours judicieux et permettent de passer des vacances agréables et documentées.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    9.7

  • Mme D. B (France)

  • August 2014

    “Lieu et accueil enchanteurs”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Site privilégié pour des vacances reposantes mais aussi culturelles et gourmandes. Les propriétaires sont charmantes et disponibles, le personnel souriant et aux petits soins.

    Les propriétaires vous conseilleront si vous souhaitez visiter des caves...

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    10

  • Christina Conte from Seattle (United States)

  • May 2014

    “We felt like we were part of the family.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Maria Teresa and her family treated us like their own relatives. They tended to our every need. the suite was beautiful! the farm was authentic and romantic. the daily breakfast was a feast and the dinners we had were excellent.

    Be sure and ask Maria Teresa to set up a tour at the winery in Manduria. And ask her advice about the best towns to visit to see the trull.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    10

(16)
9.8

August 2023

“Propreté, entretien, calme, petit déjeuner, disponibilité et adaptabilité du personnel. Lieu chaleureux”

M
Marine Léonard van France

August 2023

“Personnel aux petits soins Endroit très calme et reposant Super petit déjeuner”

K
Karl leneutre van France

July 2023

“Endroit calme Appartement très spacieux et agréable Literie de bonne qualité Petit-déjeuner excellent Piscine agréable”

W
Wanda van France

May 2023

“Die Masseria ist inmitten der Natur wunderschön ruhig gelegen. Ein tolles Anwesen mit großzügigen sehr sauberen Zimmern, leckeres Frühstück und sehr aufmerksames herzliches Personal. Obwohl wir mit unserem Kleinkind abends nicht das nahe gelegene Restaurant besuchen konnten, konnten wir jeden Tag das ausgezeichnete Menü bestellen und es wurde uns in das Appartement gebracht. So konnten wir die wunderbaren regionalen Speisen genießen. Dafür ein Extra-Dankeschön an Marilena und ihr Team. Unserem Sohn hat am besten der Brunnen mit den Fischen gefallen und die Pferdekoppel. So waren Eltern und Kind glücklich. Die Lage der Masseria eignet sich außerdem für herrliche Ausflüge in das Itriatal und die absolut sehenswerten Städtchen.”

A
Antonella C. van Germany

May 2023

“We had a wonderful stay at both ends of our holiday in Puglia. The pool area is absolutely delightful and we were very well looked after. Our host recommended that we should eat in the evening at another Masseria owned by her brother. She even drove us there to show us the way. On both evenings we had the most amazing meals.”

A
Ally van United Kingdom

August 2022

“La propriété est magnifique et les hôtes aux petits soins”

J
Jj van France

July 2022

“Cadre magnifique”

C
Claire van France

June 2022

“La décoration raffinée, l'accueil chaleureux et un domaine tout simplement magnifique”

P
Pascal et Sébastien van France

September 2021

“We loved every aspect of our stay! The staff was wonderful and accommodating! The grounds were beautiful and the breakfast was by far the best we have had!! We didn’t want to leave! So relaxing!”

C
Cindy Dalessandro van United States

July 2020

“Calme”

D
Descles van France