Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Agrigento in Sicilia, Sciacca


8 Beoordelingen Accommodatie

Onmiddellijke boeking
  • 9.1

    beoordelingen, globale score

  • 8.8

    Match beschrijving

  • 8.8

    Comfort / Wellness

  • 8.8

    Waar voor je geld

  • 9.5

    Schoonmaak

  • 9

    Infrastructuur diensten

  • 9.5

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (5)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Stéphane (Switzerland)

  • July 2019

    “N-A”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    N-A

    Poor wifi

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    8

  • Morgan Mark from Hemet (United States)

  • June 2017

    “Wonderful Agriturismo in Sciacca”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    The location was lovely and full of orchards, perfect for relaxing, swimming, and enjoying southwest Sicily.

    The owners were caring and treated us like family. The food was bountiful and consisted of very traditional Sicilian fresh seafood and pasta dishes. The owner even guided our family to the local beach.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ROMANTISCH

    10

  • Helene Fillet de Clamart (France)

  • August 2016

    “Agréable demeure et propriétaires charmants”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    ancienne ferme au milieu des champs, emplacement bien situé pour visiter de nombreux sites intéressants, accueil très chaleureux des propriétaires

    Nous avons beaucoup apprécié l'accueil extrêmement généreux du signor Giuseppe et la délicieuse cuisine de la signora Isabela aidée de son fils, inutile de chercher un restaurant ailleurs!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ANDERS

    8.4

  • Jean Claude Forneris de CHELLES (France)

  • June 2016

    “Très bon accueil .Nourriture excellente ”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    9.3

  • Anonyme (France)

  • June 2013

    “Très calme.”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Belle piscine; Accueil agréable. Très calme

    Un peu éloigné de la villela plus proche. Petit déjeuner trop "continental".

    Pas très facile à trouver.se faire expliquer comment on y arrive.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    8

  • Carlson Roger from napa (United States)

  • April 2013

    “Great spot. A little hard to find. Food was superb. We had both our dinners and they were exclt. The croissants were heavenly”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ETEN EN WIJN

    10

  • Anonyme (France)

  • July 2011

    “Accueil excellent, déception chambre”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Accueil très cordial Repas (le soir) bons Présence frigidaire dans la chambre

    Chambre calme mais sombre, sous les toits: espace habitable trop étroit

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • VRIJGEZELLEN
    • CULTUREEL

    9.3

  • Patrizia Sarri da Lisse (Netherlands)

  • August 2008

    “Relax e cultura.”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Piacevoli ore di relax a bordo piscina, in compagnia di un libro.

    Ottima struttura per una vacanza che coniuga cultura e riposo. Buona posizione che permette di raggiungere comodamente i siti archeologici vicini (Agrigento, Selinunte ecc.). Camere confortevoli, buona cucina, bellissima piscina e proprietari molto disponibili.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.4

(8)
9.1

July 2019

“N-A”

S
Stéphane van Switzerland

June 2017

“The location was lovely and full of orchards, perfect for relaxing, swimming, and enjoying southwest Sicily.”

M
Morgan Mark from Hemet van United States

August 2016

“ancienne ferme au milieu des champs, emplacement bien situé pour visiter de nombreux sites intéressants, accueil très chaleureux des propriétaires”

H
Helene Fillet de Clamart van France

June 2013

“Belle piscine; Accueil agréable. Très calme”

A
Anonyme van France

July 2011

“Accueil très cordial Repas (le soir) bons Présence frigidaire dans la chambre”

A
Anonyme van France

August 2008

“Piacevoli ore di relax a bordo piscina, in compagnia di un libro.”

P
Patrizia Sarri da Lisse (Netherlands) van