Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Pisa in Toscana, Volterra


Volterra 4626 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

22 Beoordelingen Accommodatie

  • 9

    beoordelingen, globale score

  • 9

    Match beschrijving

  • 8.7

    Comfort / Wellness

  • 8.7

    Waar voor je geld

  • 8.9

    Schoonmaak

  • 8.7

    Infrastructuur diensten

  • 9.7

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (9)
Jong gezin (6)
Vrijgezellen (2)
Gezin met oudere kinderen (4)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Leo (France)

  • July 2020

    “Appartement confortable, très belle vue, personnel sympathique”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Superbe piscine, possibilité de déguster les fromages de la ferme

    Pas d'élément négatif

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.6

  • Silvia - Belgium

  • July 2020

    “Beautiful countryside holiday.”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    Great breakfast with natural/bio products, very nice pool, close to Voltera - beautiful Tuscan village.

    Poor internet connection, no TV in the room.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    7.4

  • Tess (Belgium)

  • July 2020

    “IT was a little piece of heaven!”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    - supermooie omgeving - rustig - supervriendelijke en gastvrije eigenaar en personeel, je voelt je er meteen thuis - heel lekker vers en zelfgemaakt eten hmmmm Wij gaan zeker nog eens terug!! Xxx Tess

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Goedemorgen, wij danken u voor uw geweldige recensie! We wachten op je als je de mogelijkheid hebt om terug te keren op vakantie in Toscane Tot ziens Serena

    9.6

  • Gabriele Bazzotti (Italy)

  • October 2019

    “Only 1 night standing”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    The viewrnThe elasticity in the check-in timernThe breakfast

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    9.1

  • h (United States)

  • July 2019

    “Owners and setting wonderful - admin staff difficult”

    8.1 Lees hier de complete beoordeling

    beautiful setting, animmals to see for kids, relaxed atmosphere, rnvery nice owner , nice art work rnmost of the time quiet rnperfect place to go if they are not hosting a big group

    - front staff very unpleasant - didn't respond when wedding went on till 2am like a disco, wanted to overcharge us for a cancellation we had an email confirmation for, and for a fan that we did not breakrnrnif the farm is hosting a group - individual travelers come secondrn(ie disco music till 2am, grounds covered in alcohol bottles in am, no outdoor seating at dinner, not enough food for breakfast)rn

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    8.1

  • Lesley (Canada)

  • May 2019

    “Beautiful spot, terrific food.”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    The food and the room were lovely.

    We wanted to stay longer. Also, couldn't figure out how to make the hot water work. But cold showers are refreshing?!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    9.7

  • Anonyme (France)

  • September 2018

    “Endroit superbe, très bon moment ”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Le fromage de brebis est très bon et le petit déjeuner à la hauteur

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • GEZOND

    9

  • Guillaume de Toulouse (France)

  • September 2018

    “Attendez vous à de l'authentique! Pas un palace mais une vraie ferme et un repas de qualité préparé avec soin. Idéal pour retrouver le contact avec la nature”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Cuisine authentique , fait maison et bio (organic)

    Très proche de VOlterra

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ECOTOERISME

    9.6

  • Anonyme (France)

  • August 2018

    “Excellent sejour”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    Chambre qui ressemble parfaitement à la description, très bon accueil, la piscine et les hamacs sont des coins parfaits pour se reposer après les visites des villages alentours, tout le personnel ainsi que les propriétaires sont très gentils

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • VRIJGEZELLEN
    • ETEN EN WIJN

    9.1

  • Marie Cauneau de (France)

  • August 2018

    “Un très chouette endroit dans des infrastructures qui mériteraient rajeunissements et améliorations pour les locataires !”

    6.4 Lees hier de complete beoordeling

    Le cadre nature - la tranquillité - la piscine et sa vue exceptionnelle - la terrasse pour les repas

    Un logement bien trop léger et simple - peu de vaisselle - pas de climatisation

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ECOTOERISME

    6.4

  • Micek Marian z (Slovak Republic)

  • August 2018

    “Spoznávanie Toskánska”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Krásne prostredie, výhľad na Volterra (obzvlášť pri východe slnka), krásny východ aj západ slnka. Pekný bazén. Viacero sedení vonku - na jednom sme pili rannú kávu a sledovali východ slnka, na druhom sme večer pili víno a sledovali západ.

    Susedia v izbe nad nami, ktorých deti mali potrebu naháňať sa po izbe medzi 24:00-02:00, búchať so stoličkami a pod. Vybavenie izby - v kúpeľni chýbali háčiky na uteráky, slabšie vybavenie kuchyne, na dverách by bolo vhodné umiestniť sieťky proti hmyzu aby sa dalo vetrať a pod. Muchy, komáre - ale to je vidiek

    Pozor, ak je nejaké mesto vzdialené 20 km, cesta autom bude vzdialená 40 km a trvať bude takmer hodinu! Na spoznávanie krás toskánska je vhodnejšie iné obdobie ako stred leta. Florencia pri 38 stC nebola žiadna sranda

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ANDERS

    8.7

  • Youcef S (France)

  • July 2018

    “Wonderful place and people”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Wonderful view of Toscan mountains from the swiping pool, beautiful farm with old stones, very good restaurant, very kind staff, no rules hence no stress (feel like in our own farm), organic sheep’s cheese made in the farm and olive oil.

    The secondary road to reach the farm (>1 km) could be better :) Thanks for everything! We are back home with wonderful souvenirs ! Ciao

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ECOTOERISME

    9.4

  • Andreas (United States)

  • July 2018

    “Completely wonderful, relaxing, amazing food”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Overall scenery, friendly and welcoming staff, incredible food, cute donkey

    None!!

    What a gorgeous setting! Everyone who worked there was so kind. I'd definitely recommend getting the half-board, it was a great value and the food (especially the cheeses) and drink were amazing. The whole place was exactly as advertised, a wonderful place to relax, go for a walk, eat, and go on day trips to neighboring towns.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    10

  • Agnès Wargnies (Belgium)

  • July 2018

    “Magnifique Havre de paix, de verdure, de détente. Un petit paradis, dans la simplicité et la sympathie. ”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Vous êtes encadrés et servis si vous le souhaitez, ou laissés libres de vivre à votre rythme et selon vos envies.

    La situation géographique permet de découvrir des sites connus ou moins connus, de sillonner une région sublime.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • VRIJGEZELLEN
    • ECOTOERISME

    9.7

  • Anónimo (Spain)

  • July 2018

    “No me quería ir de allí!”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Todo estupendo, teníamos la suite, un sueño de paisaje, tranquilidad...

    Habían moscas y mosquitos en la habitación que molestaban durante la noche, las ventanas tenían mosquitera... pero no sé si cuando limpiaron la habitación la dejaron abierta...

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    10

  • Anonymous (Sweden)

  • July 2018

    “Great place to stay!”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Great food, nice swimmingpool, funny animals and tasty cheese!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • Anonimen (Slovenia)

  • July 2018

    “Lovely stay”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Stunning location, beautiful scenery, wonderful swimming pool

    Few brushes of paint would do good to the furniture.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • Julie (France)

  • August 2017

    “Agritourisme perdu au milieu de la toscane”

    8.6 Lees hier de complete beoordeling

    la piscine, le calme, le petit déjeuner, la climatisation

    la literie, equipement cuisine

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ECOTOERISME

    8.6

  • Spek Dirk from Alphen aan den Rijn (Netherlands)

  • August 2017

    “Beautiful place to stay in the heart of Toscane”

    8.1 Lees hier de complete beoordeling

    Lovely owners en staff, the view spectecular, great restaurant, excellent food and cheese!Great room. And off course the donkey Horatio.He was really cute. Great swimming pool.

    nothing negative,

    The entry road (the last 800 meter) is off road(gravel).My advice maybe will be that the road could use an upgrade

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    8.1

  • Anonyme (France)

  • July 2017

    “cadre exceptionnel, service agréable et confortable, propriétaire amical”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    espace du logement, le restaurant goûteux et économique, le personnel chaleureux

    aucuns

    Prévoir de l'antimoustic

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9.1

  • Kim for Amsterdam (Netherlands)

  • July 2017

    “Best vacation in a long time!”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    The restaurant was far above our expectations. Great quality for an even better price. Also very nice people. The place was nicely quiet, always just a few people around the swimming pool. It was a relaxed atmosphere.

    The only thing we can come up with are the mosquitoes.. But that was probably because the people before us left the doors open. There were insect screens, but they were already inside our room..

    Volterra is an amazing old city/village only 6km away.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    9.3

  • Daniela (Germany)

  • June 2017

    “Sehr freundlich, idyllisch und lecker”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Super Personal Leckeres Essen Gutes Olivenöl Schönes Zimmer mit Whirlpool Wunderbarer Pool mit traumhaft schöner Aussicht

    Viele Gerüche

    Mückenschutz mitnehmen

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ETEN EN WIJN

    9

(22)
9

July 2020

“Superbe piscine, possibilité de déguster les fromages de la ferme”

L
Leo van France

July 2020

“- supermooie omgeving - rustig - supervriendelijke en gastvrije eigenaar en personeel, je voelt je er meteen thuis - heel lekker vers en zelfgemaakt eten hmmmm Wij gaan zeker nog eens terug!! Xxx Tess”

T
Tess van Belgium

October 2019

“The viewrnThe elasticity in the check-in timernThe breakfast”

G
Gabriele Bazzotti van Italy

July 2019

“beautiful setting, animmals to see for kids, relaxed atmosphere, rnvery nice owner , nice art work rnmost of the time quiet rnperfect place to go if they are not hosting a big group”

h
h van United States

May 2019

“The food and the room were lovely.”

L
Lesley van Canada

September 2018

“Le fromage de brebis est très bon et le petit déjeuner à la hauteur ”

A
Anonyme van France

September 2018

“Cuisine authentique , fait maison et bio (organic)”

G
Guillaume de Toulouse van France

August 2018

“Chambre qui ressemble parfaitement à la description, très bon accueil, la piscine et les hamacs sont des coins parfaits pour se reposer après les visites des villages alentours, tout le personnel ainsi que les propriétaires sont très gentils ”

A
Anonyme van France

August 2018

“Krásne prostredie, výhľad na Volterra (obzvlášť pri východe slnka), krásny východ aj západ slnka. Pekný bazén. Viacero sedení vonku - na jednom sme pili rannú kávu a sledovali východ slnka, na druhom sme večer pili víno a sledovali západ. ”

M
Micek Marian z van Slovak Republic

July 2018

“Wonderful view of Toscan mountains from the swiping pool, beautiful farm with old stones, very good restaurant, very kind staff, no rules hence no stress (feel like in our own farm), organic sheep’s cheese made in the farm and olive oil.”

Y
Youcef S van France