Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Asti in Piemonte, Asti


Hoeve
Onmiddellijke Boeking
  35 Aantal Bedden

6 Beoordelingen Accommodatie

9.2

Average review score

  • 9.3
    Match beschrijving
  • 8.7
    Comfort / Wellness
  • 9
    Waar voor je geld
  • 9.7
    Schoonmaak
  • 9
    Infrastructuur diensten
  • 9.7
    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (2)
Gezin met oudere kinderen (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • C Collignon (France)

  • August 2023

    “Bonnes expérience en famille”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Très belle vue de la terrasse de restauration

    Description pas assez claire

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Many thanks ;)

    8.7

  • Karsten frederiksen (Denmark)

  • July 2023

    “Excellent food, Great Wine. Very Nice location. Everything was Perfect.”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Everything was Perfect.

    Nothing negative..

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.7

  • Mathilde (Belgium)

  • June 2023

    “Séjour paisible dans un magnifique cadre”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Propriétaires très aimables Vue exceptionnelle Piscine très agréable Délicieux repas !

    Rien

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL

    10

  • Florence (France)

  • April 2023

    “Super accueil et prestations de qualité”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Le cadre dans la nature , au milieu des vignes est très reposant et la vue magnifique pour prendre l'apéritif sur la terrasse. La maison a du charme , le restaurant et le service sont excellents.

    Je ne vois rien de négatif

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Many Thank ;)

    9

  • Petra van Rijn (Netherlands)

  • October 2022

    “Oase van rust in de wijnvelden”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Sfeervolle kamer, geweldig ontbijt en diner en heerlijke wijn uit eigen wijngaard. Fijne service, niets was teveel.

    Het gebouw is wat gehorig, en als er lawaaiige gasten verblijven is dat een nadeel.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Many Thank ;)

    9.3

  • Adrian Symons (United Kingdom)

  • May 2019

    “Great locations and facilities ”

    8.6 Lees hier de complete beoordeling

    Location and dinner

    the lecture

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN

    8.6

(6)
9.2

August 2023

“Très belle vue de la terrasse de restauration”

C
C Collignon van France

July 2023

“Everything was Perfect.”

K
Karsten frederiksen van Denmark

June 2023

“Propriétaires très aimables Vue exceptionnelle Piscine très agréable Délicieux repas !”

M
Mathilde van Belgium

April 2023

“Le cadre dans la nature , au milieu des vignes est très reposant et la vue magnifique pour prendre l'apéritif sur la terrasse. La maison a du charme , le restaurant et le service sont excellents.”

F
Florence van France

October 2022

“Sfeervolle kamer, geweldig ontbijt en diner en heerlijke wijn uit eigen wijngaard. Fijne service, niets was teveel.”

P
Petra van Rijn van Netherlands

May 2019

“Location and dinner”

A
Adrian Symons van United Kingdom