Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Ravenna in Emilia Romagna, Faenza


17 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.7

    beoordelingen, globale score

  • 8.1

    Match beschrijving

  • 8.7

    Comfort / Wellness

  • 8.6

    Waar voor je geld

  • 8.9

    Schoonmaak

  • 8.7

    Infrastructuur diensten

  • 8.8

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (2)
Jong gezin (3)
Ouder stel (4)
Gezin met oudere kinderen (7)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Anonyme (France)

  • July 2018

    “Environnement dans les vignes”

    6.7 Lees hier de complete beoordeling

    Le cadre , la piscine

    Manque d’info sur le site et les choses à faire sur place et manque de suggestion de visite et de lieux d’achat de produits locaux

    Bel endroit pour se reposer et profiter des balades dans les vignes .

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ECOTOERISME

    6.7

  • Anonyme (Switzerland)

  • April 2016

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Personnel très agréable. Cuisine excellente

    Les paons qui crient à 5h du matin devant les fenêtres

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    10

  • marie dominique clark de villenave d\\\'ornon (France)

  • August 2015

    “un écrin de verdure viticole”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    logement spacieux et bien aménagé avec un espace parent et un lieu de vie avec un espace pour ados. l'indépendance de ces deux espaces nous a permis une autonomie de vie indispensable pour des adolescents. Accès au réseau routier rapide, autoroute, situation géographique idéale pour découvrir l'Emilie Romagne. Terasse couverte aménagée spacieuse idéale pour la vie estivale.

    la mezzanine dispose de deux lits, nous aurions préféré deux chambres séparées car deux jeunes frère et soeur. Faenza est un très bel établissement mais situé à la campagne, l'accès facilité à internet est réservé à quelques lieux intimes...

    Profitez de la table et découvrez les cépages proposés, le SAN GIOVESE et l'ALBANA sont de vrais découvertes et c'est un production locale. Demandez conseil si vous prenez vos rtepas, et découvrez la cuisine locale, les charcuteries un vrai délice... Si vous souhaitez rencontrer des producteurs d'huile d'olive, rendez vous à Brisighella et surtout faite le détour par le restaurant la Cavelina une explosion de saveurs à un prix modéré. Contrairement à certains commentaires nous avons apprécié la majesté des pans maitres des lieux. PS le Propriétaire parle français et est charmant.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ECOTOERISME

    9.7

  • FRANCOISE ET BRUNO PETROIX de ARROS de NAY (France)

  • August 2015

    “Logement exceptionnel au cœur des vignes et vergers d'Emilie Romagne”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Accueil sympathique,et conseils avisés, logement très bien équipé, petit déjeuner copieux, vin remarquable, Paon en liberté.

    Absolument aucun !

    un d

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    9.3

  • davis mark from Wicklow (Ireland)

  • July 2015

    “”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    The pool could do with some renovation and some more seating/loungers.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Dear Mr. Davis, thank you for your positive rewiew. You're right , we had problems with the lining of the pool ... definitely next year will make up a new coating Or we'll have a new pool. Best regards Max

    8

  • Perhe Tuusulasta (Finland)

  • June 2013

    “Mukava majoituspaikka”

    7.8 Lees hier de complete beoordeling

    Huoneisto siivottiin päivittäin, myös lähtöä edeltävänä sunnuntaina. Rauhallinen, mukava paikka. Joka huoneessa ilmastointilaite. Uima-allasalue kivasti laitettu ja hyvin siivottu sekin. Paikan riikinkukot pesueineen mukavia seurattavia.

    Keittiönurkkauksen tiskausjärjestelyt alkeelliset. Nettiyhteys toimi kunnolla vain tietyissä paikoissa, kuten wc:ssä.

    Paikan ravintolaa kannattaa ehdottomasti kokeilla. Auto välttämätön, liikkuminen ei muuten onnistu, muuten hyvällä paikalla ajatellen esim. Riminiä, Imolaa ja Bolognaa sekä Ravennaa. Kaiken kaikkiaan kiva paikka, jonne voisin ilman muuta majoittua uudelleenkin.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    7.8

  • Anonyme (Europe)

  • May 2013

    “Trés beau domaine viticole, trés bien entretenu avec un grand parc pour les enfants et une piscine trés agréable. Magnifiques paons.”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    La piscine, le petit déjeuner trés copieux avec possibilité de le prendre à l'extérieur, les parc de jeux pour les enfants, la possibilité de se restaurer sur place.

    Les paons nous réveillent un peu tôt le matin.

    Trés bons conseils sur les magnifiques fabriques de porcelaines. Trés bonnes adresses de restaurants à proximité et conseils sur les visites à faire aux alentours. C'est une trés bonne adresse que je recommande.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • Anonymous (United Kingdom)

  • September 2012

    “A lovely two day stay”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Staff were fantastic and were genuinely concerned that we enjoyed our stay

    We stayed in rooms not in the main building which were newly built- and to an excellent standard (my husband is an architect). They were luxurious and very quiet . Trere is a lovely venue for weddings. You may want to check if there is an evening wedding during your stay.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ETEN EN WIJN

    9

  • Mathelier de Fay de Bretagne (France)

  • July 2012

    “”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Appartement très bien, propre

    notre appartement étant juste au dessus du restaurant, il y avait parfois du bruit un peu tard ...

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  dear Family Mathelier thank you vey much for your appreciation, we hope to see you again in the next future. Kind regards Trerè Staff

    9.7

  • Pawel (PL) (Poland)

  • July 2012

    “”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Good location for visiting quite a few cities/places. Nice restaurant, good food and wine:-)

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8

  • Anonym (Denmark)

  • July 2011

    “Dejilgt landsted, ”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    Huset ligger i flotte omgivelser og har en dejlig swimming pool. Der er en hyggelig restaurant der hører til.

    Der blev holdt et bryllup på stedet den ene aften, hvor man som hotelgæst følte sig malplaceret.

    Der er en dejlig stemning og det er fint sted at læse i en bog og slappe af.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    7.4

  • Gino Schincariol from King City Ont. (Canada)

  • May 2010

    “well situated amid vineyard with weekend restaurant and escellent wines”

    7.6 Lees hier de complete beoordeling

    nice point of departure to tour the region

    kitchen facilities need improvement especially the stove

    visit the museums of Faenza they are great and cheap

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    7.6

  • nina ekstrøm fra Moss (Norway)

  • July 2008

    “Våre dager på Trere overgikk forventningene, selv om disse var høye. Fantastiske omgivelser, og deilig med basseng.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Hyggelig vertskap, avslappende atmosfære og nydelig mat.

    Bruk hengekøyene i den fantastiske hagen, nyt livet og vinen.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ETEN EN WIJN

    10

  • Anonimo (Italy)

  • June 2008

    “vacanza nel verde”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    I proprietari sono stati gentilissimi, l'agriturismo e' dotato di un ristorante dove si mangia proprio bene (solo la sera) e di un bel parco con giochi e piscina. Silenzio assicurato rotto solo dal richiamo dei pavoni che girano indisturbati.

    Forse l'appartamento era un po' buio.

    Visitare Faenza e Brisighella.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ECOTOERISME

    10

  • Anonym (Germany)

  • May 2007

    “Schön aber verbesserungswürdig”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Schöne Zimmer, gemütliches, rustikales Ambiente

    Die Pfaue sind zwar schön anzusehen, stören aber durch Kot und Geschrei sehr. Es wäre super, wenn täglich das Restaurant zur Verfügung stünde, da das Anwesen doch etwas abgelegen ist und zu Fuß kein anderes Restaurant erreichbar ist.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    7.7

  • Anonymous (Canada)

  • August 2004

    “”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Weekend restaurant offering local food Swimming pool loft apt was spacious

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ETEN EN WIJN

    8.3

  • Oliveira from (Portugal)

  • July 2004

    “”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    8.3