Details of guests reviews: Casa Vacanze in de buurt Siena in Toscana, San Gimignano, I Borghi

  • Check-in
  • Check-out
  • X
  • 2 Volwassenen
    0 Kinderen

  • beoordelingen, globale score

    8.6

  • 8.7

    Match online beschrijving

  • 8.3

    Comfort / Wellness

  • 8.5

    Waar voor je geld

  • 9.1

    Schoonmaak

  • 8.5

    Infrastructuur diensten

  • 8.6

    Eigenaar / personeel

  • Siena, San Gimignano
  • 21 Aantal bedden
  • 90€ Min dag - 540€ Min week
  • Duits sprekend Engels sprekend Frans sprekend Italiaans sprekend
  • Type: Vakantiehuis

34 Beoordelingen Accommodatie

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Selecteer een type toerist
Ouder stel (9)
Gezin met oudere kinderen (12)
Jong gezin (8)
Groep mensen (4)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Nadiege van France

  • August 2016

    “”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Accueil -relation avec la propriétaire- situation géographique environnement-piscine

    La connexion wifi

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ecotoerisme

    8

  • les Mahieu van Belgium

  • August 2016

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    L 'accueil, la piscine, la qualité du logement

    les magasins accessibles uniquement en voiture

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Anders

    10

  • Anonyme van France

  • August 2015

    “Cadre exceptionnel”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Propriétaire très gentille ; propreté du logement, calme, belle piscine , central par rapport à sienne et Florence

    Connection wifi difficile à avoir

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Jong stel
    • Ontspannend

    9

  • Anonyme van France

  • August 2014

    “”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Onvoldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Ontspannend

    7.7

  • Anonyme van France

  • April 2014

    “Déception”

    6.5 Lees hier de complete beoordeling

    Confortable et bon accueil.

    Loin du village de San Gimignano plus de 5 kms. L'annonce laissait supposer que c'était plus proche. Jardin inexistant et mal entretenu.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Cultureel

    6.5

  • R & P M van France

  • August 2013

    “”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    excellent accueil et services. appartement très confortable et joliment décoré. Terrasse couverte très agréable. Belle piscine bien aménagée.

    cafetière trop petite. problèmes de prises électriques dans la cuisine. Connexion Internet inexistante à notre arrivée mais installée à notre demande rapidement. Accès au parking un peu difficile.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ontspannend

    9.7

  • SANDRA B. van France

  • August 2013

    “SUPERBE CADRE, AU CALME, SUPERBE VUE ET TRES BELLE PISCINE. VILLAGE SAN GIMIGNANO A QUELQUES MINUTES QUI EST MAGNIFIQUE. TRES BON SEJOUR.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    APPARTEMENT PROPRE ET SPACIEUX BIEN EQUIPE CLIMATISATION EN ETE TRES UTILE GRANDE ET BELLE PISCINE A DEBORDEMENT

    AUCUN

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Ontspannend

    10

  • Thierry DEROUBAIX de Amberieu en Bugey (France) van

  • August 2013

    “Super propriété, avec des propriaitaires très sympa. Bonne localisation pour tout ce qui est à voir en Toscane.”

    6.4 Lees hier de complete beoordeling

    Super piscine. Bel appartement

    Beaucoup d'humidité dans l'appartement, surtout dans une chambre où il y a du salpaitre sur les murs. Une souris dans la cuisine.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Cultureel

    6.4

  • van France

  • August 2012

    “”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Niet gebruikt

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Cultureel

    9.4

  • ISABELLE FLORO de POISSY (France) van

  • August 2012

    “Cadre exceptionnel, très calme.”

    8.9 Lees hier de complete beoordeling

    Résidence trés bien entretenue, vue magnifique de la piscine, accueil sympatique.

    La literie est à changer !!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Ontspannend

    8.9

  • Anonymous van United Kingdom

  • August 2012

    “Fantastic location, wonderful pool”

    7.9 Lees hier de complete beoordeling

    The location, view and especially the pool are wonderful. There was plenty of room in our apartment and the furniture was nice. A bottle of local Tuscan wine was provided on our arrival. We loved our time here.

    The kitchen is rather basic and the washing machine did not work. It was unfortunate that, apart from our initial meeting with the quite charming lady that welcomed us, there was no follow-up to confirm that things were OK.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Anders

    7.9

  • Anonymous van United States

  • October 2011

    “”

    7.6 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Eten en wijn

    7.6

  • Anonyme van France

  • August 2011

    “APPARTEMENT FONCTIONNEL DANS UN CADRE AGREABLE”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    APPARTEMENT FONCTIONNEL TRES AGREABLE AVEC LE PATIO APPARTEMENT FONCTIONNEL BELLE PISCINE AVEC VUE

    SONORE PAR RAPPORT AUX APPARTEMENTS AU DESSUS TABLES ET CHAISES TERRASSE MERITERAIENT D ETRE PLUS JOLIES DANS UN CADRE AUSSI ENCHANTEUR IL SERAIT SOUHAITABLE DE RETABLIR LA VUE DEPUIS LE PATIO

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Anders

    7.7

  • Valerie Hodder from St. John\'s (Canada) van

  • August 2011

    “This was a beautiful place to stay !!!”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Beautiful apartment.Wonderful location.Close to San Gimignano and Florence but yet in the country.Very quiet.Lovely pool and grounds.Good parking.We had a 2 bedroom apt.Had 2 balconies.Great size.

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Niet gebruikt

    Type reiziger / vakantie

    • Groep mensen
    • Ontspannend

    10

  • MARTIN Françoise de Jouy le moutier (France) van

  • August 2011

    “San Gimignano 388, le centre de la Toscane! ”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Bien placé, confortable, reposant,...

    Manque de bols pour le petit déjeuner!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Cultureel

    8.7

  • Mena Marie from cagiallo (Switzerland) van

  • July 2011

    “”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Groep mensen
    • Cultureel

    9.7

  • Salvatore DeVito from Yonkers,NY (United States) van

  • August 2010

    “”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ontspannend

    8.7

  • Stacey from Stogumber (United Kingdom) van

  • August 2010

    “Not as good as 5 years ago”

    6.2 Lees hier de complete beoordeling

    The pool was a fantastic addition to the property

    very little work had been carried out to upgrade the facilities since 5 years previous, and the fistures and fittings were getting very tired

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Ontspannend

    6.2

  • Anonyme van France

  • July 2010

    “”

    6.7 Lees hier de complete beoordeling

    piscine agréable. paysage agréable. propriétaire sympa et non gênant.

    terrasse partagée avec les autres locataire donc beaucoup de passages, proximité de la route très désagréable car beaucoup de bruits,pas de proximité alimentaire au moins pour le pain donc voiture très indispensable.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Ecotoerisme

    6.7

  • Altro van United Kingdom

  • July 2010

    “Very enjoyable holiday but accommodation was rather disappointing. It was quite expensive and while the apartment was very clean,it was basic. ”

    7.3 Lees hier de complete beoordeling

    Lovely location and very close to pool.

    we were in "Caffe", which was onthe ground floor, with the result that we had to endure endless noise from he apartment above. I found this very offputting.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ontspannend

    7.3

  • Jukka Saarelainen + family (wife and 3 boys) , Lepsämä (Nurmijärvi) Finland van

  • June 2010

    “Hieno ja siisti kohde. Erittäin avulias omistaja.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Omistaja odotti meitä keskiyöhön asti kun saavuimme. Suuret kiitokset! Siisti asunto. Loistavan iso ja siisti uima-allas alue! Lapset viihtyivät hyvin. Loistava sijainti lähellä San Gimignanoa. Firenze ja Siena ovat myös lähellä. Vielä kerran suur

    Keittiön tavara varustelu oli aika minimaalinen. Pienellä rahalla sinne saisi kaikki tarvittavat keittiötavarat. Tämä on pieni asia, mutta muuten kerrassaan loistava paikka ja sijainti on hyvä omalla autolla liikkuvalle. Ajo-ohjeet voisivat toki ol

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Niet gebruikt

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Ontspannend

    10

  • Anne from Wellesley, MA van United States

  • June 2010

    “Serene setting”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Views of vineyards from balcony and beautiful pool: courteous, well-organized owners.

    The drive to Siena a bit tedious.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Uitstekend

    Type reiziger / vakantie

    • Groep mensen
    • Ontspannend

    10

  • sonzini daniel et françoise de cran-gevrier (France) van

  • October 2009

    “site un peu paumé dans la nature”

    7.9 Lees hier de complete beoordeling

    logement bien séparé

    chauffage en sus

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Niet gebruikt

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ecotoerisme

    7.9

  • Anonyme van France

  • August 2009

    “Cadre très agréable. Piscine avec vue magnifique”

    8.5 Lees hier de complete beoordeling

    Possibilité d'occuper la location à 2 familles avec 2 appartements différents mais avec une terrasse commune.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Eten en wijn

    8.5

  • Anonyme van Belgium

  • August 2009

    “magnifique cadre, bonne gestion et excellent service”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    belle piscine, confort maison et service

    trop de passage de voitures dans la rue

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Cultureel

    8

  • COLLOMB Vincent de Saint cyr l\'ecole (France) van

  • August 2009

    “Location très sympa. bon point de départ pour visiter la Toscane ”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    - Central pour visiter la toscane. - Idéal Famille avec enfants de tous ages.

    Les proriétaires parlent Anglais mais pas Francais.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Niet gebruikt

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Ecotoerisme

    8.3

  • Olga Butrina from Moscow (Russian Federation) van

  • May 2009

    “”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Niet gebruikt

    Type reiziger / vakantie

    • Groep mensen
    • Ontspannend

    9.3

  • Duby from Terrebonne (Canada) van

  • June 2008

    “Secret paradise”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Lot of room, fantastic pool and location, very discret owner

    Dogs barking all night long

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Ontspannend

    9.3

  • brochu de FRESNIERES (France) van

  • July 2007

    “Une très bonne adresse!”

    9.2 Lees hier de complete beoordeling

    Location très bien implantée géographiquement correspondant tout à fait à la description. Un petit reproche, la vaisselle était un peu sommaire! Par contre une très bonne literie avec les deux salles de bain pour 4 c'était super. Le must: la pisc

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Cultureel

    9.2

  • Clephane from Dumbarton (United Kingdom) van

  • July 2007

    “We loved the infinity pool and the poolside furniture. The peace and tranquility of our surroundings added to our very relaxing and enjoyable holiday.”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    The people in Pancole were very friendly. The view from the apartment and the poolside was very pleasing.

    There was not a high standard of equipment in the house if you wished to cook for yourslef.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ontspannend

    8.3

  • Mac Kenzie from Johannesburg (South Africa) van

  • April 2006

    “Wonderful surroundings and very convenient to all the highlights of Tuscany ! Very close to San Gimignano. Spotless and very pleasant. I have stayed here a number of times, it really is worth coming back!”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Nice outdoor entertainment area and convenient local hotel

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ontspannend

    9.4

  • Olivia Bantz, Warner Springs CA USA van United States

  • May 2005

    “We loved every minute of our visit and still keep the view from the kitchen window as our screen saver. The area is so lovely yet close to San Gimignano. Pancole is lovely and do visit 'under' the church for something very special yet not in any gu”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Great floor plan with nice sunny breakfast deck, nice furnishings, lovely views and charming small hamlet - very authentic Tuscany. Church is a must visit with the underground creche and the dialy walks of the convent girls. We'd do back in a minute

    None - for us it was perfect.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Niet gebruikt

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Anders

    10

  • Setti, Ricardo from (Brazil) van

  • October 2004

    “A very confortable and nice place”

    9.2 Lees hier de complete beoordeling

    Good space, good view, good location, adequate equipment.

    Our shower was horrible. Very little water, almost boiling. Difficult to take a bath. We demanded for a fixing, but it remained very bad.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Cultureel

    9.2