Details of guests reviews: Casa Vacanze in de buurt Arezzo in Toscana, Pietraviva, La Stellin

  • Check-in
  • Check-out
  • X
  • 2 Volwassenen
    0 Kinderen

  • beoordelingen, globale score

    9.2

  • 8.8

    Match online beschrijving

  • 8.8

    Comfort / Wellness

  • 9.2

    Waar voor je geld

  • 9.5

    Schoonmaak

  • 9.1

    Infrastructuur diensten

  • 9.9

    Eigenaar / personeel

  • Arezzo, Pietraviva
  • 4 Aantal bedden
  • 135€ Min dag - 935€ Min week
  • Engels sprekend Frans sprekend Italiaans sprekend Spaans sprekend
  • Type: Vakantiehuis

Hotel classificatie

  • Typische producten

  • Biologische producten

15 Beoordelingen Accommodatie

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Selecteer een type toerist
Ouder stel (8)
Gezin met oudere kinderen (2)
Jong gezin (3)

Beoordelingen Gebruikers -

  • renai renai de GAILLON SUR MONTCIENT () van France

  • September 2016

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ontspannend

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar

    10

  • Benoit FASBENDER from La Louviere () van Belgium

  • August 2016

    “”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Amazing site with very sympathics owners! The change of scenery is total !

    Horsefly bites pronounced ... The bedding is a bit outdated, which can go bad night.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Uitstekend

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Ontspannend

    8.3

  • Anonymous van Belgium

  • July 2016

    “La Stellin is the perfect place for relaxing holidays with a mixture of nature and culture (sights in the neighborhood). ”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    The owners are very discreet tough always helpful when needed. The location is perfect and the setting wonderful.

    We missed only one thing and that was a washing machine.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ontspannend

    9.7

  • Johnny Marie van France

  • July 2016

    “Détente et tranquillité”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    L'endroit est très tranquille . La maison est bien équipée . Les propriétaires sont très sympathiques;

    Le manque de signalisation pour trouver le logement . Car il se trouve vraiment dans la campagne au bout d'un chemin .

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ontspannend

    9.4

  • PATRICK COLLIGNON de LA CRAU () van France

  • July 2016

    “Cadre exceptionnel. Situation idéale pour découvrir la Toscane.Propriétaires discrets, disponibles et charmants.”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Maison confortable et piscine privée à disposition des seuls locataires

    Pas de fléchage du lieu dit à l'arrivée

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Ontspannend

    8.4

  • Anonym van Germany

  • June 2016

    “Wohlfühl-Atmosphäre”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Durch und durch ein schönes Fleckchen Erde

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Romantisch

    9.4

  • Danielle et Jean paul Simonet de CHEXBRES () van Switzerland

  • June 2016

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Nous avons vécu des vacances merveilleuses, Sylvia et Roméo sont de magnifiques personnes. Ns avons été heureux d'avoir visité tous les lieux qu'ils nous ont indiqués pour notre plus grand plaisir, c'était divin.

    Le seul regret le chemin pour accéder à la propriété il y a un morceau de chemin tres dégradé et il faudrait je pense avertir les gens qui ont des voitures délicates chères ou tres basses. C'est le seul défaut et ca ne vient pas des proprié

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • --------

    10

  • Anonyme van France

  • August 2015

    “”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Ecotoerisme

    9.4

  • Michel About de Paris () van France

  • August 2015

    “cadre exceptionnel, piscine, environnement culturel riche et varié”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    au milieu de la nature, piscine privée, hôtes d'une extrême gentillesse prêts à donner un coup de main en cas de problème

    escalier extérieur pour accéder du salon à la chambre à coucher

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Romantisch

    9

  • Anonyme van France

  • July 2015

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Cultureel

    10

  • Burk Ian from Melbourne - Australia () van

  • May 2015

    “A restful and peaceful location in beautiful idyllic countryside.”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    I was met in the town square by the owner, Silvia, who then escorted me to the property by car. Everything thing was well explained; we managed with a mixture of Italian and English. Her son arrived later; he spoke excellent English and was also very

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Vrijgezellen
    • Ontspannend

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Thanks Ian Burk for your detailed comment ; relatively to the bed , there are but a wooden slats and mattress that is 4 years old and and ' orthopedic supports the wood and perhaps ' why that 'seemed uncomfortable however I will ' to improve the comf

    7.7

  • Anne, Veneux les Sablons van France

  • July 2014

    “Propriétaires très sympathiques et attentifs pour que notre séjour se passe au mieux. Cadre magnifique. Gîte charmant.”

    7.6 Lees hier de complete beoordeling

    Vue magnifique depuis le gîte, piscine très agréable, environnement calme.

    Lit chambre de l'étage : matelas peu confortable

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Voldoende

    Type reiziger / vakantie

    • Gezin met oudere kinderen
    • Ontspannend

    7.6

  • Etienne Joannes de Lamorteau () van Belgium

  • July 2014

    “Endroit au calme ! ”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    - Le cadre - L'accueil des propriétaires - La piscine

    - Le confort de la literie

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Uitstekend

    Type reiziger / vakantie

    • Jong gezin
    • Ontspannend

    9.3

  • Graeme and Gill from Scotland van United Kingdom

  • June 2014

    “A beautiful Tuscan holiday.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    La Stellina was everything we could have wished for for our first time to Tuscany. The design and layout of the accommodation, the swimming pool and surrounding gardens created the most picturesque and relaxing of environments. The location was rural

    None

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Uitstekend

    Type reiziger / vakantie

    • Jong stel
    • Romantisch

    10

  • Boillet Michel de Le Muids (Switzerland) van

  • September 2013

    “Propriétaires très chaleureux. Nous retournerons c'est des amis maintenant.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Endroit romantique, calme, espace pour le chien, piscine agréable.

    non

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match online beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Internetverbinding

    • Geen

    Type reiziger / vakantie

    • Ouder stel
    • Romantisch

    10